Chateau-Nadège heeft geen antidepressiva meer nodig

Geplaatst op di 13 okt 2020 om 11:00

De antidepressiva die Nadège Coffinet kreeg voorgeschreven na haar ontslag bij het chateau van de Meilandjes, zijn uiteindelijk niet nodig geweest. Ze heeft haar depressie overwonnen. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Nadège werd tijdens de opnames van Chateau Meiland alsof ze een vriendin was geworden, maar dat bleek niet waar: na haar ontslag, was ze ook niet meer welkom op het chateau. Die vriendschap bleek alleen voor de bühne en dat heeft haar behoorlijk sip gemaakt.

Het gaat inmiddels weer veel beter met Nadège. “Het ging even niet lekker met mij. Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is.”

Het helpt dat Nadège weer een nieuwe baan heeft. “Het was moeilijk wat te vinden, omdat de crisis in Limoges hard is aangekomen“, zegt ze. “Maar ik ben niet kieskeurig en hou van aanpakken, ik vind bijna alles leuk om te doen.”

Om de eindjes aan elkaar te knopen heeft ze nu vier verschillende banen. “Allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere.’

Het laatste baantje dat erbij is gekomen, is die bij een pizzabakker. “Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s.”

Chateau Meiland is momenteel twee keer per week te zien op televisie, maar de breuk met Nadège is nog niet aan bod gekomen. Wel zijn de Meilandjes al flink over haar aan het roddelen.

Foto: SBS
32 Reacties op “Chateau-Nadège heeft geen antidepressiva meer nodig”


 1. Rastom

  Wie zijn dit?

 2. Piet Sama

  Ze is keurig behandeld door de Meilandjes!

 3. Nelly den Heijer

  Piet Sama
  di 13 okt 2020 om 11:06

  Haha, jij vindt dat iedereen bij Talpa keurig behandeld wordt.

 4. Hall

  Ze is niet kieskeurig? Whoehuahuahaua…

  Even hoor, ze was wel welkom maar ging in de aanval. Wie de uitzendingen bekijkt ziet het verhaal. Wat een sensatie om niets.

 5. Veerkamp

  ze is ook niet ontslagen, haar contract hield op na augustus

 6. Ron

  Dat zal allemaal best maar ze wilde maar wat graag mee naar Nederland en hield de boot
  coûte que coûte (zoals de Duitsers zeggen) af v.w.b. nieuwe woonruimte en ging er schoorvoetend mee akkoord dat Meilandjes de nieuwe vloer voor haar hebben betaald waardoor ze nu nog steeds zit waar ze zit, er is weg wilde vanwege de criminaliteit in de buurt. Tja… Mooi dat ze er een beetje bovenop gekomen is…

 7. Petty Fart

  Ik ben een leernicht maar wat een lekker wijf!

 8. Willie

  Meilandjes hebben gelijk ,we houden al genoeg Fransen via de EU aan het vreten.

 9. Beatrice

  Ja, als je een nwe woning krijgt aangeboden, maar wel met bed and breakfast functie, is het niet echt een woning, maar een werknemer verblijf waar je elk moment uit kan worden gegooid.
  Tja voor een dubbeltje geboren, .. en de meilandjes ploegen als workaholics voor een vette kluif. (zonder de TV winsten was het Martien avontuur niet goed afgelopen).

  Was het niet zo dat Martien een aanbod van RTL afsloeg omdat ie betere voorwaarden wilde oid. (er was al een traject van investeringen vanuit RTL-etje)

 10. maatje te groot

  Volkomen verdraaid bericht alweer. Als je de uitzendingen gevolgd hebt en volgt zie je dat deze mensen dit lastpak heel netjes behandeld hebben. Niks was goed genoeg voor die vrouw. Ze hebben er geld genoeg voor uitgegeven en zelfs aangeboden haar een appartement te kopen. Zelfs een nieuwe vloer betaald. Echter ze wilde maar één ding; mee naar Holland. En nu ze de deksel op haar neus heeft gekregen gaat ze kwaadspreken..

 11. Leo knots

  Lekker belangrijk. Dit is toch geen nieuws?

 12. IngridHenk

  Nadège Coffinet, het helpt misschien ook als je niet zo vaak naar de spiegel kijkt en je alsmaar je zure uitdrukking ziet. Of anderen niet de schuld geven of benijden. Probeer zelf te werken aan het uit het dal komen.

 13. Piet Sama

  di 13 okt 2020 om 11:09

  Ga koken, mens!

 14. SL

  Nadège wilde gewoon mee naar Nederland, daarom zei ze dat ze graag wilde verhuizen uit haar flatje. Toen de familie Meiland opzoek ging naar een nieuw huis voor haar had ze op elk huis wel iets aan te merken want dat was natuurlijk niet haar bedoeling. Ze wilde niet dat de Meilandjes een huisje voor haar kochten in Frankrijk, nee ze wilde mee naar Nederland.

 15. Wilfred Genee

  In Nederland zitten al buitenlandse profiteurs genoeg.

 16. Feder

  De ruzie tussen Nadège en de Meilandjes is toch wel dé tv-rel van het jaar!

  Maar goed, de voortvarendheid waarmee ze een andere woning voor Nadège zochten, ging ook wel wat ver. Die vrouw woont al 30 jaar in een getto. Dat ze daar weg wil is logisch. Maar om je dan een woning te laten opdringen waarvan de huur aanzienlijk hoger is dan je huidige huur (en dan ook nog met een dakraam dat het warm maakt), kan best lastig zijn. Het is een mooi gebaar dat de Meilandjes haar 2 jaar wilden ondersteunen door de extra huurkosten te betalen. Maar hoe moet het daarna verder? In een tijd waarin ook Nadège onzeker is over haar toekomstige inkomsten, begrijp ik wel dat ze de kat uit de boom kijkt.

  Ondanks dit heb ik alle waardering voor de moeite die de Meilandjes doen, om Nadège goed achter te laten. Ze mag blij zijn met zo’n werkgever.

 17. Remi

  Maar waarom een foto van Carlo Boszhard ?

 18. Zomaar

  Met plak en knipwerk kan je manipuleren.
  Wilden ze echt even een woning kopen voor Nadège?
  Of wist Nadège niet beter dan dat ze het zelf moest betalen.
  Ze hadden het er wel over, maar dat alleen voor de cameralens, en ze kreeg uiteindelijk een keukenvloertje.
  Ook even afwachten of ze het gaan brengen dat die kledinglijn van dochtertjelief
  (afl gisteren)gewoon is besteld bij de Chinees, en niet door haar is ontworpen.

 19. van der Graaf

  Martien gaf gisteren anders duidelijk uitleg over de breuk. Wat moet er verder nog over worden gezegd dan?

 20. Ron

  Dat zal wel een soort verhaallijntje gaan worden want op een gegeven moment hadden ze haar niet meer nodig, maar nu is ze nog te zien. Deze afleveringen zijn gedraaid eind juni/begin juli meen ik en toen speelde dat blijkbaar nog niet.

 21. Gerda

  Toen dat dikke vrouwtje verscheen, dacht ik dat ze beperkt was. In de loop der tijd, bleek ze echter een slimme vrouw, die op van alles uit was..
  Die Meilandjes zijn net even sluwer, dus niet te bedotten..
  En sorry, maar anti depressiva?? Straks gaat ze nog schadevergoeding eisen!

 22. Patty Brard

  Wat zit die mongool nu weer te zwetsen met haar zure gezicht…..

 23. colette

  Aan ieder verhaal zit 2 kanten

 24. Wilfred Degens

  Hoe door enkele van God los tegen puur menselijke gevoelens aankijken is te triest voor woorden. Die Franse was en strijk hulp heeft de spontane Hollandse openheid volkomen overschat ervaren. Ze verbond, vanuit haar eenzaamheid en eenvoudige achtergrond (subcultuur) irieele verwachtingen waarbij zij zich ook nog was gaan hechten aan deze Hollandse Jan Steen familie. De Meilands voelden zich onterecht verplicht zich om haar te bekommeren. Zij deden meer dan normaal een Hollandse werkgever zou doen. Dus, nmm was er niets met die hulp aan de hand, noch met de haar goedgezinde Meilands. Samenvattend ; waar gaat dit geneuzel toch over op de keper beschouwd?

 25. Mark

  Nadege heeft van nature al een depressief uiterlijk waar Grumpy Cat en Sanne Wallis de Vries jaloers op zijn.

 26. b

  Wat een bagger verdraaid verhaal MC . Nadege lijkt mij goed behandeld en zelfs meer dan dat. Lijkt de Telegraaf wel met relletjes proberen uit te lokken .

 27. Wilfred Degens

  …. en Mark, is jouw smoel dan zo (saai) perfect? Wat is het afgeven op het uiterlijk van een persoon nou een afspiegeling van jouw denk en observatie vermogen van de mens? Hoe simpel kan je nog meer zijn. Die hulp heeft een heel gewoon uiterlijk terwijl dat compleet irrelevant is in deze context.

 28. Coca Cola

  Ze moet niet zo zeuren, Erica en Martien waren bezig met een nieuwe woning voor haar te kopenm, maar ze sloeg zelf alles af. Dus ze hebben juist heel veel voor haar over gehad.

  Maar het lelijke monster viond niets goed en ging hun toen in de roddelpers zwart maken.

  Ja, dan zou je bij iedereen uit de gratie vallen dame.

 29. Mike

  16:10 nadege heeft in een interview gezegd. Dat het allemaal nep was. En dat ze dat nooit echt van plan waren, maar dat het wel leuk was voor de camera. Dus wie hier de waarheid spreekt. Dat weet eigenlijk niemand. Alleen de meilandjes, nadege en talpa. Dus mochten de meilandjes ooit ruzie krijgen met talpa. Dan zal dit vast wel naar buiten komen.

 30. Depressiva

  Laten ze zich allemaal volbrengen met die anti depressiva svp let wel allemaal graag,dan zijn we van al die ellendelingen af

 31. Wil van Bil

  Dit gaat zoals gewoonlijk weer nergens over.

 32. Soir de Pluie

  Naatje wordt gewoon misbruikt door de media. Laat haar lekker pizza bakken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.