Shownieuws ergert zich aan zoon Bram Moszkowicz

Patty Brard en Bart Ettekoven hebben zich in Shownieuws kritisch uitgelaten over de zoon van Bram Moszkowicz, die aan het programma verbonden is als deskundige. Dat was vrijdag te zien in de uitzending op SBS 6. Patty en Bart zijn buitengewoon kritisch over het gedrag van rapper Lil’ Kleine en zijn manager is Nathan Moczkowicz. Nu Lil’ Kleine in het nieuws is vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een mishandeling, geeft ‘de zoon van’ volgens de Show-sterren geen thuis.

Bart, die baas is van de Weekend, vindt het een flutmanager. “Ik denk dat hij de eerste manager in Nederland heeft, namelijk Nathan Moszkowicz, de zoon van onze gewaardeerde collega hier, die gewoon geen telefoon heeft. Of hij neemt hem nooit op.”

Collega Patty Brard: “Nou, wel als hij boos is hoor. Dan appt hij wel, ja.”

Bart: “O, nou ik heb nooit gehad dat ik hem aan de telefoon heb gekregen. Ook nu weer. Het blijkt dus dat hij op een gegeven moment met dat slachtoffer gebeld heeft, van: kunnen we er niet over praten en dat je de aangifte intrekt?

Op dat verzoek van Nathan (Insta) is het slachtoffer van de mishandeling niet ingegaan. Patty hoopt dat Lil’ Kleine veroordeeld wordt. “Het lijkt me nou zo lekker om die jongen een taakstraf te geven, in plaats van het weer af te kopen.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen