Man Dyantha Brooks was niet bij feestje Thierry Baudet

Geplaatst op ma 28 sep 2020 om 15:35

Ondernemer Mick de Vlieger, de man van SBS 6-ster Dyantha Brooks, was eerder deze maand niet aanwezig bij het feestje van Forum voor Democratie in de Amerikaanse ambassade. Dat heeft hij laten weten op Twitter na een beschuldiging hierover op NPO Radio 1. Journalist Harm Ede Botje, die een boek heeft geschreven over Forum-leider Thierry Baudet, riep in het programma Argos dat de ondernemer aanwezig was bij de fondsenwerfbijeenkomst voor rijke ondernemers.

Onzin, reageerde Mick direct op de socials. “Net op Radio 1 roept Harm Ede Botje dat ik aanwezig was op de Amerikaanse Ambassade tijdens de FVD bijeenkomst. Zijn bron mag uit het kaartenbakje, ik was niet aanwezig. #journalistiek.

Lachwekkend, vindt Thierry het. De Forum-leider schrijft: “Eens in de zoveel tijd zie je glashelder hoe journalisten de boel verdraaien en verhalen verzinnen…een pijnlijk momentje voor de kartelmedia die nu al twee weken proberen een loze beschuldiging tot Groot Nieuws te maken… 😂

Ook ondernemer Erik de Vlieger, de vader van Mick, vindt het bizar. “Het grachtengordeljournaille wordt steeds leugenachtiger. Nu Harm Ede Botje van Het Parool weer.

Wel uitgenodigd

Mick is wel uitgenodigd, zegt hij. “Ik heb een uitnodiging gehad, inderdaad. Vriendelijk voor bedankt. Aanwezig zijn en dat brengen alsof het een feit is zonder onderzoek of bijvoorbeeld een belletje is treurig. Het gemak waarmee men wat vermeld, terwijl het een leugen is, is storend. Hoe klein het ook is: ik krijg rillingen van onwaarheden.

Uiteindelijk bood Botje zijn excuses aan: “Je hebt gelijk Mick, je stond op de lijst van genodigden, maar was er niet bij tijdens de bijeenkomst van Forum in de Amerikaanse ambassade, mijn bronnen waren correct, op de radio vergiste ik me, sorry voor het ongemak.

Die zijn geaccepteerd door Mick: “Bedankt voor je bericht, Harm. Excuses uiteraard aanvaard.

Shownieuws

Dyantha’s Shownieuws-collega’s Evert Santegoeds en Patty Brard waren gisteren nog behoorlijk kritisch over Thierry Baudet. Zo liet Evert blijken dat hij Thierry’s ambitie om premier te worden onhaalbaar vindt.

En Patty zei: “Ik heb wel eens met hem in een talkshow gezeten en toen vond ik hem een beetje hautain. Dat zeg ik heel eerlijk.

De band tussen Thierry Baudet en de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra heeft in Den Haag wenkbrauwen doen fronzen, meldt de NOS. “Dit is inmenging in onze verkiezingen“, riep GroenLinks bijvoorbeeld.

Foto: Instagram
20 Reacties op “Man Dyantha Brooks was niet bij feestje Thierry Baudet”


 1. robert

  Baudet is onoprecht en oneerlijk. Bovendien zo elitair dat je alleen maar kunt bedenken dat mensen op hem stemmen omdat ze overal ‘tegen’ zijn. Ik vind dat die Baudet het maar eens moet laten zien door te gaan regeren, zal hij merken dat al zijn gratuite meningen tot niks leiden. Mensen die vaak precies weten hoe het niet moet, zijn zelden de mensen die aantonen hoe het wel moet. Ik ben ook tegen slecht weer, maar doe er maar eens wat aan.

 2. Kuis

  En zo raakt “zelfs” “Argos” beetje bij beetje zijn geloofwaardigheid kwijt…
  Ze zijn bij wet verplicht, want het is NPO, en ze claimen journalistiek te bedrijven, om hun bronnen te checken, en aan wederhoren te doen.
  Hebben ze dat gedaan? Nee.
  Waar is de Raad voor de Journalistiek als je ze nodig hebt?

 3. Maup Caransa

  Een complotdenker voor het kapitaal? weg met deze figuren en zijn vriend Willen Engel.

 4. RECHTSvanhetMIDDEN

  Een kat in het nauw maakt rare sprongen..
  De linkse media voelt de bui al hangen en probeert op wat voor manier dan ook FvD zwart te maken..
  Het enige wat ze vergeten is dat hoe harder zij hun best doen, hoe groter FvD wordt..

  Waarvoor dank!

 5. Donald Dumb

  Een politicus die meegaat in het als onzin afdoen rondwarend virus is een gevaar voor de samenleving.
  Hij steunt de organisatie van dhr Engel…

 6. Donald Dumb

  15.56

  FvD zal niet groter worden, dat is de wens van jouw gedachte.
  En zo ja, moeten ze eerst partijen vinden die met ze willen meeregeren…in hun eentje gaat dat niet lukken…

 7. Gеert is beter

  RECHTSvanhetMIDDEN, de linkse media voelt? Haha, serieus? Ga gauw terug naar school, randmongоol!

 8. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Maar als hij was uitgenodigd door George Soros of Bill Gates had het kartel langs de lijn staan applaudisseren. De verontwaardiging is volstrekt selectief, alleen bepaald door politieke voorkeur.

 9. Grodom

  Voor de goede orde: Alle partijen waren uitgenodigd.

  Nog een tip:
  Luister eens naar Cafe Weltschmerz (Youtube) naar Nadia Duinker.
  Wat een sterke vrouw en wat een helder inzicht !!!!

 10. Huismaker

  MEDIA=VIRUS

 11. man pan

  Baudet is een narcistisch lulletje dat niet in staat is om zijn fouten toe te geven. Misleidend filmpjes manier met Omtzigt monteren en dan zich verdedigen met de kulsmoes dat het overgangseffecten zijn.

 12. anoniem

  Ben benieuwd of ze daar nog welkom zijn zodra de Democraten weer de macht hebben.. :-)

 13. Mss is Kinderkamer een beter passende naam!

  O god, Huismаker loopt weer Jensen-kots te spuien. Heb je je shirt al besteld, Huisie?

 14. Donald Dumb

  Die Hoekstra heeft ze sowieso niet allemaal op een rijtje.
  Die complete verontwaardiging toen hij erachter kwam dat we hier alles.proberen op te lossen zonder wapens…complete kortsluiting bij die man…

 15. RECHTSvanhetMIDDEN

  @ Geert is beter

  Wat ben jij een ontzettende flapdrol!
  Omdat ik een woord verkeerd typ, moet ik terug naar school?
  Hoe simpel ben je dan, als dat alles is wat je je kan bedenken..

  Droeftoeter..

 16. HBaz

  Nee, ik was er ook niet.

 17. Biery Twalet

  @RECHTSvanhetMIDDEN,
  Je hoeft inderdaad helemaal niet terug naar school.
  Maar kruip alsjeblieft wel terug onder je steen.

 18. aammehoela

  Baudet is een gevaar voor de samenleving. Hopelijk zijn de Nederlanders niet zo dom als de Amerikanen. Die menen een slimme zakenman als president te hebben. Blijkt ook al niet te kloppen. Al het zgn. fake news is dus gewoon waar. Trump en Baudet hebben een ding gemeen. Ze deugen beiden van geen kanten.

 19. Donald Dumb

  Ammehoela.
  Natuurlijk zegt Trump dat het fakenieuws is. Dat leidt van de waarheid af. Veel bedrijven van Trump zijn failliet gegaan, dat is algemeen bekend…
  En Baudet was een lanterfanter voor hij met FvD begon. Iemand die nog niks bereikt had…

 20. Ben

  Precies wat er ook bv bij trump gebeurd. Bashen. Deze lieden worden bang. Stel hij wint wat gaat er dan met mij gebeuren.
  Trieste losers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.