Shownieuws ergert zich aan zoon Bram Moszkowicz

Geplaatst op zo 18 okt 2020 om 9:05

Patty Brard en Bart Ettekoven hebben zich in Shownieuws kritisch uitgelaten over de zoon van Bram Moszkowicz, die aan het programma verbonden is als deskundige. Dat was vrijdag te zien in de uitzending op SBS 6. Patty en Bart zijn buitengewoon kritisch over het gedrag van rapper Lil’ Kleine en zijn manager is Nathan Moczkowicz. Nu Lil’ Kleine in het nieuws is vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een mishandeling, geeft ‘de zoon van’ volgens de Show-sterren geen thuis.

Bart, die baas is van de Weekend, vindt het een flutmanager. “Ik denk dat hij de eerste manager in Nederland heeft, namelijk Nathan Moszkowicz, de zoon van onze gewaardeerde collega hier, die gewoon geen telefoon heeft. Of hij neemt hem nooit op.”

Collega Patty Brard: “Nou, wel als hij boos is hoor. Dan appt hij wel, ja.”

Bart: “O, nou ik heb nooit gehad dat ik hem aan de telefoon heb gekregen. Ook nu weer. Het blijkt dus dat hij op een gegeven moment met dat slachtoffer gebeld heeft, van: kunnen we er niet over praten en dat je de aangifte intrekt?

Op dat verzoek van Nathan (Insta) is het slachtoffer van de mishandeling niet ingegaan. Patty hoopt dat Lil’ Kleine veroordeeld wordt. “Het lijkt me nou zo lekker om die jongen een taakstraf te geven, in plaats van het weer af te kopen.”

Foto: SBS
19 Reacties op “Shownieuws ergert zich aan zoon Bram Moszkowicz”


 1. Dies Groot

  Blijf van mijn advocaatje met slagroom af!

 2. Betty Glasbak

  Manager van een ongeleid projectiel dat is ook lastig.

 3. de

  Buitenechtelijke zoon. Taakstraf? Laat Jorik als lokaas voor Jos B. dienen in de cel. Hij heeft de maten van een kind.

 4. mark2

  Dit zou je dus nooit bij boulevard zien… Moszkowicz sr werkt voor shownieuws, toch hebben ze commentaar op zijn zoon.. gewoon zoals het is! Dat maakt voor mij shownieuws interessanter dan boulevard waar iedereen die voor boulevard buiten schot blijft

 5. Willy van Oranje

  Moskowiets, dat kan niet veel soeps zijn. Vader is diep gezakt, schapen drijven met dat Hazes gedrocht haha…. Ik heb zin in vakantie -)

 6. Corrie

  @ mark2
  En de rest van NL boeit het niet die roddel en achterklap. Vandaar dat die naar BLVD kijkt.

 7. Lil'Lulletje

  Zoon van een BN’er zijn brengt je weinig omdat ze eigenlijk niks kunnen. Nathan is zo’n voorbeeld. En dan heb je nog de zoon van Petertje Betweter de Vries, cokesnuiver Wendy Galbak en Xander de Boesanjeee, Jeroen -de anuslikker van de fam. Hazes -Vd Boom, pedo Hazes Sr etc etc.
  Allemaal van die omhoog gestompte verwende kutkinderen die waardeloos blijken maar zichzelf heel wat vinden.
  Ik hoop dat zoon van Brammetje en dat teringjong van een Jorik helemaal de moeder kapot genuked worden! Opkankeren met dit soort mongolen!!

 8. Jan de 💩

  Een advocaat die zich kleedt als een playboy , daar wil je dus niks mee te maken hebben .

 9. Bart

  Alle media moet gewoon helemaal stoppen met aandacht geven aan het jongetje Lil Kleine.

 10. Ome Cor

  Al eerder vermeld hier op de site; rondom die Moszkowicz-jes hangt altijd een sfeer van ruzie, corruptie, louche zaken, dedain, fijnpraterij, showen, interessant doenerij, verkeerde pakken, verkeerde koppen, verkeerde omgeving, ontwijken, veinzen en zo kan ik nog wel even door gaan.

 11. Thea van der Goot

  Goed dat ze dit bespreken terwijl pa ook in het team zit. Een keer die artiesten en aanhang niet verdedigen en vooral dat patsertje niet.

 12. Bep

  @Ome Cor
  Je slaat de spijker op de kop! Zo is het.Foute familie.

 13. Jaap Aap

  Foute, corrupte, onbetrouwbare kutfamilie waarmee je niks te maken wil hebben.

 14. colette

  Aardje naar zn vaartje

 15. zwarte band

  @Ome Cor en
  @Bep,

  En de pers blijft maar over ze schrijven… Dat zou eens een keer moeten stoppen lijkt me.

 16. vol

  Ze willen allemaal alleen maar in de media. Maakt niet uit hoe, en de media zijn zo dom zich steeds voor hun karretje te laten spannen. Er is er niet een getalenteerd in ook maar iets.

 17. Moskomaffia

  Nathan M (begeleider) geeft nooit thuis als Jorik S. (cliënt) zich weer als een debiel heeft gedragen.

 18. Mar

  Lil’Lulletje:
  Nou, daar is geen woord Chinees bij! 😃
  Maar wel waar.

 19. Onze Held Geert

  Minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.