Fidan Ekiz kijkt hele weekend Turkse soaps

Fidan Ekiz heeft het hele afgelopen weekend naar Turkse soaps gekeken, nu het Turkse tv-seizoen weer is losgebarsten. Dat vertelde ze maandagavond in haar talkshow De Vooravond. Fidan heeft heel erg genoten van haar bingeweekend. “Ik had een heel leuk weekend eigenlijk. Het seizoen Turkse soaps is weer begonnen, dus ik zat met mijn moeder weer gekluisterd voor de televisie. Je weet dat ik een grote voorliefde heb voor Turkse soaps“, aldus de presentatrice.

De Turkse soaps waren een tijdje met zomerstop. “We moesten het even zonder doen, maar ze zijn weer begonnen, dus ik ben hartstikke blij.”

Fidan is al van jongs af aan gek op het soapgenre. “Vroeger zat ik Dallas en Dynasty voor mijn moeder synchroon mee te vertalen.

Daarna kondigde co-host Renze Klamer beelden aan van de Turkse soapserie Yaprak Dökümü van Kanal D. “Ik heb nog nooit een Turkse soap gezien. Ik denk de meeste mensen niet.”

De beelden werden live vertaald door Fidan. “Ik leef helemaal mee, joh. Dit is wel op de Turkse zenders te zien, maar Netflix heeft steeds meer Turkse soaps. Als ik een tip mag geven: Fi. Prachtige serie mét ondertiteling.”

De smaak van Fidan lijkt niet heel erg verfijnd: Yaprak Dökümü krijgt een 5,5 op IMDb.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen