Jack van Gelder wil geen ic-toegang voor Thomas Berge

Geplaatst op di 22 sep 2020 om 9:30

Ziggo Sport-ster Jack van Gelder vindt het BN’er-protest tegen de coronaregels bizar. De artiesten die hieraan meedoen, zoals Thomas Berge, moet je toegang tot de ic weigeren. Dat riep hij gisteren in Jinek. Een groepje BN’ers, naast Thomas onder anderen Famke Louise, Tim Douwsma, Brace en Bizzey, roept met de hashtag ‘ikdoenietmeermee’ op om de coronamaatregelen van de overheid te negeren. Sommigen hebben een enorme volgersbase; Famke heeft een miljoen volgers.

Het is fijn dat deze BN’ers zo op de voorgrond treden, want dan kun je direct een zwarte lijst maken voor ic-toegang, briest Jack. “Ik heb best begrip voor allerlei protesten, maar als een van deze mensen corona krijgt, dan niet naar de ic. Het is toch niet belangrijk? Laat ze lekker gaan.

Laat ze lekker creperen aan corona, vindt Jack. “Ze zijn zo stoer, dan moeten ze ook geen aanspraak maken op medische verzorging en de consequenties dragen, want het bestaat niet en ze negeren het.

Jack vraagt zich af wat voor egoïsten dit allemaal zijn. “Ik vraag me af of die mensen – en dat neem ik wel aan – ouders of grootouders hebben die in de kwetsbare leeftijd zitten of dat ze familieleden hebben die kwetsbaarder zijn.”

Dat dit allemaal kan in dit land, vindt Jack. “Ik word soms ook wel een beetje moe hiervan.”

Thomas op Insta:

 

View this post on Instagram

 

WE HOUDEN ONZE ‘BEK’ NIET MEER #IKDOENIETMEERMEE Dit kan niet langer zo. Wij staan voor een goede volksgezondheid, maar de maatregelen rammelen aan alle kanten. Onze ouderen worden vergeten, onze economie staat op instorten, menselijk gedrag wordt strafbaar gesteld en hoe zit het met de toekomst van onze kinderen? Wij willen duidelijkheid. Wij zijn niet gek. Wij hebben het afgelopen half jaar moeten toekijken hoe we steeds verder achteruit gaan. Daarom eisen wij eerlijkheid en transparantie. Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek? Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd? Angst is de grootste onderdrukker van het immuunsysteem. Hoe kun je dan rechtvaardigen dat je mensen massaal bang maakt? Waar is de griep gebleven? Hoe dodelijk is dit virus? Dit is slechts een fractie van onze vragen. De brandbrief die ondertekend is door 2555 zorgprofessionals ligt al in de Tweede Kamer. De petitie tegen de spoedwet is al 350.000 keer ondertekend. Wij zeggen ‘NEE’ tegen alle maatregelen totdat de overheid het beleid controleerbaar kan rechtvaardigen. Ben je het met ons eens? Deel dit filmpje en maak er één voor je eigen omgeving. Alleen samen krijgen we de overheid onder controle. #IKDOENIETMEERMEE. Power to the people!

A post shared by THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) on

Foto: RTL
88 Reacties op “Jack van Gelder wil geen ic-toegang voor Thomas Berge”


 1. Henny Spekken-Bonen

  Gezien je gewicht jij ook niet Jack

 2. Mink Vaillant

  Jack heeft helemaal gelijk.

 3. M

  Ook zo,n gehersenspoelde gekke dankzij de media,corona is nu veranderd in de jawel griep.

 4. B

  Helemaal gelijk Jack , opzouten met die ego narcistische C artiesten.

 5. Leo knots

  Het kliekje enge grachtengordel bn’ers laat weer van zich horen. Brr #IKDOENIETMEERMEE

 6. Roelof

  Jack, ooit was hij een sympathieke vakman en nu TOTAAL de weg kwijt en een trouwe volgeling van de overheid waarbij ook Jack van Gelder niet meer kan relativeren en geen kritische vragen stelt.

  Het is juist goed om te zien dat steeds meer Nederlanders inzicht beginnen te krijgen in wat zich daadwerkelijk aan het afspelen is.

 7. Stanislav

  Hysterische volgevreten bejaarden zoals Jack de toegang tot de IC`s ontzeggen lijkt me een beter idee.

 8. SL

  Tja het is dan ook niet geheel toevallig dat dit niet de meest slimme “BN’ers” zijn…

  STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS!

 9. Realist

  Jack van Gelder moet zich blijkbaar ook weer profileren als deugmens.
  Gelukkig al jaren weinig vernomen van Van Gelder. Ik dacht dat ie al overleden was.

 10. Realist

  De uitspraak die Premier Rutte vandaag deed zegt veel over hoe onze leiders over ons denken. Maar ze kunnen maar beter beginnen met naar ons te luisteren…
  LUISTER NAAR HET VOLK! ANDERS… – DE JENSEN SHOW #223
  op Jensen.nl

 11. Lachgas

  En geen alcoholisten, rokers, snelheidsduivels, enz, enz

 12. Nico Tine

  Bizzy wat is dit voor aandachtsgeile reppert die zich in de kijker gaat zetten door corona. Vorige week beweerde hij een tonnetje zou krijgen vooraf een campagne voor RIVM en nu dit weer. Zou hij steun hebben gekregen van de overheid de laatste maanden waagt dan kunnen we hem helemaal doortrekken. Over juffrouw Louise gaan we het helemaal niet hebben want elk woord over deze zwaaroverschatte ja hoe zullen we haar noemen orakelende vulkaan zelf maar in. Oef teveel eer al. C artiesten die een marketingstunt proberen die compleet is mislukt.

 13. q8

  wat voegt deze mening toe,??
  Je mag hier in NL geen andere mening hebben,
  we hebben geen democratie meer,
  en gelijk dreigen (je word niet geholpen, t type arie boomsma,)
  jack ook maar niet helpen met z”n rooie kop, en veel te dik,
  t zelfde rijpe als die plofkip van nijmegen,

 14. Gerda

  Het is toch schandalig, om Jack v Gelder hier even af te maken. Wat voor mensen zijn jullie? Natuurlijk heeft Jack alle rechten op gezondheidszorg. Maar ook die domme BNers, ze weten niet wat ze zeggen en willen weer even in de schijnwerpers. Even een Jinekje of Op1tje… Je zult toch zulke domme kinders hebben..

 15. Sjaak Trekhaak

  wauw, wat een dom volk zeg, nu begrijp ik weer waarom ze zanger zijn geworden…

 16. Garry glamour

  Jack heeft volkomen gelijk.

 17. Laat Chiel creperen!

  Dit blaaskaakje moet Nederlands leren.

  PCR test
  Waarom worden kritische artsen de mond gesnoerd?
  Wij zeggen ‘NEE’ tegen alle maatregelen
  maak er één

  Als ik zo weinig verstand had van mijn moedertaal, dan sloot ik ook af in het Engels. Friggin’ cretin!

 18. Corona is een leugen

  Jack van Gelder uber zionist moet zijn waffel houden. Corona is een hoax.. Mensen trappen niet meer in de leugens van de roverheid en doorzien de plannen van de Bilderbergers.

 19. Kolme

  @Realist

  Donder eens op met je stopwoordje. En al helemaal als je bent vergeten wat het betekent! Mensen de toegang ontzeggen tot de ic is volgens deze irreële “Realist” blijkbaar ook al deugen. Wat een verstand.

 20. Angela de Jong

  Thomas Berge met zijn spierwitte gebitje doet ook niet meer mee….ik heb er niet van kunnen slapen.

 21. BradgeTV

  Joh, laat die trieste B-artiesten hun gang gaan. Darwinisme in full force!

 22. waar heb ik dat eerder gezien

  Als die vetklep van een Jack eerst eens 25 kg afvalt, heeft ie recht van spreken

 23. G.ossip

  Ik doe al heel lang niet meer mee,mijn zaak word niet naar de klote geholpen omdat Ruttehoujebek zegt we hebben met zijn alle een afspraak een afspraak om het virus eronder te krijgen,ik heb helemaal geen afspraak gemaakt met deze corrupte blaaskaak,voor hen die nog steeds in zijn praatjes trappen heb ik medelijden mee,vertrouwen hebben dat we ooit weer naar het normaal gaan is een desillusie.

 24. Wouter

  Dit zijn mensen die hun eigen carrière belangrijker vinden dat het leven van hun naasten. Onthou maar goed wie het zijn en ga nooit meer naar hun optredens.

 25. G.ossop

  Ok sorry, moet eerlijk zeggen dat ik geen zaak heb en dat ik zelf op de VVD heb gestemd. Af en toe doet eerlijkheid het langst, maar internet wordt er al zoveel fake news verspreidt.

  Ga vooral zo door! #ikdoemee

 26. JEKOL

  Verdomme wat een dom gepuis

 27. Zevro

  C artiesten die als aandachtshoertjes filmpjes gaan maken van….. zichzelf. Leuk voor ze.

 28. Frank Zweers

  Die laten we hopelijk mooi naar lucht happen en sterven op een IC. Het liefst alleen, maar dat gebeurt sws gezien de trieste Bn’ers die eraan hebben meegedaan.

 29. De T

  Pure afval wat we hier zien. Wordt er onpasselijk van

 30. Jakkie

  Iemand als Tim Douwsma… Wat voor carrière heeft die in godsnaam (gehad)? Zo teringtriest dat die dan denkt een achterban te hebben lol. Een keertje als een hoer op het Eurovisiesongfestival geweest en meteen denken dat die wat is.

 31. Kolere

  Mee eens SL!

  STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS!!!

 32. IngridHenk

  COVID-19:
  – werd met opzet door de farmaceutische industrie verspreid
  – bij inentingen worden nanochip in de wereldbevolking ingespoten
  – daarna nemen deze grote bedrijven de mensheid over
  – wordt ook via 5G verspreid

  En oh ja, landingen op de maan en mars zijn nep, de billen van Kim Kardashian zijn echt, vluchtelingen is een complot van de Arabische landen.
  En natuurlijk is de aarde plat en de grootste machthebbers zijn buitenaardse wezens.
  Kim Kardashian heeft niets aan haar billen gedaan. Oh dat heb ik al genoemd.

  Dit lijkt overigens wel op het verkiezingsprogramma van FvD en PVV. Gelukkig hebben de leeghoofden in ieder geval een vertegenwoordiging in de politiek.

 33. Ja ja ja nee nee nee

  Heb er meteen 4 die er in mijn lijst zaten ontvolgd na deze actie.

 34. Freek

  Mee eens: iedereen die zich niet aan de regels wil houden heeft ook geen recht op ziekenhuisopname.

 35. www. wegwezen. nl

  Ben benieuwd wat Tim Douwsma ervan zou vinden wanneer zijn kind COVID zou krijgen en daarna nog heel lang de gevolgen ervan (beschadigde hartklep, longen, vermoeidheid). Niet zo leuk he?

  Maar he, hij moet zijn mislukte muziekcarrière een zwaai geven.

 36. Pareltjes

  oh..ophef…en meteen trekken ze hun keutel in de stelletje domme artiesten. Denk na voor je iets post. Ze zijn zo dom dat ze ons niet eens kunnen vertellen wat ze nou willen, maar goed ze zijn niet voor niets artiest geworden.

 37. Tom

  Die TIM DOUWSMA moet voorstaan iets minder snuiven. Bij al die posts van hem word ik meer en meer overtuigd dat hij helemaal de weg kwijt is!

 38. maatje te groot

  Respect voor Jack!!

 39. Karel

  #IKDOENIETMEERMEE bedoelen ze waarschijnlijk mee dat iedereen kan beginnen met deze mensen te ontvolgen

 40. anonymous

  Waarom worden mensen die roken, drinken of te zwaar zijn er bij gehaald?
  Zij zetten alleen hun eigen leven op het spel, niet het leven van een ander.

 41. Tim Douwsma een muziekcarrière? Hahahahhaa

  Heeft hij een muziekcarrière dan? Nee toch hahaha? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Allemaal kutnummers in het Fries ofzo? hahahahahaha wat een trieste zooi is die man/ flikker.

 42. Mike

  Is Jack van Gelderen nu echt zo dom? Heeft hij nu echt niet door dat Corona een afleiding en excus is om fascistisch beleid uit te rollen?

  Of is Jack van Gelderen ook een fascist?

 43. Isa

  Je mag kritisch zijn en ja de overheid is niet geheel transparant en vertelt niet helemaal hoe het precies zit met de pbm en de testen maar als je dan gaat posten dat alleen samen we de overheid onder controle krijgen en de hashtag #ikdoenietmeermee dan ben je wel een beetje van het padje.

  Overigens even het volgende:
  – 1,5 meter afstand houden
  – handen wassen en desinfecteren
  – aerosolen kunnen virus overdragen net als met legionella
  – minimaal ffp2 masker dragen als je beschermt wilt zijn tegen aerosolen en dan het liefst zonder uitadem ventiel. ffp3 is nog beter maar deze zijn duur en ademen is vaak lastiger.
  – alternatief is een chirurgisch masker type R2 echter deze beschermt alleen tegen grote druppels en niet tegen aerosolen
  – virus wacht niet een kwartier met je te besmetten dus ook bij kort contact voorzorgmaatregelen nemen
  – je telefoon regelmatig schoonmaken
  – gebruik om oppervlaktes en handen te ontsmetten handgel met minimaal 70% alcohol

 44. Isa

  oh sorry voor oppervlaktes doekjes met minimaal 70% alcohol.

 45. Mono

  Zo’n Thomas Berge doet wel eerst mee met dat walgelijke coronalied en nu komt hij met dit. Alles voor een beetje publiciteit. Verder totaal niet gedreven door zijn eigen portemonnee hoor -.-

 46. Mike

  Wat een hoop domme naive mensen zijn er toch als ik het zo lees.

  Blijkbaar kan je een hoop mensem vanalles wijs maken en laten foen hoe schterlijk ook. Zie die mondkapjes.

  Ben benieuwd hoe lang het duurd voor ze door krijgen het goed fout zit.

  Je te maken heb met fascisten.

  Corona is niet het probleem, dat is de media en de politiek.

  Corona is niet het gevaar voor de mens maar de gevolgen van het beleid. Door dexe gevolgen zullen er meer mensen wereldwijd dood gaan van de honger dan van corona.

  Denk je dat ze het aantal doden door honger vanwege de maatregelen zullen vermeldem?

  Denk dat de meeste mensen in Nederland pas wakker worden als ze het financieel merken. En dan is het te laat.

  Zodra die spoedwet er doorgeen is is Nederland een volledog fascistische geregeerd land geworden zonder democratie. Dat was het al eigenlijk gezien hoe ze referendum uitslagen negeerde.

  Waarom denk je men met spoed het referendum afschafte?

  Iedereen die corona te serieus neemt moet de film Wag The Dog eens kijken. En zoek eens op wat die uitdrukking betekend.

 47. Linda

  @Mike

  Hoe leg je dat mijn vriendin uit, die in mei haar gezonde vader heeft verloren aan corona? Je komt niet weg met dat hij een paar maanden later alsnog gestorven zou zijn.

 48. Albert Verhinderd

  Brace en Bizzey? Zijn dat de nieuwe Bassie en Andriaan?

 49. Mitch

  Respect voor Bizzey dat hij 100.000 euro van het RIVM Niet heeft aangepakt om mensen te hersenspoelen.

 50. Mitch

  Ja er sterven mensen door Corona niet aan corona. Er sterven elk jaar mensen aan virussen.

 51. anoniem

  jack van gelder

  je past toch niet bij eva

  ze joint

 52. Ron

  Jack is een hysterisch gekkie, al sinds het begin van de crisis en leeft in en met doemscenario’s en geloofd ze ook nog. Niet serieus nemen die man.

 53. Jaap

  Ik hoop dat al die z.g. BN’ers die achter Berge staan het corona virus krijgen en er goed ziek van worden, dan kunnen ze bij elkaar uithuilen dat het zo erg is. Maar dan ook geen medische hulp graag.

 54. Mike

  Ja. Sinds 1 juni telde het RIVM ongeveer 600 ziekenhuisopnames en 300 sterfgevallen. Eind maart werden deze aantallen op één gemiddelde dag genoteerd. Ook cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) laten zien dat corona amper nog invloed heeft op de ‘oversterfte’, het aantal mensen dat overlijdt bovenop het verwachte aantal. Dat ligt al sinds eind april rond de nul. Alleen de hittegolf bracht daar deze zomer kortstondig verandering in.

 55. Jackkie jen

  Mike

  Wat ben jij een domme lul.

 56. Mike

  @Linda,

  Dan nog rechtvaardigd het niet het beleid.

  Wat zeg je straks tegen alle mensen die hun baan verliezen door het beleid?
  Wat zeg je straks aan de vele nabestaanden van mensen die vanwege het beleid betreft corona dood gaan van de honger wereldwijd? Dat zullen er veel meer zijn dan door corona.

 57. Realist

  @ Kolme. Verstand heb je blijkbaar zelf niet.
  Rutte zou zeggen: Je moet gewoon je bek houden.

 58. Mike

  @ Jackkie jen,

  Blijkbaar bedoel je jezelf. Leer eens je verstand te gebruiken, want gezien je reactie doe je dat absoluut niet.

  Dus bek houden en stoppen met propaganda kijken en gezelf eens beter verdiepen.

 59. Paul Lamote

  Artiesten als Thomas Berge en Famke Louise zijn natuurlijk niet bekend geworden omdat ze een uitzonderlijk hoog IQ hebben. Daar moet Jack wel rekening mee houden.

