Wolter vreest voor optredens, wil totale lockdown

Geplaatst op ma 12 okt 2020 om 9:45

Na Robert ten Brink staat er nóg een BN’er op die een totale lockdown bepleit: Wolter Kroes. Hij vreest dat het anders nog veel langer gaat duren voor hij weer kan optreden. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in Shownieuws. Wolter is tijdens deze coronacrisis één van de hardst getroffen BN’ers; hij vreesde op een gegeven moment zijn jacht te moeten verkopen. De volkszanger denkt dat als we nu in een strenge lockdown gaan, we over een paar weken weer normaal kunnen leven.

Met angst en beven wacht Wolter op Mark Rutte’s persconferentie van morgen. “Ik verwacht echt dat we dinsdag slecht nieuws krijgen. Dat de horeca en de artiesten niet meer gaan optreden voorlopig.”

We hebben het over onszelf afgeroepen, zegt Wolter. “Niemand heeft van de zomer volgens mij opgelet en ik ben ook niet heilig geweest. Ik heb ook mensen geknuffeld en weet ik veel wat. Maar nu moeten we ermee stoppen. Laten we alsjeblieft nu even keihard met z’n allen uitkijken, oppassen en de handen stuk wassen, anderhalve meter en mondkapje op. Wie weet gaan we dan redden.”

Een totale lockdown zou volgens Wolter het beste plan zijn. “Even totaal veertien dagen even allemaal uitkijken, binnenblijven en het hoognodige nog doen. Als we daarna nog even op gaan passen, hebben we misschien nog wel een leuke kerst straks.”

Lees ook: Robert ten Brink bang: ‘Land moet in lockdown’ (vrijdag)

Foto: SBS
21 Reacties op “Wolter vreest voor optredens, wil totale lockdown”


 1. pepe

  : en ik ben ook niet heilig geweest. Ik heb ook mensen geknuffeld en weet ik veel wat

  Ik heb mijn ouders GvD al 7 maanden niet geknuffeld asociale Eikel en dan nu pleiten voor een totale Lockdown omdat het dan over een paar maanden beter is.

  18 maanden tot 5 jaar met of zonder vaccin met of zonder lockdown

  nu jij weer L$L

 2. pepe

  nog erger hij heeft het over weken

 3. Huismaker

  MEDIA=VIRUS

  Waar blijft een open en eerlijke discussie over corona ?
  Waarom uitsluitend de staatspropaganda van de dagelijkse pratende hoofden ?
  Laar eens andere deskundigen aan het woord. Zoals Prof van Wolveren, Mr Hulleman of Dr Wellens.
  Evenveel spreektijd en evenveel voor- als tegenstanders.

  KOM OP: D U R F !!!!!!!!!

  Officiële RIVM cijfers:
  2018: 6444 griepdoden
  2020: 0 griepdoden

 4. Henry

  Nu het te voelen is in hun portemonnee willen de B zangers allemaal wel meewerken om het virus in te dammen.

 5. Con Domen

  Iedereen die knuffelt is dom!

 6. Corrector

  @Huismaker
  Misschien moet je jezelf eens laten nakijken. Als jij gelooft dat na een jaar wereldwijde maatregelen, met zeer serieuze economische gevolgen wereldwijd, er nog steeds zaken in doofpotten zitten, dan spoor je niet.
  Blijkbaar snap je er totaal niets van of je wilt er niets van snappen. Hoe dan ook, maak een eigen wordpresspagina en ga daar lekker je hoax uitleven, niet hier. Dit is een mediasite. Soort van.

 7. Tycho Graagnat

  Nou Wolter van mij mag je in Lockdown, een jaar of 30. Dat levert de mensheid geen gemis op.
  Het thuis zitten of werken kevert andere stress op en grote psychische schade tot 10 jaar nadien dit circus.
  Moordpartijen zelfs. Hoe gek kun je een mens maken?? Met angst voor je eigen smartphone? Papieren geld? totale overname is het en een wereld die onleefbaar en onwerkbaar wordt voor iedereen. Op dat moment kunnen regeringen overal ter wereld de macht weer overnemen, zoals je nu al beetje bij beetje ziet met het wijzigen van de Grondwet, de Spoedwet dus.
  Blijf met beide beentjes op de grond, niemand wil graag dood ….maar realiseer je dat we met bijna 8 miljard mensen zijn op dit kleine stukje aarde en hoe relatief dan 2 miljoen doden zijn. Of wil je leven in een dictatuur waar het steeds meer op lijkt?
  Ooit houdt het op hier. Dat is een feit.

