Chateau-Nadège heeft geen antidepressiva meer nodig

De antidepressiva die Nadège Coffinet kreeg voorgeschreven na haar ontslag bij het chateau van de Meilandjes, zijn uiteindelijk niet nodig geweest. Ze heeft haar depressie overwonnen. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Nadège werd tijdens de opnames van Chateau Meiland alsof ze een vriendin was geworden, maar dat bleek niet waar: na haar ontslag, was ze ook niet meer welkom op het chateau. Die vriendschap bleek alleen voor de bühne en dat heeft haar behoorlijk sip gemaakt.

Het gaat inmiddels weer veel beter met Nadège. “Het ging even niet lekker met mij. Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is.”

Het helpt dat Nadège weer een nieuwe baan heeft. “Het was moeilijk wat te vinden, omdat de crisis in Limoges hard is aangekomen“, zegt ze. “Maar ik ben niet kieskeurig en hou van aanpakken, ik vind bijna alles leuk om te doen.”

Om de eindjes aan elkaar te knopen heeft ze nu vier verschillende banen. “Allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere.’

Het laatste baantje dat erbij is gekomen, is die bij een pizzabakker. “Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s.”

Chateau Meiland is momenteel twee keer per week te zien op televisie, maar de breuk met Nadège is nog niet aan bod gekomen. Wel zijn de Meilandjes al flink over haar aan het roddelen.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen