Wilfred durft homograpjes over Gordon weer aan

Wilfred Genee durft foute grapjes over Gordon weer aan. Hij maakte gisteren in Veronica Inside een homograpje over de coronabesmetting van zijn Talpa-collega. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Langere tenen dan in Hilversum vind je ze niet in ons land, maar Gordon steekt er met kop en schouders bovenuit: hij heeft het incasseringsvermogen van een placemat. Kritiek verdraagt hij niet en al helemaal niet als die uit het eigen Talpa-clubhuis komt. Daar heerst daarom een soort omerta.

Tot deze zomer had Wilfred een vaste rubriek met columnist Jan Dijkgraaf in zijn programma op Radio Veronica zitten, maar hij zegde zijn contract op toen Wilfred een kritische column over Gordon weigerde. Wilfred had namelijk geen zin in gedoe met Gordon en hun baas John de Mol.

Wilfred had gisteren kennelijk een dappere bui, want in zijn talkshow werd de coronabesmetting van Gordon kort aangestipt. Tegen Johan Derksen zei hij: “Ik hoorde je net zeggen toen je wegliep: ‘De ster van Talpa moet natuurlijk geen corona krijgen.’ Je moest overal omheen enzovoorts, maar er is wel een van de sterren getroffen op dit moment: Gordon. Ik weet niet of jullie je zorgen maken?

René van der Gijp: “Ik ken hem niet. Ja, ik ken hem wel, maar niet persoonlijk.”

Johan Derksen daarop fnuikend: “Ik ken hem gelukkig niet zo van dichtbij.”

Daarna durfde Wilfred een grapje aan over de wisselende contacten van Gordon. “Er schijnen nog 500 jongens getest te moeten worden.”

Gijp: “Ja, in twee weken, dat heeft ‘ie snel gedaan.”

En niet alleen op corona natuurlijk“, zei Johan, wijzend op mogelijke soa’s.

De Gordon-censuur bij Talpa werd twee weken geleden nog aangestipt in Shownieuws. Wilfreds sidekick Celine Huijsmans reageerde daar helaas niet inhoudelijk op. Laf genoeg heeft Wilfred zich er ook nooit over uitgelaten.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen