Linda vloekend voor de buis: Chantal in ‘haar’ studio

Linda de Mol zal gisteren met gekromde tenen hebben gekeken naar Boulevard, waar de nominaties voor de Zilveren Televizier-Ster bekend werden gemaakt. Niet alleen zit zij níet bij de laatste drie en haar tv-rivale Chantal Janzen wél, maar bij het verrassingsmoment stond ze ook nog eens in ‘haar’ studio. Voor het eerst zagen we Chantal namelijk in het decor van Oh Wat Een Jaar, de show die zij van Linda gekaapt heeft en waar de tv-koningin nog altijd behoorlijk pissig over is.

Linda vindt het niet netjes van RTL dat ze Oh Wat Een Jaar niet mee mocht nemen naar SBS, omdat ze aan de basis heeft gestaan van het format.

Er heerste bij RTL-sterren enige vrees om Linda’s formats over te nemen in verband met imagoschade, maar Beau van Erven Dorens nam uiteindelijk Weet Ik Veel over en Chantal gaat nu met Oh Wat Een Jaar aan de haal. In beide gevallen was Linda er niet blij mee.

Over Chantals keuze om Oh Wat Een Jaar in te pikken, zei Linda: “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had.

Chantal reageerde zonder de naam van Linda te noemen: “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken“, aldus de RTL-ster, die erop wees dat er ook sportieve sterren zijn. “Angela Groothuizen zegt altijd lachend en nuchter als ze is, persoonlijk tegen mij: ’Ja, dat had ik ook wel willen doen, maar daar heb je jou weer’.

Chantal verrast

Voor Chantal was het een grote verrassing toen Boulevard ineens de Oh Wat Een Jaar-studio in kwam lopen. “Ja, ik schrik er wel van. Het is heel vroeg en je hebt een fles alcohol. Ergens als ik nu zo rondkijk denk ik: welke teringlijers wisten hiervan?

Al die Televizier-nominaties kan Chantal inmiddels niet meer tellen. “Het is altijd wel echt een eer. Het is een waardering van het publiek en dat is altijd leuk. De mensen hebben voor je gestemd en de moeite genomen om dat allemaal te doen. Dat is echt heel leuk.”

Lees ook: Chantal Janzen reageert eindelijk op boze Linda de Mol (3 september)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen