Gordon en Johnny onthullen waar hun ruzie over ging

De twintig jaar oude vete tussen Gordon en Johnny de Mol is gisteren eindelijk uitgepraat in het tv-programma Waar is De Mol, waarin de twee met elkaar op reis gingen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De ruzie kwam ter sprake toen Gordon voor Johnny aan het koken was op het strand en ze het over zijn afkickproces hadden. “Eén van de belangrijkste dingen heb je gedaan: in het reine komen met jezelf. Maar nog belangrijker is: ook met anderen“, begon Johnny.

Gordon: “Dat was niet makkelijk. Het is natuurlijk nooit leuk als je mensen moet opbellen en zeggen: ‘Sorry dat ik je aan de drugs heb geholpen.’ Maar goed, ik ben nog lang niet klaar hoor, want het lijstje is wel lang.”

Johnny: “Dus een aantal mensen die nu zitten te kijken, kunnen nog wel een belletje verwachten? Misschien staat er nog wel iemand naast je. Ik geloof dat wij ook nog wel iets hebben uit een ver verleden.”

In de voice-over vertelde Johnny aan zijn kijkers: “Ik hield vroeger natuurlijk ook wel van een feestje en Gordon heeft toen die ouwe van mij gebeld en me erbij gelapt. Tijd om dat eens uit te praten.”

Gordon: “Ja, maar dat is wel met goede bedoelingen geweest. Of vond je van niet?

Johnny: “Dit gaat echt heel ver terug.”

Gordon: “Ja, toen was jij 22 denk ik, en zwaarder aan ook. Toen heb ik je vader gewaarschuwd en gezegd: ‘Dat gaat niet goed.’”

Johnny: “Als je zo bezorgd was, dan is het gek dat je niet naar mij komt.”

Gordon: “Ja, maar jij zat in een heel andere vide in je leven jongen. Ik bedoel: wie ben ik om daarover te oordelen voor jou? Maar het is echt uit een goed hart geweest. En dat vond jij niet leuk. En dat kan ik me wel heel erg voorstellen. Mijn excuses daarvoor, oprecht, uit mijn hart. Ik vind het eigenlijk wel te gek dat je het opbrengt, want het heeft me echt heel lang heel hoog gezeten.”

Johnny: “Voor mij is het nu gezegd en gedaan. Maar eigenlijk als je zo open en eerlijk bent, kun je toch nooit een andere reactie krijgen dan: het is wel goed man?

Gordon: “Je moet gewoon met je billen bloot, gewoon klaar.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen