Wolter vreest voor optredens, wil totale lockdown

Na Robert ten Brink staat er nóg een BN’er op die een totale lockdown bepleit: Wolter Kroes. Hij vreest dat het anders nog veel langer gaat duren voor hij weer kan optreden. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in Shownieuws. Wolter is tijdens deze coronacrisis één van de hardst getroffen BN’ers; hij vreesde op een gegeven moment zijn jacht te moeten verkopen. De volkszanger denkt dat als we nu in een strenge lockdown gaan, we over een paar weken weer normaal kunnen leven.

Met angst en beven wacht Wolter op Mark Rutte’s persconferentie van morgen. “Ik verwacht echt dat we dinsdag slecht nieuws krijgen. Dat de horeca en de artiesten niet meer gaan optreden voorlopig.”

We hebben het over onszelf afgeroepen, zegt Wolter. “Niemand heeft van de zomer volgens mij opgelet en ik ben ook niet heilig geweest. Ik heb ook mensen geknuffeld en weet ik veel wat. Maar nu moeten we ermee stoppen. Laten we alsjeblieft nu even keihard met z’n allen uitkijken, oppassen en de handen stuk wassen, anderhalve meter en mondkapje op. Wie weet gaan we dan redden.”

Een totale lockdown zou volgens Wolter het beste plan zijn. “Even totaal veertien dagen even allemaal uitkijken, binnenblijven en het hoognodige nog doen. Als we daarna nog even op gaan passen, hebben we misschien nog wel een leuke kerst straks.”

Lees ook: Robert ten Brink bang: ‘Land moet in lockdown’ (vrijdag)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen