Guido ergert zich aan dedain voor protest-BN’ers

Geplaatst op di 22 sep 2020 om 15:30

Story-baas Guido den Aantrekker ergert zich aan het dedain voor de bekende Nederlanders die het gezicht zijn van het coronaprotest #ikdoenietmeermee. Dat laat de Shownieuws-ster weten op Twitter. Een aantal BN’ers, waaronder Famke Louise en Thomas Berge, voert actie tegen de coronamaatregelen. Het levert hen niet alleen veel kritiek op, maar er zijn ook veel cynische reacties over hun sterrenstatus. Het dedain aan hun adres uit deugkringen is ongelooflijk, zegt Guido.

Guido kan niet zo goed tegen de neerbuigende toon waarmee over dit soort BN’ers wordt gesproken. “Een ‘social media expert’ die het op #bnr over ‘tweederangs BN’ers’ heeft inzake #ikdoenietmeermee. Het zijn inderdaad geen wereldsterren, maar wel bekendheden met een groot bereik, waaronder veel ‘gewone mensen’ (brrr, doodeng). Het dedain van bepaalde luitjes erover zegt veel.

Het gaat naast Famke en Thomas ook om onder meer rapper Bizzey en Tim Douwsma. “Ik ben zelf geen fan van ze, maar je mag in dit land vooral een mening hebben als je in de circle of deug verblijft.”

Wees gewoon respectvol, aldus Guido. “Ik hoor deze artisten niet over ‘tweederangs politici of artsen’. Verder no big deal, ieder zijn meug. Ik respecteer artsen (altijd) en wantrouw politici (altijd); BN’ers zijn amusement.

Ik vind dat artisten lekker artist moeten zijn. Maar wat als dit BN’ers waren van ‘niveau’ Boomsma, De Breij? Vind het een malle actie, maar het gaat mij meer om het neerbuigende naar dit soort BN’ers toe. Hun fans zijn ook deels mijn lezers, en dan krijg je met mij te maken.

Angela de Jong

Eén van de opiniemakers die vol dedain spreekt over de protest-BN’ers, is Angela de Jong. “Al die types die normaal gesproken hun Turkse neptandjes stukbijten op de vraag welke selfie ze nu weer eens op hun Insta zullen zetten, eisen meer duidelijkheid“, schrijft ze.

Nou, sluit die gasten lekker op, zeg ik hier op mijn beurt. Stelletje egoïstische C-sterren die het opportunisme hebben uitgevonden“, zegt ze in haar column.

Lees ook:
Jack van Gelder wil geen ic-toegang voor Thomas Berge (vandaag)
Mark Labrand begrijpt BN’er-protest tegen overheid (vandaag)

Foto: SBS
42 Reacties op “Guido ergert zich aan dedain voor protest-BN’ers”


 1. Robert van Dam

  Heeft niks met deugen te maken, gewoon met gezond verstand en dat dan ook gebruiken

 2. #ikdoenietmeermee is #tedomomteschijten

  #tedomomteschijten

 3. M.

  Arie Boomsma mag de sponsors van zulke influenciers benaderen.

  Heugelijk nieuws in deze tijden… Ik wil dit al tijden met jullie delen, eindelijk vanaf vandaag mag heel Nederland weten, Er komt een nieuw omroep: Omroep Zwart, word lid… #OmroepZwart #koningakwasi

 4. Henny Spekken-Bonen

  Goed zo Guido!

 5. blurp

  Oh. Is de omroep zwart van ´koningakwasi´…
  Dan hoef ik niet te reageren. Die man is gewoon gek.

 6. robb

  Hier moet je geen mededogen mee hebben gewoon mond dood maken , ze spelen met andermans leven .

 7. kritisch avro-lid

  Artiesten? Het zijn niets meer dan dertienineendozijn braderie artiesten. Wereldberoemd in de polder omdat ze ooit een eendagshitje gehad hebben.

 8. Donald Dumb

  Ach een roddelbladredacteurtje voelt zich op zijn piemeltje getrapt.
  Staande ovatie voor Angela de Jong in deze…

 9. Donald Dumb

  Kritisch avrolid.

  Sommigen van deze lui hebben zelfs nooit een hit gehad.
  Misschien in een top 10 lijstje op RadioNL ofzo, maar niet in de officiele hitlijst(en)…

 10. Lies

  IJzersterke column van mevrouw De Jong.

 11. Donald Dumb

  #hitvanTim?
  #hitvanThomas?
  #hitvanFamke?
  #ikkanzenietnoemen

 12. Oke

  “Je mag in dit land wel een mening hebben”

  Heet ‘t nog steeds een mening als ‘t èn gesponsord is en óók nog eens de volksgezondheid in gevaar brengt?

  De enige reden dat deze meneer Guido zich dit aantrekt is omdat hij zelf ook een C-ster is. Ja meneer den Aansteller, ook u bent volstrekt onbelangrijk.

 13. Klaas

  Lies, op je knieën met je kontje naar me toe!

 14. Maartje

  Dit bericht is geplaatst op 22-09-2020 at 15:30 in de categorie Woeste sterren en ophef.

 15. Gerda

  Hahaha Guido durft die stumpers niet af te vallen.

 16. Henk

  Guido het zijn gewoon ook domme gasten met een laag IQ die achter elkaar aanlopen.
  Je neemt ze niet serieus toch?

 17. Guido den Aantrеkker

  “Ik vind dat artisten lekker artist moeten zijn.” Sorry, voor de spelfout, ik bedoel uiteraard dat autisten als Famke, Bizzy en Chiel Berge lekker autist moeten zijn.

 18. Brulaap

  Hun fans zijn ook deels mijn lezers, en dan krijg je met mij te maken. HAHAHAHAHAAAAAAAAHAHAAAAAAAAHAHAAAAAAHAHAHAAAHAAAA wat een waus. Net zo’n kampervader over zijn kroost.

 19. Halfvolle melk

  Klaas
  di 22 sep 2020 om 15:52

  Zielig pubertje, ga met je lego spelen.

 20. Curryworst

  “Ik vind dat artisten lekker artist moeten zijn. Maar wat als dit BN’ers waren van ‘niveau’ Boomsma, De Breij?

  Ok gestopt met lezen toen. Deze man begrijpt echt niet wat er speelt. Van niveau? Nee een man van niveau is bijv Pauw die de naam Boomsma niet eens kon uitspreken en er Arie B van gemaakt heeft.
  Hij trekt wat homo’s uit de kast, gebruikt zijn kinderen voor likes op instagram en is bezig met een boycot en is nu uitgekotst. Van niveau?hahaha en dit is een showbizz expert?

 21. Rpmy

  Het zijn ook vooral repperts. Je weet wel, die lui die altijd binnen de kortste keren snikkend opgeven bij Expeditie Robinson.

 22. Robert

  Laat toch allemaal gaan, maar dat de overheid paar van deze gasten betaald om mensen te beïnvloeden en geen kleine bedragen ook, dat vind ik helemaal te ver gaan.

 23. Henry

  Hulde aan Angela

 24. jan.

  nee Guido, prutspannenkoek, dat dedain is terecht. Die mensen roepen op om in zekere zin anderen dood te laten gaan omdat zij naar een kroeg willen of bang zijn wat centen te missen op hun op voorhand geflopte carriere. Het zijn droeftoeters eersteklas en die mag je best even op hun laaggeschoolde plek zetten.

 25. Donald Dumb

  Dit soort Bnners zijn juist dedain.
  Niks gepresteerd, maar iedereen moet ze maar horen/ kennen.
  Eisen alle aandacht op, maar kunnen niks…

 26. Sport 7 kijker

  Guido is gewoon verliefd op Thomas Berge. Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat ze al jaren een intieme seksrelatie hebben!

 27. Marry Hens

  Hulde voor Guido! De kritische noot bij Shownieuws, Snap nog steeds niet dat er ook altijd misdaad in het format zit. Een blunderende Jens die niet aanwezig was bij een rechtszaak maar wel zijn hakkelende commentaar geeft. De naam van de aangesproken journalist was al lang bekend maar hij wilde de naam niet onthullen. Stuitend!

 28. Momo

  @Oke

  Toen hun mening gesponsord werd door de overheid was het wel oké?

 29. van lotje getikt

  het zijn allemaal artiesten die thuis zitten vanwege corona, ze zijn dus alleen aan het protesteren vanwege eigen belang over de rug van de bevolking.

 30. ano@niem.nl

  We gaan de artiesten nu aanpakken die oproepen tot het stellen van kritische vragen?
  Het moet niet gekker worden. De media is al maanden aan het labbekakken als het om Corona gaat. Er wordt geen enkele kritische vraag gesteld, nergens, nooit.
  Terwijl deze aan alle kanten op zijn plek zijn. De besmettingen nemen toe, maar IC opnames en ziekenhuisopnames niet meer in de mate van maart/april. Sterker, toen was de piek. En mensen komen eerder en sneller uit het ziekenhuis en de IC, maar die worden nergens vermeld.

  Verder nergens vergelijkende cijfers met andere jaren bij een grote griepgolf toen de ziekenhuizen en IC’s ook vol waren, maar waar ook veel mensen stierven in een verpleegtehuis ipv dat ze zoals nu meteen worden vervoerd naar het ziekenhuis.

  Verder wordt er nog steeds niet gedaan met ventilatie wil men niet nadenken over maatregelen geënt op leeftijd waarbij er meer vrijheden kunnen zijn etc etc etc.

 31. Michel

  Maar duidelijk is dat hun weten dat het hier zo slecht is en dat ze onderdrukt worden… ga dan 8n het beloofde land wonen… ga weg… ga ergens wonen waar alles perfect is…. ik kan je vertellen er zijn niet veel landen in de wereld waar de mens het beter heeft dan in Nederland… ook met covid19

 32. man pan

  Guido den Aandachtstrekker moet zijn bek houden.
  Hij had toch beloofd dat hij Femke Halsema helemaal kapot ging maken.

 33. Teuntje

  Dom ass Femke heeft een iq van een aardbei

 34. Jan

  Prachtig om te zien dat men opstaat tegen dit overheidsbeleid. Het wed tijd.

 35. Schaap over de dam

  @Robert van Dam
  di 22 sep 2020 om 15:32
  Heeft niks met deugen te maken, gewoon met gezond verstand en dat dan ook gebruiken

  Haha, laat me niet lachen.
  Gezond verstand.
  Je bedoelt het verstand van Jaap van Dissel.
  Wees eens niet zo kritiekloos, maar ga op onderzoek uit en luister niet naar BN’ers maar naar deskundigen van topniveau wereldwijd, die kritiek hebben op de lockdowns. Duizenden virologen, epidemiologen, artsen, verpleegkundigen.
  Ik wed dat jij dat niet doet.
  Ga twijfelen man! Of durf je dat niet?

 36. Geweldig, Guido!

  Guido durft. En zo hoort het in een land dat beweert de vrijheid van meningsuiting te eerbiedigen.

 37. Dom volk

  Opvallend dat de meesten hier op de persoon spelen, maar niet met argumenten komen.
  Dom volk.

 38. Op de knietjes met Lego spelen

  @Klaas
  Als je naar Halfvolle Melk gaat luisteren, stop die Lego dan niet in je anus, Klaas. Dat is heel gevaarlijk. Heb je je glaasje melk al netjes leeg gedronken?

 39. Rutte

  Dom volk daar behoor jij als tuig van de richel dus ook toe.

 40. Showkijker

  Guido is een verademing in het medialandschap. Anouk Smulders daarentegen verpest Shownieuws. De deugmuts.

 41. Corona hoax

  Haha, die sterren vallen blijkbaar niet onder de Fake Stream Media met alle voorgekauwde auto Q scripts van dien.
  #waarzijnaldiedoden? #toonmijbestaancovid19conformKOCHmethode #kabinetiseengroepcorporatevertegenwoordigersenGEENvolksvertegenwoordigers

  Lekker doorslapen, land wordt kapotgemaakt. #Spoedwetmeerofmindervrijheid?
  #ikwilmijnvrijheidterug

 42. Guttegut

  Er zijn geen tweederangs artsen Guido. Aalgladde vreselijke domme klootzak

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.