Roy Donders wil Gaby Blaaser opvolgen als De Bachelor

Roy Donders zou het leuk vinden om Gaby Blaaser op te volgen in de Videoland-hit De Bachelorette. Hij staat er heel erg voor open om de hoofdpersoon te zijn in zijn eigen De Bachelor-serie. Dat zegt hij in de Weekend.

Gaby Blaaser en Roy Donders Foto: Jean-Pierre Fourie, Martijn van Gelder

De realityster denkt dat hij erg geschikt is om Gaby Blaaser op te volgen. “Dat zou ik op zich wel kunnen, denk ik. Omdat je dan meer één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil. Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven.”

Roy wil niet in First Dates

De VIP-editie van First Dates heeft hij afgeslagen. “Bij het tv-programma First Dates zou ik me echt ’n nummertje voelen. Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk zit ik al met kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit. Nee, dat lijkt me écht niks.”

Als ze hem niet willen voor De Bachelor, dan kunnen ze hem ook weer bellen voor een reallifesoap. “Ja hoor, ik heb er laatst ook weer gesprekken over gehad. Alleen, ik vind zelf dat er wel iets in je leven moet gebeuren wat leuk is om in beeld te brengen.”

Reallifesoap ook goed voor Roy

Roy wil de authenticiteit van zijn tv-reeksen behouden. “Ik voel er totaal niks voor om iets te moeten verzinnen om daar dan maar een serie over te maken. Op het moment dat ik een nieuw bedrijf begin, een nieuwe relatie heb, of iets anders waar veel emoties en spanningen bij komen kijken, dan sta ik er zeker voor open.”

Momenteel is Roy naar eigen zeggen druk met zijn beddenlijn bij Dekbed Discounter en een huispakkenlijn. Qua optredens is het erg rustig. Zit hij in financiële nood? “Ik heb geld apart gezet, maar dit moet geen drie jaar duren natuurlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen