Meilandjes roddelen erop los over ondankbare Nadège

De relatie tussen de Meilandjes en hun huishoudster Nadège is al lang en breed stukgelopen, maar de Chateau Meiland-kijker zit nog in de aanloop daar naartoe. De afgelopen weken konden we volgen hoe de Meilandjes hun best deden om de schoonmaakster uit haar moord-en-brand-buurt in Limoges te helpen, nu zij op het punt staan om naar Nederland te remigreren. Ze wilden een appartement voor haar kopen en terugverhuren of huur bijleggen, maar ze was enorm aan het dwarsliggen.

De Meilandjes gingen in de aflevering van twee weken geleden met haar op huizenjacht; het hoogtepunt was een leuk huisje in een naastgelegen dorp. Het zag er charmant uit, maar uiteindelijk viel Nadège over een dakraam. Dat zou te warm worden.

Ondanks dat ze zich uit haar criminele buurt kon laten bevrijden door de rijke tv-familie, zag Nadège overal beren op de weg. Uiteindelijk besloot ze toch maar in haar vervallen huurflatje te blijven zitten en verzocht ze de familie slechts om een nieuwe keukenvloer.

Onderweg naar de bouwmarkt – Erica en Martien reden achter Nadège aan – begonnen de Meilandjes in de aflevering van gisteren flink over de ondankbare Nadège te roddelen.

Martien: “Al die torenflats hiero. Vreselijk, dat ze híer wil blijven wonen. Had ze de kans om weg te komen na 30 jaar.”

Erica: “Ja, in een leuk dorpje met een huisje en een tuintje. Leuk in een dorp met veel meer contact met mensen. Vlakbij de stad, dus je kan altijd snel naar je werk komen.”

Martien: “Zij gaat natuurlijk met zes planken naar buiten worden gedragen met de tijd.”

Erica: “Dan nog, dan had ze het beter kunnen kopen. Dan ben je nog goedkoper uit en is het je eigen huis. Alles wat je eraan doet, is dan van jezelf.

Martien: “En maar doorroken. 150 euro in de maand.”

Maar Nadège is een volwassen vrouw die haar eigen beslissingen neemt, hoe onverstandig ook“, concludeerde de voice-over.

Chateau Meiland trok gisteren 1,1 miljoen kijkers naar SBS 6.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen