Wilfred durft homograpjes over Gordon weer aan

Geplaatst op di 29 sep 2020 om 10:00

Wilfred Genee durft foute grapjes over Gordon weer aan. Hij maakte gisteren in Veronica Inside een homograpje over de coronabesmetting van zijn Talpa-collega. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Langere tenen dan in Hilversum vind je ze niet in ons land, maar Gordon steekt er met kop en schouders bovenuit: hij heeft het incasseringsvermogen van een placemat. Kritiek verdraagt hij niet en al helemaal niet als die uit het eigen Talpa-clubhuis komt. Daar heerst daarom een soort omerta.

Tot deze zomer had Wilfred een vaste rubriek met columnist Jan Dijkgraaf in zijn programma op Radio Veronica zitten, maar hij zegde zijn contract op toen Wilfred een kritische column over Gordon weigerde. Wilfred had namelijk geen zin in gedoe met Gordon en hun baas John de Mol.

Wilfred had gisteren kennelijk een dappere bui, want in zijn talkshow werd de coronabesmetting van Gordon kort aangestipt. Tegen Johan Derksen zei hij: “Ik hoorde je net zeggen toen je wegliep: ‘De ster van Talpa moet natuurlijk geen corona krijgen.’ Je moest overal omheen enzovoorts, maar er is wel een van de sterren getroffen op dit moment: Gordon. Ik weet niet of jullie je zorgen maken?

René van der Gijp: “Ik ken hem niet. Ja, ik ken hem wel, maar niet persoonlijk.”

Johan Derksen daarop fnuikend: “Ik ken hem gelukkig niet zo van dichtbij.”

Daarna durfde Wilfred een grapje aan over de wisselende contacten van Gordon. “Er schijnen nog 500 jongens getest te moeten worden.”

Gijp: “Ja, in twee weken, dat heeft ‘ie snel gedaan.”

En niet alleen op corona natuurlijk“, zei Johan, wijzend op mogelijke soa’s.

De Gordon-censuur bij Talpa werd twee weken geleden nog aangestipt in Shownieuws. Wilfreds sidekick Celine Huijsmans reageerde daar helaas niet inhoudelijk op. Laf genoeg heeft Wilfred zich er ook nooit over uitgelaten.

Foto: SBS
51 Reacties op “Wilfred durft homograpjes over Gordon weer aan”


 1. Hoi

  En volgende keer grappen over zwarte mensen of moslims? Nee, dat durven ze niet

 2. Bing Go

  De VI mannen waren gisteren top.

 3. Jahoor

  Homograpjes, hahaha zooo leuk. OMG echt ik kom niet meer bij.

 4. Achtmet

  Los van Genee ….die Gordon is toch een lachwekkend figuur ,echt een narcist !

 5. Gerda

  Zo laf allemaal.. Ik heb niks met Gordon, maar nu hij besmet is, durven ze wel.. Ik vind het nog steeds een laf zootje..

 6. Axl

  Da’s een grap over snollen..dat is Góórdon ook.
  Voel mij als homo niet beledigd. Zelfspot is een groot goed.

 7. Sjaak

  VI IS BAAS

 8. Corona scam

  @Hoi.. Stop met zwarte mensen en moslims te plaatsen in dezelfde categorie als homo’s IDIOOT!! Homofilie is een ziekte en hoort in het rijtje pedofilie (Nederlanders), bestialiteit etc..

 9. Stanislav

  Die barvrouw bij VI staat urenlang een glas af te drogen. Wat daar de meerwaarde van is?

 10. Jan

  Dat de Vi heren dezelfde grapjes doen was al bekend. Ze moeten nog even maar het aantal kijkers daalt en het niveau ook. Het is stukken minder leuk dan eerst. Laatste seizoen?

 11. Maas

  @ Hoi:

  Kunnen types zoals jij niet gewoon naar Stormfront gaan om aan je dagelijkse trek naar racisme te komen?

 12. West oost west best

  Gister de uitzending niet meer verder gekeken. Van hetzelfde. Oh grapjes over Gordon? Gaaaaaaaappppp

 13. Sjaak

  VI heeft prima kijkcijfers, veel mensen kijken de uitzending namelijk niet live. Ongeveer 200.000 man neemt het op en kijkt het later terug.

 14. Piet en Sint

  John de Mol kunt u VI redden van de afgang en uitgang. Zo kijkt er straks niemand meer. Wat een slap aftreksel is het geworden zeg. Grapjes over Gordon? Echt? Dat moet het programma redden? Gewoon iemand met echt verstand van voetbal aan tafel asjeblieft. Dit gaat nergens over. Ze zeggen gewoon exact dezelfde dingen die ze al uren roepen. Valt echt op

 15. Sjaak

  Dat is de kracht van het programma. Hoeveel mensen kijken er naar de 5-uur show? Dank.

 16. Sjaak trekhaak

  Hahaha die mensen die dan allemaal cijfers gaan noemen zodra hun eigen favoriete programma minder kijkers heeft. Het is gewoon een gevolg van telkens hetzelfde truukje doen. Het is niet anders. Veronica Inside heeft over een paar weken zo rond de 400.000 kijkers. En daar zal het bij blijven. Misschien zelfs minder op den duur

 17. Evert

  @sjaak Jij werkt voor vi dat kan niet anders want je roept maar wat. Ik ben fan van vi van het eerste uur en het is al twee jaar matig en nu nog minder. Thats a fact Jack. Rondo is echt leuk geworden. Kijk dat

 18. StefanV

  @ Hoi: je hebt het afgelopen halfjaar onder een steen gelegen?

 19. Derksen Fan

  Mijn grote held Johan zit aan tafel met ratje Genee en depressieve René en saaie Wim en niemand die wat zinnigs over voetbal zegt. Dan maar grapjes over gordon. Help Johan aan een eigen programma! Dit heeft geen zin meer

 20. Sjaak

  VI is de koning van de praatprogramma’s. Het feit dat je Rondo leuker vindt, komt doordat je Evert heet. VI is nog steeds uniek. Het enige programma op de NL TV waarin wordt gezegd wat men denkt. Door de grap over Awkwasi gaan mensen nu ineens politiek correct zitten doen. 600.000 kijkers is voor Veronica goed. Tel daarbij op de 200.000 die het later kijken en het is is gewoon top.

 21. RONDO

  RONDO IS VEEL INTERESSANTER DAN VERONICA INSIDE EN WORDT STEEDS GRAPPIGER OOK. MAAR VOORAL ERG OVER VOETBAL. OP ZIGGO GEEN GORDON

 22. Sjaak

  VI IS KONING

 23. Evert

  @sjaak hahaha … komt doordat.. ??? Hahaha leer Nederlands Sjakie. Anders zet je jezelf zo voor schut in een discussie

 24. Linda

  @sjaak Zodra mensen met gebrekkige kennis van de Nederlandse taal gaan reageren moet het wel slecht gaan met een programma. Maar ja wat moet je met een opleiding als je alleen tv kijkt

 25. Jeroen van de Bomen

  Rondo wordt inderdaad steeds leuker. Daar zit echt verstand van voetbal aan tafel. Die hebben ook geen gordon nodig om leuk gevonden te worden

 26. Sjaak

  @Evert. Gebruik jij dan interpunctie? Hahaha!!! Dombo!!! Hahahaha.

 27. Evert

  @Linda, aldus iemand die geen interpunctie gebruikt. Domme trol.

 28. Leo

  Hetzelfde grapje maakte 1 van de sidekicks ’s middags al in de radio editie van VI. Gejat dus…

 29. Sjaak

  Beter goed gejat, dan slecht bedacht.

 30. Evert de Eikelbijter

  @Evert

  Komt doordat is correct, lamlul. Koop een woordenboek!

 31. Rob

  En Sjaak slaat terug met interpunctie terwijl iedereen snel op zijn telefoon intikt. Je moet gewoon goeie zinnen maken Sjaak en woorden gebruiken die je kent en leren over stijlfouten onder andere maar dat is waarschijnlijk te laat voor je kalende kop dus das beter dan interpunctie

 32. Sjaak

  Evert is te dom om te poepen.

 33. Sjaak

  Rob Verlinden heeft zich ook gemeld.

 34. Probleem afgedaan

  VI is passee, koning der domme kudde

 35. Sjaak

  Goeie zinnen maken? En waar zijn bij jou de punten en komma’s? Zo worden het hele lange zinnen. Tering wat een bedroevend niveau hier. Open uurtje van Pieter Baan zeker.

 36. Rob

  Hahaha koop een woordenboek roept een andere fan van VEronica Inside. Waarom zo boos omdat er steeds minder mensen kijken? Dat merken mensen hier op en constateren mensen aan de hand van de kijkcijfers. Dat is toch niet moeilijk? Er. Kijken. Steeds. Minder. Mensen. Naar. Veronica. Inside

 37. Sjaak

  Rob negeert het maar hahahahaha. Beste.

 38. Suzanne VI-FAN

  Lieve mannetjes hierzo luister stelletje ruziemakers: Ik ben fan. Voor het eerst gezapt naar een ander programma. Weet niet eens meer wat. Maar veronuca Inside lijkt wel een herhaling joh. Same old. Same old. Die ad mevrouw heeft gewoon gelijk. Ze moeten echt stoppen

 39. real-Gordon

  Grapjes over Nederlandse pedo’s zou ook moeten kunnen.

 40. jelle

  Mijn man en ik hebben er gisteren samen smakelijk om gelachen. Kom op, dit is toch gewoon nichtenhumor?

 41. Sjaak

  Jelle snapt het.

 42. Gerard Cocks

  Grapje over een homoseksuele narcist met borderline die jongemannen omkoopt met coke en geld voor seks is iets anders dan grapjes maken over homo’s in het algemeen. Moet kunnen.

 43. T

  Waarom zouden dat soort grappen niet mogen kunnen dan?

 44. Sjaak

  Dat komt door politiek correcte mensen als Rob, Evert en Arie Boomsma.

 45. Logicus

  Nepnieuws. Het waren geen homograpjes, maar grapjes over een oversekste Gordon. Ook hetero ’s met een vergelijkbare levenstijl zouden zo aangepakt worden. Dan noem je zulke opmerkingen toch ook geen heterograpjes?

 46. Corry Jankbal

  Het zou erg leuk zijn als Gerard Joling weer zou aanschuiven bij VI!

 47. Fox Mulder

  De bardame die gisteravond alle glazen wegpoetste en zichzelf ook continu via een scherm zat te bekijken, kon overigens echt niet. Wat mij betreft kan het programma overigens prima zonder die nare GeNee. Het zijn Johan, René en Hansie Hansie of Jan die het programma maken.

 48. Erik

  Ondanks dat Wilfred Genee het zich financieel niet kon veroorloven had hij de eer aan zichzelf moeten houden en opstappen. Veronica Inside is geen schim meer van wat het ooit was.

 49. Sjaak

  VI is met afstand het meest onderhoudende programma van de Nederlandse TV. Een programma waarin mensen hun mening geven, zonder spindoctor. Zij hebben schijt aan de rest. Top!

 50. Teuntje

  Incasseren kan de valse vrucht niet

 51. Erwin

  Veronica Inside op vrijdag kunnen ze beter schrappen. Niemand die het mist. Laat Wilfred lekker aan zijn ochtendshow bij Radio Veronica gaan werken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.