 8. Gerda

  Die boot van Wolter lijkt wel belangrijker dan zijn vrouw..
  Ja grote egoïsten allemaal.. Inmiddels zitten er al velen drie weken binnen, zoals alle jongeren graag willen.
  Wat dom is, want als die nou eens binnen gaan zitten en ons de ruimte geven, dan is het snel gebeurd met het ouderenoverschot…

 9. Robert

  Wat een ieder naar wil luisteren moet toch iedereen zelf weten, het is wel eens goed om naar andere geluiden te luisteren zoals huiskamer aangeeft, daar is niks mis mee.
  Wolter Kroes mag van mij overigens wel helemaal in lockdown gaan, vind er niks aan.

 10. Ron

  Nou Wolter, wat let je. Ga jij maar lekker in je lockdown vriend samen met die andere angsthazen. Jezus, in wat voor land leven we!

 11. Ben Zine

  Als alle B-artiesten (waaronder Wolter Kroes) zich nu eens lieten omscholen, zou het met de mensheid nog goed kunnen komen. Alhoewel, hoorde dat zelfs een D-artiest met één lokaal carnavalshitje voor dit jaar 200 tot 250 optredens heeft moeten cancelen à € 1.496 per stuk dan is de vraag of de meeste mensen nog wel te redden zijn!

 12. G.ossip

  Nou Wolter wat let je,ga lekker in Lockdown en neem de rest van de angsthazen mee,nu het voelbaar is in zijn portemonnee wil meneer voor iedereen een Lockdown.

 13. JasperV

  De zoveelste BNér die denkt dat hij er verstand van heeft.

 14. Koffie

  Nog meer slecht nieuws voor Wolter. Één van de door NL bestelde vaccins geeft complicaties bij het beenmerg van proefpersonen.

 15. Statisticus

  Het enige waar je naar moet kijken is naar hoeveel mensen er in de ziekenhuizen worden opgenomen. Het aantal opgenomen patiënten stijgt nog licht, maar het aantal nieuw opgenomen patiënten daalt al enkele dagen. Als dit aantal nieuwe patiënten licht blijft dalen de komende twee dagen is het duidelijk dat we al enkele dagen geleden formeel de daling al was ingezet. Wel kan het aantal ic-opnamen de komende week nog wat stijgen omdat gemiddeld circa een week na ziekenhuisopname men pas op IC wordt opgenomen. Kortom: we hebben het ergste gehad, dus nieuwe maatregelen zijn onnodig en het niet-werkende mondneusmaskeradvies kan van tafel.

 16. Harrie

  We zullen virussen moeten accepteren. Zolang dat niet gebeurd en mensen door de NOS, DPG Media en Mediahuis in angst gehouden worden zal er draagvlak blijven voor virusmaatregelen. Sneller kunnen optreden. Nou, een nieuwe lockdown draagt daar niet aan bij, acceptatie wel.

 17. Boerenverstand

  Misschien moet Kroes eens kijken wat er in andere landen gebeurt. De strenge lockdown in Spanje heeft ook niet gewerkt. Een paar maanden later was Spanje weer een grote coronabrandhaard.

 18. Talentloos

  Hypocriete zak. Zelf de hele zomer de regels aan zijn laars gelapt en nu van anderen eisen wat hij zelf niet kan laten.
  Het grote voordeel van deze crisis is toch wel dat dit soort talentloze ‘ artiesten’ langzaam voorgoed vergeten worden. Eindelijk, want ze waren niks, zijn niks en zullen nooit wat worden!! Hypocriete kutbende. Doei en tot nooit weer!

 19. Jan x

  De eerste BN ers stonden al te janken toen de eerste besmetting in Nederland werd vastgesteld.
  Denken alleen aan zichzelf stelletje Lamzakken

 20. Ettertje

  Inderdaad pepe;
  We hebben het over onszelf afgeroepen, zegt Wolter. “Niemand heeft van de zomer volgens mij opgelet en ik ben ook niet heilig geweest. Ik heb ook mensen geknuffeld en weet ik veel wat. Maar nu moeten we ermee stoppen. Laten we alsjeblieft nu even keihard met z’n allen uitkijken, oppassen en de handen stuk wassen, anderhalve meter en mondkapje op. Wie weet gaan we dan redden.”

  Wat een ongelofelijke lul deze vent, eerst scheert hij iedereen over een kam met zijn “niemand heeft van de zomer volgens mij opgelet”. Spreek lekker voor jezelf klootzak, er zijn genoeg mensen en ik ben er een van die zich wel aan de regels houd. En nu verwachten dat al die aso’s waaronder hijzelf zich wel aan de regels zullen houden omdat meneer zijn financiën in het geding komen. Bah.

 21. Smerig Zwijntje Geronimo

  Is het die Wolter die het officieuze volkslied van Keulen verkrachtte om een graantje mee te pikken van de Oranjegekte? Ga maar lekker in lockdown dikke speknek. We gaan je niet missen, ouwe feesten- en partijenartiest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.