Wilfred reageert op oorlogsverklaring Angela de Jong

Jarenlang zaten Angela de Jong en Veronica Inside op één lijn, maar de liefde is nu echt voorbij. Door de VI-rel zijn beide partijen uit elkaar gegroeid: de voetbalmannen noemden Angela afgelopen vrijdag mediageil, waarna Angela het programma dinsdag de oorlog verklaarde. In een pittige column schreef de opiniedraak van het AD dat de mannen van VI na Gordon en Wendy van Dijk ‘nu de meest hypocriete sterren die Talpa in huis heeft’. Wat vindt Wilfred Genee ervan?

Wilfred keek er niet raar van op. “Ja, ik heb hem gelezen. Het was toch voorspelbaar dat dit zou gaan gebeuren? Ik denk dat hij er al lag.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Hij lag er in de zomer al die column. Ze hoefde alleen nog over de kijkcijfers in te vullen nog.”

Sidekick Rick Romijn: “Angela de Jong is tv-recensent hè? Wat heeft ze daarvoor gedaan?

Wilfred: “Volgens mij werkte ze gewoon op de redactie daar. Ze was hoofd redactie volgens mij van een bepaalde afdeling. Media ofzo denk ik. En op een gegeven moment is ze gaan schrijven.”

Rick: “Sidekick is natuurlijk echt een heel droevig beroep hè? Maar er is dus nog een beroep daaronder en dat is tv-recensent.”

Niels: “Zij is altijd een beetje de vierde man van het veld.”

Dikke reet

Rick: “Zij gaat ’s avonds om acht uur op de bank zitten met een zak paprikachips en die dikke reet en dan gaat ze alleen maar tv-programma’s lopen afkraken. Wat maakt het nou uit wat een tv-recensent van een programma vindt?

Wilfred: “Het is toch gewoon haar werk? Dat is gewoon wat ze doet. Dan moet ze dat ook doen en dan moet ze erin. Ze heeft aan het begin van het seizoen gezegd dat haar handen jeuken.”

Rick: “Dan moet ze naar de dokter gaan, naar een dermatoloog.”

Wilfred: “Ik zou me er niet zo druk over maken jongens. Ik snap niet waarom je je er zo druk over maakt. Het hoort er toch bij.”

Rick: “Jullie vinden het ook niet leuk.”

Uitdelen en ontvangen

Wilfred: “Joh, het hoort er toch bij. Uitdelen en ontvangen. Dat is toch wat we met z’n allen aan het doen zijn? Als je daar niet tegen kan moet je een ander vak kiezen. Je moet niet mensen bellen en boos worden.”

VI-collega René van der Gijp heeft geroepen dat Angela vrijdag maar aan tafel moet komen bij VI. Wilfred: “Ja, dan maken we haar helemaal kapot!

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen