Jack van Gelder wil geen ic-toegang voor Thomas Berge

Ziggo Sport-ster Jack van Gelder vindt het BN’er-protest tegen de coronaregels bizar. De artiesten die hieraan meedoen, zoals Thomas Berge, moet je toegang tot de ic weigeren. Dat riep hij gisteren in Jinek. Een groepje BN’ers, naast Thomas onder anderen Famke Louise, Tim Douwsma, Brace en Bizzey, roept met de hashtag ‘ikdoenietmeermee’ op om de coronamaatregelen van de overheid te negeren. Sommigen hebben een enorme volgersbase; Famke heeft een miljoen volgers.

Het is fijn dat deze BN’ers zo op de voorgrond treden, want dan kun je direct een zwarte lijst maken voor ic-toegang, briest Jack. “Ik heb best begrip voor allerlei protesten, maar als een van deze mensen corona krijgt, dan niet naar de ic. Het is toch niet belangrijk? Laat ze lekker gaan.

Laat ze lekker creperen aan corona, vindt Jack. “Ze zijn zo stoer, dan moeten ze ook geen aanspraak maken op medische verzorging en de consequenties dragen, want het bestaat niet en ze negeren het.

Jack vraagt zich af wat voor egoïsten dit allemaal zijn. “Ik vraag me af of die mensen – en dat neem ik wel aan – ouders of grootouders hebben die in de kwetsbare leeftijd zitten of dat ze familieleden hebben die kwetsbaarder zijn.”

Dat dit allemaal kan in dit land, vindt Jack. “Ik word soms ook wel een beetje moe hiervan.”

Thomas op Insta:

 

View this post on Instagram

 

WE HOUDEN ONZE ‘BEK’ NIET MEER #IKDOENIETMEERMEE Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen? Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie. Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd? Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus? Dit is slechts een fractie van onze vragen. De brandbrief die ondertekend is door 2555 zorgprofessionals ligt al in de Tweede Kamer. De petitie tegen de spoedwet is al 350.000 keer ondertekend. Wij zeggen ‘NEE’ tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen. Ben je het met ons eens? Deel dit filmpje en maak er één voor je eigen omgeving. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle. #IKDOENIETMEERMEE. Power to the people!

A post shared by THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen