Giel Beelen trekt zich niet meer af voor slapengaan

NPO-ster-dj Giel Beelen trekt zich niet meer af voordat hij gaat slapen. Hij vindt het laf om klaar te komen in zijn hand. Dat heeft de radiomaker onthuld tijdens een intiem vraaggesprek met Pim Sedee van Privé TV. Giel raadt mannen aan om massaal te stoppen met masturberen. Hij heeft gemerkt dat hij daardoor veel meer energie heeft dan toen hij het nog wel dagelijks deed. “Het is wel echt een tip. Het is waanzinnig wat voor energie het geeft, met name om niet te masturberen“, legt hij uit.

Het is niet zo dat mannen zich moeten onthouden van seks, legt Giel uit. “Ik denk dat seks hebben an sich wel energie kan geven, maar ik denk dat er genoeg mannen zijn die altijd even denken: een rukkie doen voor het slapen, en daar niet eens meer over nadenken. Terwijl het wel een beetje een waste of energy is.”

Pim Sedee vindt het juist wél fijn om zich af te trekken voordat hij gaat slapen. “Het geeft toch ook een prettig gevoel?

Giel begrijpt Pim, maar ziet het toch anders. “Het kan een prettig gevoel geven, maar laten we wel zijn: je doet het vaak voor het slapen en je raakt wel wat kwijt. Het is ook een beetje zonde, zo laf in het handje. Ik merk wel echt dat op het moment dat je die seksuele energie, wat levensenergie is, opbouwt, dan sta je op springen. Die energie uit zich ook in leuke dingen doen, lachen en genieten van het leven.”

Aan het eind van het interview was Giel benieuwd of Pim gaat stoppen met masturberen. “Ga je je voortaan niet meer aftrekken? Heb ik je geïnspireerd?

Pim: “Ik ben nog niet overtuigd.”

Het pikante vraaggesprek van Pim Sedee met Giel Beelen kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen