Jinek mogelijk niet naar Televizier-gala: ‘Moet werken’

Eva Jinek denkt dat het lastig wordt om het Gouden Televizier-Ring Gala bij te wonen, omdat ze op donderdag 8 oktober gewoon moet werken. Dat heeft ze gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Hoewel ze genomineerd is voor een Ster voor beste presentatrice, lijkt het erop dat Eva niet naast haar concurrenten Chantal Janzen en Miljuschka Witzenhauzen in de genomineerdenbankjes gaat zitten. Haar talkshow Jinek is immers elke werkdag op de buis.

Hoewel theater Carré relatief dichtbij haar tv-studio ligt, vreest Eva het ergste. “Ik zit even te denken: het is doordeweeks toch? Ja, dan kan ik eigenlijk nooit natuurlijk.”

Verslaggever Lex Uiting: “Als we nou regelen dat het vroeg op de avond is en dat je daarna gewoon, om een uur of half elf, naar de studio kan. Deal?

Eva: “Dat klinkt heel krap, maar ik ga mijn best doen. Wat leuk zeg, wat onwijs leuk.

Al jaren wedijvert Eva met Chantal om de tv-prijs. “Natuurlijk werk je omdat je je hypotheek moet betalen en je het interessant en leuk vindt, maar het programma dat wij maken is voor de kijker en dit is een prijs die de kijker bepaalt. Als zij zeggen dat zij mij leuk vinden, ben ik alleen maar dankbaar.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen