Eerste beelden ‘gekaapt’ Oh Wat Een Jaar: arme Linda

Tv-koningin Linda de Mol zat zich gisteren ongetwijfeld te verbijten toen ze in RTL Boulevard de eerste beelden van haar ‘gestolen’ tv-show Oh Wat Een Jaar voorbij zag komen. De showrubriek liet zien hoe aartsrivale Chantal Janzen de oude kijkers van Linda verwelkomde in het vrolijke studioprogramma. “Wat geweldig dat ik dit mag doen, ik heb er onwijs veel zin in!“, riep ze guitig vanuit een jaren 90-decor. Het ergste: Beau van Erven Dorens zit óók in de première op 7 november.

Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens zijn uitgerekend de twee oud-RTL-collega’s op wie Linda flink flink de pik heeft sinds zij haar shows Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel hebben gekaapt.

Linda wilde die door haar zelf bedachte shows meenemen naar SBS 6, maar RTL 4 stond dat niet toe. Ondanks de fatwa die Linda had uitgesproken op een ieder die haar shows zou kapen, durfden Chantal en Beau het tóch aan.

En straks staan Chantal en Beau sámen te dansen op Linda’s RTL-graf. Chantal en haar teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai worden in de eerste aflevering niet alleen geholpen door Beau, maar ook door Caroline Tensen.

Al met al zal zaterdag 7 november een pijnlijke dag worden voor Linda, want het ziet ernaar uit dat Chantal en Oh Wat Een Jaar de kijkcijferstrijd met gemak gaan winnen: NPO 1 heeft dan de Jeroen van Koningsbrugge-show Kamp van Koningsbrugge op het menu staan en SBS 6 de Wendy van Dijk-show Wie Het Laatst Lacht.

De eerste beelden van Oh Wat Een Jaar kunt u bekijken op de Boulevard-site.

Lees ook:
Chantal Janzen reageert eindelijk op boze Linda de Mol (3 september)
Linda vloekend voor de buis: Chantal in ‘haar’ studio (22 september)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen