Wilfred reageert op oorlogsverklaring Angela de Jong

Geplaatst op do 17 sep 2020 om 8:30

Jarenlang zaten Angela de Jong en Veronica Inside op één lijn, maar de liefde is nu echt voorbij. Door de VI-rel zijn beide partijen uit elkaar gegroeid: de voetbalmannen noemden Angela afgelopen vrijdag mediageil, waarna Angela het programma dinsdag de oorlog verklaarde. In een pittige column schreef de opiniedraak van het AD dat de mannen van VI na Gordon en Wendy van Dijk ‘nu de meest hypocriete sterren die Talpa in huis heeft’. Wat vindt Wilfred Genee ervan?

Wilfred keek er niet raar van op. “Ja, ik heb hem gelezen. Het was toch voorspelbaar dat dit zou gaan gebeuren? Ik denk dat hij er al lag.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Hij lag er in de zomer al die column. Ze hoefde alleen nog over de kijkcijfers in te vullen nog.”

Sidekick Rick Romijn: “Angela de Jong is tv-recensent hè? Wat heeft ze daarvoor gedaan?

Wilfred: “Volgens mij werkte ze gewoon op de redactie daar. Ze was hoofd redactie volgens mij van een bepaalde afdeling. Media ofzo denk ik. En op een gegeven moment is ze gaan schrijven.”

Rick: “Sidekick is natuurlijk echt een heel droevig beroep hè? Maar er is dus nog een beroep daaronder en dat is tv-recensent.”

Niels: “Zij is altijd een beetje de vierde man van het veld.”

Dikke reet

Rick: “Zij gaat ’s avonds om acht uur op de bank zitten met een zak paprikachips en die dikke reet en dan gaat ze alleen maar tv-programma’s lopen afkraken. Wat maakt het nou uit wat een tv-recensent van een programma vindt?

Wilfred: “Het is toch gewoon haar werk? Dat is gewoon wat ze doet. Dan moet ze dat ook doen en dan moet ze erin. Ze heeft aan het begin van het seizoen gezegd dat haar handen jeuken.”

Rick: “Dan moet ze naar de dokter gaan, naar een dermatoloog.”

Wilfred: “Ik zou me er niet zo druk over maken jongens. Ik snap niet waarom je je er zo druk over maakt. Het hoort er toch bij.”

Rick: “Jullie vinden het ook niet leuk.”

Uitdelen en ontvangen

Wilfred: “Joh, het hoort er toch bij. Uitdelen en ontvangen. Dat is toch wat we met z’n allen aan het doen zijn? Als je daar niet tegen kan moet je een ander vak kiezen. Je moet niet mensen bellen en boos worden.”

VI-collega René van der Gijp heeft geroepen dat Angela vrijdag maar aan tafel moet komen bij VI. Wilfred: “Ja, dan maken we haar helemaal kapot!

Foto: RTL
31 Reacties op “Wilfred reageert op oorlogsverklaring Angela de Jong”


 1. rooie Rinus

  Dit geeft wel weer aan dat Genee behoorlijk hypocriet is. Want rellen om t rellen is dus wel zijn ding, maar dat mag alleen met mensen die niet het pigmentstempeltje hebben. Dus in zoverre geef ik de Feeks gelijk.

 2. 🗣(wordt vast verwijderd...)

  8.36: Cijfers nog niet beschikbaar. Heeft de Mol zich verslapen of moest hij naar de tandarts?

 3. Hockey-meisje

  “Dan ploft ze op de bank met een zak paprikachips en die dikke reet”

  Priceless!

 4. Ernestine

  VI is een bij elkaar geraapt hypocriet zootje. Rick Romijn mag nog even zijn kunstje bij WG voordat hij afgedankt langs de kant wordt gezet🤢🤢🤮

 5. Menno K

  Rick of Richard, is een diep triest figuur. Kan zelf niets anders dan dom lachen en parasiteren over de rug van een ander. En huilie huilie als hij weer eens denkt dat hij ergens in te kort komt.

 6. Truuske

  Ach de sidekicks, stelletje trieste lachzakken op leeftijd. Nee die Hanelore heeft een strak kontje haha . Niet voor niets op de radio en niet op tv.

 7. Curryworst

  Het lijkt wel alsof ze in dat radioprogramma het alleen maar over VI hebben.
  Tenmiste, als ik MC moet geloven.

 8. Ray

  Ze maken zich wel erg druk om iemand die er volgens hen niet toe doet.

 9. Bep

  Kritiek daar kunnen ze niet tegen.
  Angela heeft groot gelijk.

  Maar dat accepteren die mannen niet.

  Van mij mag Angela nog lang doorgaan. Top.
  Alleen niet op tv, alleen OVER tv.

 10. Angela’s echtgenoot

  20:00? Ze moet alles kijken. 5 uur show, Rtl Boulevard, De Vooravond, en ze moet dingen inhalen want in de avond zijn er veel programma’s tegelijk op tv. Die zit van 11:00 tot 2:00 op de bank met een luier om. Wanneer denk je dat ze voor het laatst gekookt heeft of mij verwend? Elke dag thuisbezorgd hier.

 11. Frank Rijk

  Angela kan alleen maar uitdelen maar niet ontvangen.

 12. Zomaar

  Het is sowieso zielig om onder elkaar zaken te bespreken waarover zeer waarschijnlijk vooraf al afspraken zijn gemaakt.

 13. Boterberg

  Achterbakse Genee 2206 2020. Wat zou het Genee tje doen als er weer zo een grapje valt als op 1506? Gaat ie er dan weer op in hakken? Toont maar aan dat het van nature een NSB er is want hij vormt zich bijzonder naar de waan van de dag. Hij ziet de VI mannen gewoon als een wingebied voor zn eigen carriere.

 14. snoezigkleinhertje

  Ze moeten zo bijdehand doen over die Gordon (schapekop) maar daar zijn ze te laf voor.

 15. Peter

  Een recensent schrijft nooit iets kapot. Lees maar eens bij speelfilms, het omgekeerde is vaak waar; is het stukje kut, is de film vaak goed. En ook omgekeerd; vindt det recensent het goed, gaat er geen hond heen. Laat maar waaien, die Angela.

 16. Chelsey

  Kan er überhaupt nog sprake zijn van objectief recenseren van tv programma’s als persoonlijke rancune en partijdigheid een opvallende grote rol zijn gaan spelen bij deze zelfbenoemde tv-recensente van DPG krant Algemeen Dagblad? Angela de Jong heeft haar kruit al lang verschoten en is daarbij op enkele succesjes na hevig mislukt in de ondersteuning en het succesvol maken van de strategische alliantie tussen DPG en rtL-Nederland! Als zogenaamd tv kenster heeft ze geen énkel rtL programma, die zij vooraf als zeer kansrijk en succesvol wist aan te merken en of aan te prijzen het bij kijkerspubliek, het bovengemiddeld goed gedaan. Echter was het zo dat er niet eerder zoveel programmaflops de revue zijn gepasseerd in de 31 jarige geschiedenis van het Luxemburgse tv station rtL4! Door het uitblijven van de verwachtte resultaten uit haar ondersteunende stukjes in DPG krant, heeft ze zich bij gebrek aan beter gespecialiseerd in het veelvuldig in een vroeg stadium afkraken van nieuwe tv programma’s en het continue op de man spelen zoals nu in het geval VI! Daarbij is het de afgelopen jaren erg gaan opvallen dat ze het met name gemunt heeft op tv programma’s van de Nederlandse commerciële concurrent Talpa tv van John de Mol. Steeds meer komt duidelijk te staan dat zowel Angela de Jong als tv-mediapartner van DPG, TV Luxembourg van Herr Bertelsmann, beiden aan hun laatste hoofdstuk bezig zijn in het Nederlandse Medialandschap! Een oorlogsverklaring van DPG/rtL-Nederland stelt anno 2020 wat dat betreft dus niet écht veel meer voor! Het wachten is nog op het ontslag van DPG/RTL Angela de Jong die de geschiedenisboekjes in zal gaan als dé grootste Nep tv recensente c.q. Nep tv columniste, oftewel ‘s Lands grootste landverraadster!

 17. Frietgezicht

  Als ik Angela tegenkom krijgt ze een veeg. Denk dat die vrouw even een uurtje los moet gaan en dat mag op mijn staafmixer.

 18. Ed Crane

  Angela stond in Op1 zwaar voor lul. Ze dacht dat ze een compliment kreeg maar bleek het tegenovergestelde. Toen maar snel uit wraak zo’n tekst schrijven.

 19. Jeffrey

  Net als de basisschool, als je het niet kan winnen pakken kinderen elkaar op hun zwakke plek. Dikke reet. Serieus wat een trieste radio.

 20. Teuntje

  Angela heeft gelijk

 21. Teuntje

  Angela heeft gelijk blijven julie aan de gang met je dubbele reactie

 22. IngridHenk

  Derksen grijpt alle mogelijkheden aan om zijn VI in het nieuws te houden en is geeft daarvoor vrijwel elke dag een interviewtje. Vreemd dat er niet gezegd wordt dat deze seniele man mediageil is.

 23. anoniem

  Bij wie moet ik zijn

  hans nijenhuis

  dus angela mag schrijven en hans publiceert het

  nu heb ik een artikel en die WIL ik in AD

  hans dan mag je niet weigeren

  als het ad / angela / en hans uit komt dan mag het wel

  Bond van journalisten hoe zit het

  Eigenaar ad uit belgie

  wees voorzichtig hou je krant goed in de gaten…

  johan derksen pak ze kei hard

 24. MolTalk

  Genee is nog steeds de grootste Farizeeër die er rondloopt in de media en dat zegt wel iets!

 25. Paul

  Zal die ogen van Angela de Jong zo langzamerhand geel groen rood zijn uitgeslagen na het vele uren van tv kijken? Wat een job.

 26. StefanV

  Angela de Jong is veruit de beste en meest besproken tv-recensent van Nederland. Veronica Inside is veruit de beste en meest besproken voetbal-talkshow van Nederland. Zo.

 27. Peter

  1 zak paprikachips? ik denk wel twee zakken paprikachips. Als je die dikke reet van haar ziet. Die is zo dik, dat ze een aangepaste stoel nodig heeft, om te kunnen zitten.

 28. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Nog altijd meer achting voor een volkse tvrecensent dan twee menselijke lachmachines.

 29. Hj

  Maak je niet te druk jongens, daar heb je een compressor voor.
  Jullie voorganger zei altijd, morgen ligt de vis er weer in.

 30. HadieDave

  Peter, dat was een goede grap van jou, hahahahahaaaaa

 31. De waarheid

  Wat een slappe hap zeg : die drie van VI pfff
  Als de mol zeg zit dan doen ze dat haha de puppy’s!!!!
  Nooit meer aan tafel was het toch!!??
  Ze mogen niets maar dan ook echt niets meer zeggen over een ander!!!!
  En iemand op zijn uiterlijk aanvallen is al helemaal zwak zeg !!!
  Zolang jullie geen ruggengraat hebben moeten jullie gewoon je mond houden!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.