Jinek mogelijk niet naar Televizier-gala: ‘Moet werken’

Geplaatst op di 22 sep 2020 om 14:45

Eva Jinek denkt dat het lastig wordt om het Gouden Televizier-Ring Gala bij te wonen, omdat ze op donderdag 8 oktober gewoon moet werken. Dat heeft ze gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Hoewel ze genomineerd is voor een Ster voor beste presentatrice, lijkt het erop dat Eva niet naast haar concurrenten Chantal Janzen en Miljuschka Witzenhauzen in de genomineerdenbankjes gaat zitten. Haar talkshow Jinek is immers elke werkdag op de buis.

Hoewel theater Carré relatief dichtbij haar tv-studio ligt, vreest Eva het ergste. “Ik zit even te denken: het is doordeweeks toch? Ja, dan kan ik eigenlijk nooit natuurlijk.”

Verslaggever Lex Uiting: “Als we nou regelen dat het vroeg op de avond is en dat je daarna gewoon, om een uur of half elf, naar de studio kan. Deal?

Eva: “Dat klinkt heel krap, maar ik ga mijn best doen. Wat leuk zeg, wat onwijs leuk.

Al jaren wedijvert Eva met Chantal om de tv-prijs. “Natuurlijk werk je omdat je je hypotheek moet betalen en je het interessant en leuk vindt, maar het programma dat wij maken is voor de kijker en dit is een prijs die de kijker bepaalt. Als zij zeggen dat zij mij leuk vinden, ben ik alleen maar dankbaar.

Foto: RTL
11 Reacties op “Jinek mogelijk niet naar Televizier-gala: ‘Moet werken’”


 1. Henny Spekken-Bonen

  Ik zie deze ….. liever niet dan wel.

 2. jan

  Ze wint toch niet…

 3. M.

  RTL Duitsland en hun dubieuze praktijken. Zo ongeloofwaardig, dit zijn geen TV Prijzen maar RTL Duitsland prijzen. Deze gala moet daar ook maar uitgezonden worden. Heugelijk nieuws in deze tijden… Ik wil dit al tijden met jullie delen, eindelijk vanaf vandaag mag heel Nederland weten, Er komt een nieuw omroep: Omroep Zwart, word lid… #omroepZwart

 4. xandertje

  Miljuschka Witzenhauzen wint, gunfactor, presenteert ook echt goed in eigen stijl en heeft grote (actiefe) fanbase. Mensen willen authenticiteit.

 5. janus

  Op de achtergrond de schreeuwende stressende alles moet snel zonnebril….

 6. Pettie Fart

  Wat doet Miljuschka daartussen? Volgend jaar orgel Joke als kanshebber?

 7. Gerda

  Ik meende dat er ivm corona geen gala zou zijn. Dus gewoon snel afhandelen.

 8. Moud

  Ach, (mocht ze winnen) doen ze uitreiking toch op dezelfde manier als destijds bij VI toen ze de ring wonnen. Waren ook niet (live) aanwezig in de zaal/studio van de uitreiking.

 9. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Werken? Subsidie binnenharken bedoelt ze!

 10. Teuntje

  Laat die Clintonlover weg blijven zuiplap zitten we niet op te wachten

 11. Mevrouw Fletcher

  Ik denk dat de ster en de ring gaan naar mij: Myrna! Wel zo leuk en verdiend. Why not?!

  Whieahahahiehaaaaaaaa (sfx Lachebeckje -met dank aan Hans E- )… Weet je hoe zwaar het is om het hele land af te reizen voor zo’n stom filmpje van een ranzig hotel?! Nee he… En dan zit mijn hond moederziel alleen thuis te bouten in de tuin. Daarom heb ik recht op de ring. Ik heb vanmorgen trouwens ook weer een buitenaards wezen in mijn tuin gezien en direct geïnterviewd: zzzzeg war kom jaiy vandaaahaan…. Ja… Echt waar!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.