Gordon en Johnny onthullen waar hun ruzie over ging

Geplaatst op di 13 okt 2020 om 11:30

De twintig jaar oude vete tussen Gordon en Johnny de Mol is gisteren eindelijk uitgepraat in het tv-programma Waar is De Mol, waarin de twee met elkaar op reis gingen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. De ruzie kwam ter sprake toen Gordon voor Johnny aan het koken was op het strand en ze het over zijn afkickproces hadden. “Eén van de belangrijkste dingen heb je gedaan: in het reine komen met jezelf. Maar nog belangrijker is: ook met anderen“, begon Johnny.

Gordon: “Dat was niet makkelijk. Het is natuurlijk nooit leuk als je mensen moet opbellen en zeggen: ‘Sorry dat ik je aan de drugs heb geholpen.’ Maar goed, ik ben nog lang niet klaar hoor, want het lijstje is wel lang.”

Johnny: “Dus een aantal mensen die nu zitten te kijken, kunnen nog wel een belletje verwachten? Misschien staat er nog wel iemand naast je. Ik geloof dat wij ook nog wel iets hebben uit een ver verleden.”

In de voice-over vertelde Johnny aan zijn kijkers: “Ik hield vroeger natuurlijk ook wel van een feestje en Gordon heeft toen die ouwe van mij gebeld en me erbij gelapt. Tijd om dat eens uit te praten.”

Gordon: “Ja, maar dat is wel met goede bedoelingen geweest. Of vond je van niet?

Johnny: “Dit gaat echt heel ver terug.”

Gordon: “Ja, toen was jij 22 denk ik, en zwaarder aan ook. Toen heb ik je vader gewaarschuwd en gezegd: ‘Dat gaat niet goed.’”

Johnny: “Als je zo bezorgd was, dan is het gek dat je niet naar mij komt.”

Gordon: “Ja, maar jij zat in een heel andere vide in je leven jongen. Ik bedoel: wie ben ik om daarover te oordelen voor jou? Maar het is echt uit een goed hart geweest. En dat vond jij niet leuk. En dat kan ik me wel heel erg voorstellen. Mijn excuses daarvoor, oprecht, uit mijn hart. Ik vind het eigenlijk wel te gek dat je het opbrengt, want het heeft me echt heel lang heel hoog gezeten.”

Johnny: “Voor mij is het nu gezegd en gedaan. Maar eigenlijk als je zo open en eerlijk bent, kun je toch nooit een andere reactie krijgen dan: het is wel goed man?

Gordon: “Je moet gewoon met je billen bloot, gewoon klaar.”

Foto: SBS
30 Reacties op “Gordon en Johnny onthullen waar hun ruzie over ging”


 1. Henk Joko

  Heb jaren op verschillende redacties bij talpa gewerkt en het gerucht gaat dat Johnny een flinke hoeveelheid coke van Gordon mee naar huis had genomen, waar Gordon nogal pissig over was. Vervolgens heeft hij dus Johnny erbij gelapt bij zijn pa.

 2. Henk

  Goede bedoelingen?

  Zo heeft hij met z’n familie ook gedaan.Met Gerard en Jeroen enz de lijst is lang.

  Waarschijnlijk ook eerst z’n overvallers uitnodigen en daarna de politie bellen omdat ze niet wilden wat hij wou.

 3. Wilfred Gemeen

  Gordon: “Je moet gewoon met je billen bloot, gewoon klaar.” Moet i kdit lezen als een verkapte versierpoging?

 4. Kutje Schuurspons

  Smerige lijer, die Gordon, en doet altijd alles met zogenaamde goede bedoelingen. Ja ja, ga toch weg, leugenaar! Hij is een rat, zoals zoveel borderline BN’rs.
  En wat is dat steeds om te zeggen dat hij ‘in het reine is gekomen’? Dat is hij verre van dus houdt op met deze poppenkast! Niemand gelooft deze aandachtshoerende junk, dan de aandachtshoerende junk zelf.
  Johnnie is ook een lul en wil te hard deugen, deze extreem linkse jihadkuffelaar.

 5. Piet Sama

  Goed gedaan van je Gordon om zijn vader te bellen!

 6. Suckerpunch, de enige en de ekte

  “Normale mensen” doen zoeits niet op teevee; maarja Gordon en Johnny zijn natuurlijk geprivileerd tot op het bot en kunnen dit wel!

 7. Petty Fart

  Ik heb dezelfde stoornissen en verslavingen als Gordon en ik ben ook een nicht, ik doe hem wel maar ach, iedereen mag mijn kontje wel bonken.

 8. Bianca

  Gordon droomt ervan Johnny de Mol rectaal uit te wonen.

 9. Krenk

  Die ouwe van mij?

 10. Sylvana Simon

  Ja Petty, ik zou ook wel eens mijn kontje lekker willen laten bonken. Maar hé, ook dat is weer een ding van en voor wit geprivilegieerde mannen. Racisme!!!

 11. StefanV

  Al bijna 20 jaar gaat er vrijwel geen dag voorbij zonder nieuws over Gordon. Als je alle nieuwsberichten over hem bundelt en in boekvorm uitgeeft, dan is dat boek dikker dan de Bijbel.

  Ik word doodmoe van deze over het paard getilde, zwaar overschatte zanger en presentator, met zijn voortdurende roep om aandacht.

 12. Anne

  De twee vieze, lelijke, dikke mannen, Gordon en Johnny zijn het bekijken niet waard. Ze zijn ook niet interessant, ze hebben niets te melden, er komt poep uit hun platte muil. Gordon vind ik een junk, een pathologische leugenaar en een viespeuk. Johnny vind ik ook een spekkige enge viespeuk en waarschijnlijk is hij ook een junk, in ieder geval gruwel ik van beide mannen.

 13. Ome Cor

  Hahaha, ze waren samen aan het coken.

 14. Anne

  Nou ben ik zelf ook dik en lelijk en een junk en laat mij palen door Turken en negers dus mag eigenlijk niks zeggen…

 15. Gerda

  Ja @Anne, ik heb ook nooit begrepen dat die Johnny zo door vrouwen geadoreerd werd en nu een leuke vrouw heeft. Men heeft altijd gedaan alsof hij de Nederlandse George Clooney was

 16. Jan Shit

  Gerda; Die leuke vrouw die opeens uit de lucht kwam vallen moest hij wel trouwen omdat ze -slim als ze is- snel zwanger is geraakt zodat ze financieel binnen is. Zonder een kind op komst zou hij nog steeds een puberaal rondneukertje zijn geweest zoals dat hij altijd al was, en misschien nog stiekem is. Een vos verliest namelijk wel zijn haren maar niet zijn streken.

 17. colette

  Het blijft een rat die Corrie valse vrucht

 18. colette

  Het blijft een rat die Corrie valse vrucht weer een dubbele reactie?

 19. Nikkie Souplesse

  Het ultieme bewijs dat Nederland kroketten volk is als 850.000 landgenoten naar Gordon gaan kijken. Wat een armoede!

 20. Gerda

  Ik denk het ook @Jan Shit –
  @Colette waarom is die man zo gek op zichzelf, denk je? Niemand moet hem verder, met zijn gemene, sarcasme grappen.. Zijn streken om in de vriendenkring terecht te komen bij belangrijke mensen.. Deze man is zo verrekte eenzaam en ziek van zichzelf.. Dat doet hem ruzie schoppen en dan kan hij lekker slapen.. Hij is een heel zielig figuur

 21. Westdeck

  G. Ziet r uit als een oude vieze zeeman op verlof. En J. Ach, net zo talentloos als G. Alleen heeft hij geluk met zijn rijke pa, anders had hij vakkenvuller bij de AH geweest.

 22. Bep

  Het sneuste is het wel voor Willeke, die heeft veel zorgen om Johnny gehad.Zal wel de Mol-bloed zijn want de zoon van Sören is wel een normale, leuke jongen.

 23. Pieter

  Misschien dan maar onthullen hoe johnny en winston gerschatnowitz vroeger rond neuqten in Amsterdam alsof het een lieve lust was? Vreemdgaan hoog in het vaandel indertijd. Zelfs in de begintijd van relatie Renate verbaan.

 24. Coolio

  Eerste wat ik dacht was ruzie met ‘de zoon van’?? Dan is je carriere toch ten einde.

  Maar dan zie ik juist dat hij in de reet gekropen is bij paps.

 25. Coca Cola

  Hoe weet jij dat nou Pieter? Lag je er naast of zo?

 26. Jeroen

  Dit bewijst toch alleen maar dat die brit gelijk had en dat ze daar in media land allemaal aan de coke zitten. En dan gaat miloeska witzenhausen dat ook nog ontkennen.

 27. Dr. Who

  Nou het was niet alleen Johnny hoor. Die twee ‘vriendjes’ van ‘m spuugde er ook niet in.

 28. Miriam

  Jullie hebben toch wel lekker geknuffeld, hè?

 29. Sip

  Ik vind allebei niets op TV, maar Gorden is gewoon een rare man.

 30. Wonny Kitteman

  Een valse nicht en een man met foute Mol genen, wie kijkt daar nou naar?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.