Bart Ettekoven: ‘Gordon zou heel slechte vader zijn’

De rechtgeaarde relnicht komt bij RTL Boulevard nauwelijks meer aan zijn trekken, maar bij Shownieuws kunnen ze er nog wat van. Weekend-baas Bart Ettekoven deelde gisteren een valse sneer uit aan zendercollega Gordon. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Gordon zit vanavond in de show van Johnny de Mol en Shownieuws kon alvast een stukje laten zien. Daarin bazelt de 52-jarige Gordon onder meer dat hij misschien met een vrouw verder wil en een kinderwens heeft.

Gordon over zijn liefdesleven: “Het gaat meer om de persoon. Het zou ook een vrouw kunnen zijn (een van de persoonlijkheden van Gordon is heteroseksueel, red.). Dat klinkt heel gek, maar misschien is dat wel de oplossingen.”

En over zijn kinderwens: “Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar ik vond dat mijn leven… Dat had niet gekund. Maar nu zou het echt wel kunnen, ja. Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten, weet je wel. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik denk ook dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn ook. Maar mijn leven zou er nu veel meer op ingericht zijn dan ooit te voren.”

‘Gordon als papa geen idee’

Een heel slecht idee, vindt Bart. “Ik weet niet of kinderen een goed idee is. Hij heeft ooit een hond gehad en die werd na twee weken bij z’n beste vriendin gedropt, dus ik weet niet of het nou heel handig is om kinderen te nemen. Dat is wel een heel grote verantwoordelijkheid.”

Talpa-slijmjurk Mark Labrand: “Volgens mij lijkt hij me wel een grandioze vader.

Bart: “Denk je?

Mark: “Ja, zoals hij is met dat vrolijke, dat warme en dat positieve…”

Opoffering

Bart: “Lieve Mark, jij weet toch ook dat ouderschap één grote opoffering is en dat je jezelf tien jaar lang moet wegcijferen? Denk je dat Gordon zich tien jaar kan wegcijferen ten koste van iemand anders?

Daar heeft hij wel een punt. En wat vindt hij van Gordons verlangen naar een vrouw? “Wat vinden we ervan, jongens? Zien we Gordon met een vrouw voor ons? Ik denk niet dat… Maar goed. Ik denk toch dat hij wel redelijk gay is, maar wie ben ik om dat te zeggen?

Waar is De Mol met Gordon is vanavond te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen