Akwasi slaat terug naar Loretta Schrijver

Geplaatst op zo 18 okt 2020 om 10:05

Rapper Akwasi denkt dat Loretta Schrijver last heeft van onwetendheid. Hij adviseert haar een boek niet op zijn omslag te beoordelen. Dat laat de omstreden piethater weten op NPO Radio 1. Loretta wordt doodmoe van Akwasi’s plan voor de nieuwe publieke omroep ZWART. Ze denkt dat dit polarisatie alleen maar verder in de hand werkt. Onzin, zegt Akwasi. Hij wijst erop dat ZWART er niet alleen is voor zwarte mensen. “Laat me wel even duidelijk zijn: omroep ZWART is er voor iedereen.”

Waarom heet de omroep dan ZWART? “Het staat voor alle kleuren die je bij elkaar op een evenredige basis mixt, mengt en wat krijg je dan? Je krijgt zwart en zwart overstijgt kleur.”

Mede-oprichter Gianni Grot: “Ja, inderdaad. Er zit een filosofie achter. ZWART staat voor ons voor saamhorigheid, zoals Akwasi zegt. Als je alle primaire kleuren op pigmentbasis mengt in dezelfde verhouding, dan krijg je puur zwart.”

Gastheer Humberto Tan: “Dus het is het tegenovergestelde wat zij zegt, dat is wat jullie zeggen?

Gianni: “Ja, zeker het tegenovergestelde. Daarbij heeft zwart ook een negatieve connotatie. Mensen worden al afgestoten bij het woord zwaar, zoals bijvoorbeeld bij een Loretta. Ik hoor eigenlijk onwetendheid en als je dan gaat kijken waar wij mee bezig zijn, dan kan ik me niet voorstellen dat je dezelfde mening erop nahoudt.”

Akwasi: “Het zegt trouwens ook heel veel over het feit dat je je moet inlezen. Never judge a book by its cover. Wat je hoort van Loretta is dat. Het is heel erg belangrijk om te weten waar ZWART voor staat.”

Humberto: “Ik noem nu Loretta, maar dat is een voorbeeld van anderen die ook zo denken. Kennelijk is men nog niet bereid om te omarmen.”

Gianni: “Nog niet, maar dat kan nog komen. Wij staan ergens voor en dat dragen we uit.”

Foto: RTL
93 Reacties op “Akwasi slaat terug naar Loretta Schrijver”


 1. Klaas

  Ik zie hem al het zwarte pieten journaal presenteren…

 2. Dies Groot

  Goed zo, bijt maar van je af!

 3. Jaap Aap

  Rot toch op, ze haten alles wat een andere kleur heeft dan die van hun, zwart dus. Of mag ik geen zwart meer zeggen?

 4. Gtstfites

  Misschien moet Akwasi eens inlezen waar de slavenij op Afrikanen is begonnen en dat is door zijn voorouders in Ghana.

 5. Trudy

  Geen verstand deze man….

 6. Bart

  Akwasi en Gianni kunnen goed liegen. Moeten gewoon lekker weggaan uit Nederland als het hier allemaal zo slecht is. Met name Akwasi doet het racisme debat geen goed. Het is tijd dat het clubje om hem heen dat gaat inzien. Akwasi is een gevaar voor het openbare leven en hoort in een gesloten inrichting thuis. Nadat hij uiteraard is zijn straf heeft uitgezeten in de gevangenis.

 7. Dreetje H.

  Gianni Grot lijkt me een sympathiek sujet.

 8. Michael

  Als je alle reflecterende kleuren als verf en inkt mengt met elkaar krijg je bruin en als je alle stralende kleuren als licht met elkaar mengt krijg je wit.

 9. JasperV

  Omroep zwart is er voor iedereen!! Dat gelooft hij toch zelf niet. Wat een dombo.

 10. 😷Paulus

  😷Ach, Akwasi is een Nederlandse jonge, Nederlandse opvoeding. Dus hij doet wat de blanke hypocrieten ook doen.Wat is er dan verkeerd aan? Het enige verschil is dat hij zwart is, en daar maak hij een statement van. Maar Tja! Te moeilijk voor het 🤬Rioolvolkje hier.

 11. Rotterdammer

  Waarom begint hij geen omroep in zijn geliefde Ghana? Hier valt dat ZWART hooguit te kwalificeren als een stoorzender!

 12. Kim Wieft

  Omroep ZWART wordt een omroep voor racisten en ander links gespuis. Een omroep die oproept tot polarisatie en verzet. Verzet tegen de blanke Nederlanders die gewoon een normaal leven willen lijden. Verzet tegen alles en iedereen die niet vergiftigd is met het marxisme.
  En mochten er maar 50000 mensen kijken dan komt het natuurlijk omdat Nederland institutioneel racistisch is. Dan komt weer het afgezaagde slachtofferschap om de hoek kijken.

 13. Uuuh

  Het is maar hoe je het bekijkt.

  Met verf meng je met de primaire kleuren inderdaad zwart. Maar met LICHT meng je met de primaire kleuren WIT!

  Maar om bij de woordkunst te blijven:
  Zwart is een dode kleur. Hij werd door de impressionisten bijvoorbeeld niet eens gebruikt. Daardoor zijn hun schilderijen zo kleurrijk.

  En om bij de schilderkunst te blijven: met de primaire kleuren kun je niet alleen zwart mengen maar ook ALLE andere kleuren!

 14. Vrange Lans

  Zie eerst maar eens 50.000 ‘leden’ zover te krijgen dat ze een gedeelte van hun uitkering storten op de rekening van een ‘ miljonair’ ! Komt net zo over als een benefietactie in de arme volkswijken voor een nieuw paleis voor de koning!

 15. Bram

  Dus ik mij niet zwart schminken maar wel alle kleuren tegelijk… dan ben ik zwarte Piet en dan overstijgt mijn kleur alles.

 16. Stanislav

  Dus Zwarte Piet met alles erop en eraan kan ook gewoon weer? Want zoals Akwasi zegt: “Nooit een boek om zijn omslag beoordelen.”

 17. Blinde Herdershond

  “Laat me wel even duidelijk zijn: omroep ZWART is er voor iedereen.”

  Ah, dus ook voor zwarte piet (voorstanders).
  ________________________________________

  “Kennelijk is men nog niet bereid om te omarmen.”
  De arrogantie die daaruit spreekt. Zal zo’n Tan dat nou echt niet doorhebben?

 18. Buzz

  Haha, niemand gelooft die leugenachtige verklaring voor de naam zwart. Akwasi is gewoon een zwartjoekel! Daar bedoel ik niets kwaads mee, hoor. Zwart staat volgens Akwasi voor saamhorigheid en joekel is volgens het woordenboek een kanjer. Zuiver positief dus dat ik hem zo noem!

 19. Zwarte multiraciale Piet

  Volgens de domme racistische A. vertegenwoordigt Zwarte Piet dus alle mensen en Afrikanen alleen zichzelf, want die zijn bruin.

 20. Xavier

  Dat kleurargument pleit voor de universialiteit van Zwarte Piet, maar om zijn omroep compleet te krijgen moeten ook Marsmannetjes (groen) en Smurfen (blauw) lid worden.

 21. Jan de 💩

  Misschien moet er eens nagedacht worden over wanneer vrijheid van meningsuiting schadelijk word .

 22. Sem

  Nee Jan, we gaan de vrijheid van meningsuiting niet opofferen omdat de meningen niet overeenkomen met de onze.
  De grens is oproepen tot geweld, voor de rest moet de vvm onbeperkt zijn.

 23. Zalmneusje

  Dus ‘Black lives Matter’ betekent dus eigenlijk: “een mengeling van alle pigmenten matter’. Akwasi denkt dat we gestoord zijn. Gevaarlijke gek!

 24. Miriam

  Ik heb Loretta nog niet over de EO gehoord.

 25. Eikel

  dat zegt de ppv en sgp ook maar we weten wel beter met ‘we zijn er voor iedereen’.

 26. Thea van der Goot

  Nare man.

 27. Pàkme van Agteren

  Met die uitleg was omroep WIT ook een goede naam geweest, maar we weten allemaal waarom hij specifiek voor ZWART heeft gekozen.

 28. Boerenverstand

  @sem: helemaal mee eens. De vrijheid van meningsuiting is een zeer belangrijk grondrecht.

 29. Boerenverstand

  Een omroep voor iedereen: die hebben we natuurlijk nog niet. Wel knap om een programmering te bedenken waar 17 miljoen mensen naar gaan kijken. Hij kan dan beter commercieel gaan.

 30. Karbonade

  Hoe gaat het eigenlijk met die boze ne gerdemo BLM? De ‘Zwarte Levens Doen Er Toe’ demonstratie.
  Helemaal do0dgebl0ed. Dus waarschijnlijk valt het hier reuze mee voor de gepigmenteerde medemensch?

  Al die l ulpraat van die nepGhanees is er op gericht om als kersverse omroepbaas een goed salaris te verdienen. Toch weer meer dan een ton per jaar.

 31. Jan de 💩

  Als de vrijheid van meningsuiting verzand in egocentriese moddergooierij , dan moet daar misschien een rem op gezet worden .

 32. Etienne

  Dus PvdAers stemmen PvdA
  VVDers stemmen VVD en nu de grap
  Zwarten stemmen Zwart

 33. Etienne

  Oh wacht, het is geen politieke partij.

 34. Statisticus

  Karbonade@ In steden waar deze zomer te massaal gedemonstreerd (gedemoniseerd) werd hebben nu het hoogste aantal coronagevallen. Dit verklaart deels het hoge aantal coronazieken bij allochtonen. (gekleurderen)

 35. Boerenverstand

  @Jan: geen rem op zetten, maar gewoon negeren. A heeft al maanden niets nieuws meer te vertellen, dus hoeft hij ook niet meer uitgenodigd te worden.

 36. Master Beer

  Akwasi zou het heel goed doen op Bonaire als de lokale dorpsgek.

 37. Gtstfites

  @Master Beer
  Bonaire? Mensen hebben daar een hekel aan Ashanti’s en terecht hebben ze.

 38. Liever Kips in mijn bips, dan gewone leverworst

  @Statisticus Alleen bij de BLM demonstraties in Juni stonden voornamelijk blanke linkse mafketels. Gesteund door Burgemeester Kaakklem Halsema en haar terroristische politieke tak Groen Links.
  De huidige golf is vooral te danken dat allochtonen in grote steden met hele families in een te kleine ruimte leeft. En zij kijken niet naar de persconferentie van Vadertje Rutte.

  En Akwasi zolang de overheid nog niet je paspoort heeft afgenomen kan je vrij reizen naar Ghana, maak je geen zorgen over Corona doen je broeders ook niet.
  En vlieg lekker naar Ghana als nazaat van slavenhandelaren wordt je onthaald als een koning daar. Misschien willen de dames en kijkers van Koffietijd je nog wel uitzwaaien

 39. Dr. Bibber

  Noemt hij Loretta nou zwaar? Fatshaming!!!

 40. Ome Cor

  Over ’n maandje begint het pietenseizoen.
  Het is zo te hopen dat deze excuusneger en al zijn zwarte vriendjes de fout ingaan en weer in hun donkere holletje moeten kruipen.
  Zodra dat gebeurd is, zand erover.

 41. Caramba

  Als je alle (verf)kleuren mengt krijg je de onbestendige poepkleur van een ziek schaap. Meneer Akwasi mag wel even bijgespijkerd worden.
  Begrijp eigenlijk niet waarom we het steeds over dit figuur hebben. Zijn creatieve uitspattingen als artiest zijn vrijwel nihil, toch duikt ie overal op. Met steeds dezelfde toeter. Een beetje uit balans lijkt me. Beetje veel.

 42. Huidskleurenexpert

  Carambs@ Als je alle huidskleuren mengt krijg je ook bruin.

 43. Jan x

  Akwasi moet zijn bek houden anders schijt ik hem vol.
  Wel tandjes bleken anders is het TV scherm helemaal donker.

 44. Mag ik mijn jas terug aub?

  Jongens, al die comments toch. Jullie weten ook allemaal dat M e d i a c o u r a n t bezig is op ons tegen bepaalde personen op te hitsen. Al die racistische drek om je punt te maken is echt niet nodig.

 45. Statisticus

  Liever Kips…@
  Incorrect. Ik was erbij en ruim zestig procent was van niet-westerse afkomst.
  Dat is ook logisch want in grote steden is het percentage allochtonen enz. rond vijftig procent en in de groep tot veertig jaar nog hoger. Verder zijn juist zij uitstekend op de hoogte van de coronamaatregelen in binnen- en buitenland en beledigt u ( jongere) allochtonen door het tegengestelde te suggereren. Dat is net zo racistisch als de opmerking van Aldith dat Surinamers minder corona hebben omdat ze zich beter wassen dan Nederlanders.

 46. colette

  Awkwardie is een idioot die alleen maar aandacht wil negeren die hap

 47. Mediacourant censureert het vrije woord

  Mensen trap nou niet steeds in die klik links hier. De tuinkabouter die deze site beheert is enkel uit op kliks door suggestieve artikelen te plaatsen. Die hij vervolgens censureert. Stop met replying op namen als Akwasi en Sander Schimmelpenninck. Beter nog laat deze site helemaal links liggen. Des te eerder is deze bagger van het internet af.

 48. Corry Jankbal

  Als iemand de Omroep Wit of Omroep Blank zou beginnen dan buitelden de chronische gekwetsten over elkaar van gespeelde verontwaardiging.
  Maar een omroep voor zwarten, daar moeten we wel blij mee zijn? Racistisch initiatief.

 49. Chelsey

  Loretta Schrijver mag dan wel een zeer dom kinderlijk rtL fossiel van het állereerste uur zijn, de zéér boze aspirant omroephond Akwasi O. is ze in elk geval wél net ietsje te slim af! In de állereerste fase van de uitbraak van het ”zwarte” virus heeft ze door vrijwillig een mondkapje te dragen, zichzelf namelijk zeer succesvol daartegen weten te beschermen! Het wachten is nog op een muilkorfplicht van de Nederlandse Overheid! De overwegend jonge hondsdolle zwarte omroep honden die ernstig lijden aan deze kwaal, moeten zo snel mogelijk weerhouden worden van verdere verspreiding van dit zeer besmettelijke waanzinnige “Zwarte” levensgevaarlijke virus onder de bevolking van Nederland!

 50. Boerenverstand

  @Corry: omroep Blank vind ik wel een heel goed idee eigenlijk om deze hele onzin de kop in te drukken. Neem jij het initiatief? Uiteraard ook een omroep voor alles en iedereen, waar alle meningen gehoord mogen worden enz. Want wit krijg je alleen als je het groene, blauwe en rode licht van de tv mengt. Wit zal ook de achterban van omroep Max aanspreken, want we zijn er voor jong en oud.

 51. Boerenverstand

  En uiteraard staat omroep Blank ervoor dat er blanco naar alle meningen geluisterd wordt. Misschien is de naam Omroep Blanco nog beter.

 52. Flip

  Als een blanke had gezegd we beginnen een omroep wit , dan was de hel los. Over discriminatie gesproken. Akwasi is een mafketel

 53. Loes

  Terugslaan? Dat kan hij inderdaad wel, deze agressieve stoker. Slaan. En schoppen. En de vermoorde onschuld spelen. Hij is waarschijnlijk ook bevriend met die Franse koppensneller van afgelopen week. Van hetzelfde laken een pak. Gedraag je je in je eigen land volgens de geldende regels en wetten dan is er altijd wel een immigrant die je dat kwalijk neemt en je wat aan wil doen.

 54. Julske

  Die man mag weer zijn mening niet geven, hij wordt weer uitgescholden door die hypocrieten hier op M C. Akwasi laat niemand je de les voor lezen, en je klein krijgen. Je bent wel een donkere man, maar laat men niet denken dat ze gewoon over je heen kunnen lopen. Nu ben jij aan de beurt. Gewoon zeggen wat je op je hart hebt. Mag van jouw hart geen moordkuil, als Wilders het mag doen, en waarom een ander niet. Omdat je een zwarte man, willen ze het niet tolereren

 55. allochtoon

  Ik zou graag zien dat Famke Louise, Enzo Knol, Boef en (jongeren) omroep beginnen. Met de hoeveelheid volgers die zij hebben moet het minimale aantal leden nog voor de einddatum lukken.
  Sinds BNN gefuseerd is met VARA is het jongeren geluid weg
  Femke, Enzo en Boef ik zeg DOEN

 56. u

  @Julske,

  Het is Akwasi die over iedereen heenloopt , die mensen die in een optocht met Sinterklaas staan bedreigd , etc etc. Je moet de zaken niet omdraaien. Je lijkt me aardig verward, dat je deze dingen zegt hierboven.

 57. tierelantijn

  Ik begin Akwasi steeds agressiever en verwarder te vinden. Een omroep zwart noemen en dan zeggen dat het voor iedereen is. Wat een gek. Hij wil iedereen gewoon terroriseren, dat heeft het hele Nederlandse volk allang door. Wanneer in een inrichting. Want daar komt hij zeker terecht.

 58. best man in het veld

  @Julske,

  Wilders is niet zo achterlijk om mensen te gaan bedreigen. Akwasi doet niet anders. Begrijp jij dat niet ? Die Akwasi moet vervolgd worden. Gaat nog wel gebeuren. Hij is namelijk geestelijk gestoord en gaat dit weer doen. Zo dom is hij namelijk wel. Wilders is totaal anders.

 59. Cor Netto

  “Kennelijk is men nog niet bereid om mijn richting te kiezen” dacht de spookrijder bij zichzelf, terwijl-ie nog eens extra gas gaf. Logicaatje hoor.

 60. Lies

  ‘Als we alle kleuren bij elkaar gooien, dan krijg je zwart. Oke. Voor zover ik weet heeft de mens geen blauw, groen of paarse huidskleur? Of tellen de Smurfen, de Hulk en de Teletubbies ook mee?

 61. pim

  Akwasi heeft duidelijk een verdraaid beeld van de werkelijkheid. Hij schat totaal verkeerd in waar hij staat in het geheel. Denkt blijkbaar dat mensen hem als positief ervaren, terwijl het hele volk walgt van zijn manier van doen. En zijn geldzucht, zijn egoisme, zijn agressieviteit etc.etc. Hij leeft in een waanwereld.

 62. Janus

  Zwart is er voor iedereen.. hahahsshsdk,.qle2’lr3\tr;3\t’3\

 63. weetjewel

  Ik heb wel zo´n bloedhekel aan deze vent. Niet te filmen. en dan denkt hij nog dat hij ´leden´ krijgt die ´betalen´ ook nog.

 64. Grace van Hemert

  Mee eens Akwasi…Loretta moet bij koken blijven…of ze moet open staan voor anderen behalve koken.

 65. Aquarium

  Het is te hopen dat deze man niet echt serieus een spreekbuis krijgt, maar alles is mogelijk in dit land waar het gemiddelde IQ 90 is.

 66. Erwt

  Een omroep ‘zwart’ noemen is een vorm van racisme, en werkt dit en polarisering inderdaad in de hand.
  Deze man moet gestopt worden, hij is een Judas.
  Alle kleuren licht bij elkaar maken overigens WIT licht, dus de bewering is onjuist.

 67. Genee

  Erwt bijna goed, er is maar 1 judas en dat ben ik. Of ben je bepaalde dingen weer vergeten?. Daar zijn mensen ook heel goed in.

 68. Art

  Akwasi is niet ‘verward’.
  Het is wel heel giftig in zijn bovenkamer …..

 69. Weg Ermee

  Negeren die zeur Piet!

 70. Weg Ermee

  Nogmaals geen aandacht schenken aan deze gevaarlijke zeur Piet!!!!

 71. FUALL

  fuckwasi pak gewoon de trein naar ghana waar je hoort.

 72. Chelsey

  Zij zijn wit en wij zijn ZWART!
  ZWART is er voor u!
  Het zijn de pikZWARTE programma’s die het hem doen!
  Je moet, toch, bij ZWARTE Piet zijn, NPO 3!
  Doe mee met de ZWARTJES, kom toch bij ZWART!
  De ZWARTSTE familie van Nederland!
  Samen Thuis Samen ZWART!
  Donderdagavond ZWART avond!
  … dan volgt nu een pikZWART glimmende aflevering van de ZWARTSTE TVSHOW OP REIS ooit, waarin uw presentator: Owusu Ansah, een rondreis maakt door Afrika! In de allereerste aflevering gaat hij op zoek naar dé nazaten van een ceremonieel Ashanti-koninkrijk in Ghana! Centraal in het programma staat een interview met Koning Otumfuo Osei Tutu II, Akwasi Owusu Ansah bespreekt ondermeer het omstreden slavenverleden van het Afrikaanse Vorstenhuis dat Afrikaanse slaven aan Europeanen verkocht!

 73. Ruud

  Het grootste deel van de dag staat mijn televisie al op omroep Zwart… Tot ik hem aanzet.

 74. Lariekoek

  @Vrange Lans
  Men moet dus geen geld storten (ledenwerving) naar een zwarte miljonair, maar wel naar een blanke miljonair. Omroep Max en andere omroepen doen volgens mij ook aan ledenwerving! En de reeds overleden Bart Boos (de Graaf) deed dat ook.

 75. Kleurenkenner

  Als je alle huidskleuren bij elkaar knalt krijg je bruin.
  Als je de polariseren racistische termen zwart, wit en niet-wit combineert krijg je grijs. Dus deze racist A. wil grijze Pieten.

 76. Maria

  Het is belangrijk om te weten waar zwart voor staat. Nou dat staat voor die zeikerd van een Akwasi. Word je nou niet dood moe van je zelf. Wou dat je oprot word kotsmisselijk van je.

 77. azijnzeiker

  Maria luister naar je eigen gezeik, en laat mijn gezeik er buiten.

 78. Mike

  Laat hem eerst maar eens inlezen in het verhaal achter zwarte Piet.. Het is toch niet te hopen dat belastinggeld naar deze oproerkraaier gaat! Ik zou liever iemand tegenkomen die in zijn gezicht trapt, om maar in zijn taal te schrijven…

 79. Zwarte Piet

  Loretta geeft niet altijd de juiste antwoorden maar wat die zwarte Akwasi betrefd heeft ze helemaal gelijk zaait nog meer verdeeldheid zijn al omroepen zat . Ik ga gewoon op oude voet verder vier Sinterklaas met Zwartepiet. zeg Negerzoen . En vind dat slavernij ook het begin is geweest tot meer vrijheid voor Zwarten (negers) ze hebben de taal kunnen leren en zijn door de blanke elite rijker geworden door ze in huis te nemen en werken en uit de rimboe zijn gehaald

 80. Chelsey

  ZWART is Geen Kleur uit het spectrum van kleuren. Het Tegenovergestelde van zwart is WIT, dat ook Geen Kleur is! Oprichters die middels hun aspirant-omroep pogen voor meer diversiteit én meer Kleur op de Nederlandse televisie doen er verstandig aan om namen als ZWART óf WIT te mijden! Guilly Koster en Yvette Forster, die ook meedingen naar een plekje bij de NPO, doen het met de keuze van de naam Omroep X stukken beter! Deze twee ervaren ex-NPO medewerksters zullen, in tegenstelling tot Akwasi en zijn álgehele team, véél beter in staat zijn om zich zodanig te onderscheiden van andere omroepen, om als toegevoegde waarde te kunnen dienen voor de álgehele programmering van de NPO! Bij het slagen van deze missie kan Akwasi en zijn team zich alsnog als versterkende factor voor het aantrekken van de jonge aanhang zich bij Omroep X aansluiten! NPO radio FUN X kan zich dan daar ook heel goed bij gaan aansluiten! Omroep X zou een mooie platform kunnen bieden om jongeren zowel online als lineair te verbinden!

 81. Chelsey

  Geef mij maar WIT, want ZWART is meer de kleur van de duivel en WIT meer van een Engel….

  Zeg nou zelf: Je huiskamer verf je toch ook liever WIT dan ZWART….

 82. Chelsey

  @ Fake Chelsey 9:07 uur! Zwart is inderdaad de lievelingskleur van Satanische Demonen, zij worden daartoe ook dikwijls aangetrokken, dat is een feit, denk maar aan het Magische begrip Zwarte Voodoo! Maar dat staat natuurlijk los van een mens, een “Wit “ of “Zwart” mens zijn beide gevoelig voor Satanische influisteringen! Zowel een “Wit” als een “Zwart” mens kan slecht of goed van Hart zijn, naarmate de satanisch demonische beïnvloeding toe of afneemt! Een aspirant omroep op grond van “Kleur” weigeren zou pure racisme zijn, wat zeer ongewenst zou zijn! De kleurkeuze van een huiskamer is naar persoonlijke smaak van de bewoner en staat los van de discussie “Wit” “Zwart” die door zionistische orde verstoorders moedwillig de landen op de Wereld op Satanische wordt ingefluisterd!

 83. Dorine

  Het is in ieder geval duidelijk dat filosofische ‘diepgang’ van Akwasi niet is weggelegd voor een breed publiek. Eerder is nl al gebleken dat zijn uitspraken met de dubbele lagen tot ernstige verwarring heeft geleid. De omroep Zwart zal dus een elitaire omroep worden.
  Lekker fijn toegankelijk voor alle lagen en niveaus in de maatschappij. Zwart, wit, geel enz…….
  Ja hoor Akwasi keep on dreaming !!!!

 84. Jaapww

  Zwart is totaal de weg kwijt. Zij vergroot Wij Zij. Uitleg Akwasi is totale lulkoek.

 85. Jaapww

  Zwart vernielt elke kleur Akwasi

 86. Bert

  Akwasi…
  Een zwarte bladzijde in het hedendaagse Nederland.
  Een eikel eerste klas

 87. Kees

  Als je alle kleuren op een evenredige basis mengt, krijg je wit en geen zwart. Voorbeelden: TV-scherm, de regenboog. Een prima maakt van wit zonlicht alle kleuren, waterdruppels maken de regenboog van wit zonlicht.

 88. xxxxxx

  “Wij staan ergens voor en dragen dat uit”. Ja, natuurlijk. Enkel de zwarten zijn goed en de blanken krijgen iedere week les hoe slecht ze wel niet zijn. Enkel die blanken die zich “witte mensen” noemen en uiterst links denken mogen straks bij hun aan het woord. Hopelijk komen ze niet terecht bij de NPO en als ze wel komen dan hopelijk dramatische kijkcijfers.

 89. azijnzeiker

  M of te wel xxxxxx, moeilijk blijft het voor jouw om onder 1 naam te komen. Het past gewoon bij een ziekelijke door gedraaide schizofreen. Zo heb ik het zelfs voor jouw verzwaard.

 90. Wil van Bil

  Wanneer gaat die Akwasie nou eens met Sylvana trouwen?? Ik ga ook een omroep beginnen. Omroep KUT en ik breng dan alleen maar kutprogramma’s met kut bn’ers over kutonderwerpen!

 91. Kleine dikke

  Dan mag zwarte Piet ook
  Die staat ook voor alle kleuren

 92. 2

  Ik hoor dat Akwasi de miljonair fijn op vakantie naar het buitenland is momenteel. En dat kenmerkt dit sujet volledig. Rijk, verwend, leeft in een waanwereld, totaal gestoord.

 93. Ben

  Wie is nu de rascist????? Yasser ferat klaver en pistolen fempkje gaan nog spijt krijgen dat zij deze stiekemerd en affrey zo zwaar steunen.
  Leek eerst goed te gaan. Zijn nu verworden tot een latent risico.
  Of nog eerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.