 60. Sport 7 kijker

  Goed zo Jack!

  PRECIES zoals het zou moeten zijn. Al die arrogante DOMME bn-ers die tegen de coronamaatregelen zijn, gewoon lekker doodziek laten worden en toegang tot het ziekenhuis ontzeggen.

 61. Mark

  Die c-artiesten hebben natuurlijk ook een villa van 1,5 à 2 miljoen die afbetaald moet worden, vandaar dat ze dagelijks zo veel mogelijk geld binnen willen harken, vandaar dat ze tegen de maatregelen zijn. De gewone man doet niet moeilijk, die houden zich allemaal netjes aan de regels. Is prima mee te leven. Men doet nu net of het WOII is, wat een drama allemaal.

 62. delta

  Joh Jack van Gelder, waarom moet een artiest niet optreden om mensen zoals jij te beschermen. Je bent al 30 jaar 10 a 15 kilo te dik en rookt sigaren. Jij bent onverantwoordelijk. Gaat bij corona vooral om conditie.

 63. Teuntje

  Heerlijk dat Jack zn mond opentrekt

 64. Teuntje

  Superdomme Femke die niks weet niks kan en niks voorstelt lult maar wat als ze een vraag krijgt is het vaste antwoord van die muts ik weet het niet whaaaaaa

 65. Mark

  Jack heeft helemaal geijk, maar waarom noemt hij jensen niet. ik denk namelijk dat die gekken die je dagelijks ziet demonstrereren en vechten met politie. Dat het bijna allemaal jensen aanhangers zijn. Je ziet namelijk heel veel vd gekken met een jensen shirt lopen.

 66. Daan

  My God….net even de lijst van BN’ers bekeken die meedoen met #ikdoenietmeermee. Dan kom ik echt al heel snel tot de conclusie dat deze droeftoeters niet de snuggerste zijn. Ik hoop van harte dat de carrière van deze figuren heel snel voorbij is.

 67. 🤔 Ingrid

  Jack heeft gelijk! Deze artiesten verdienen helemaal deze naam naam niet!
  Dom,hersenloze C artiesten…. Neem nog een snuifje,zeg daar eens nee tegen,dan ben je echt een stoere vent!,

 68. Kolme

  @Realist

  Ga jij maar weer naar Jensen kijken. Je weet wel, die gek die er schande van spreekt dat mensen “bang gemaakt worden”, die zogenaamd zo begaan is met “goedgelovige mensen die nog niet wakker zijn”. Maar intussen wel Oh Hans-shirts verkopen waarmee precies deze mensen voor schut worden gezet. Wat een hypocriete, slappe zak!

 69. Claire

  Een groepje BN’ers, naast Thomas onder anderen Famke Louise, Tim Douwsma, Brace en Bizzey. Het zijn volgens mij gebruikers van drugs/alcohol en andere shit.

  Famke Louise, met dat maffe verminkte smoelwerk praat als een imbeciel en de rest laat ik maar even voor wat het is, stakkers vind ik het die een trap onder hun verslaafde reet nodig hebben. Hoop dat ze besmet raken dit tuig, of hun ouders of grootouders. Tuig is het, lelijk dom tuig.

 70. Guttegut

  Thomas Berge is toch die homofiel die al jarenlang wanhopige pogingen doet om maar niet uit de kast te komen???

 71. Garry glamour

  Wat zijn deze Bnners dom , als ze zelf met corona te maken hadden gehad , zouden ze deze onzin niet verkopen .
  Ik gun het niemand , zelfs deze dnners ( domme Nederlanders ) niet . ( maar af en toe ….) .

 72. nico

  Het is tijd voor een nieuwe actie : Ik luister en ga niet meer naar Thomas Berge en zijn soort.

 73. Boerenverstand

  Jack van Gelder zet een gevaarlijke stroming in gang: als tegenstanders van de coronamaatrgelen niet meer naar de IC mogen, dan is de volgende stap dat die mensen ook de miljardenkosten van de coronamaatregelen niet meer willen betalen. Dan moet de belasting verhoogd worden voor wie voor de coronamaatregelen is. Lijkt me een onwenselijke discussie, dus Jack van Gelder moet beter nadenken voor ie iets zegt.

 74. THOMAS BERGE IS EEN BANGERIK. SCHAKELT METEEN COMMENTS UIT BIJ INSTAGRAM. HIJ IS EEN HOER.

  THOMAS BERGE IS EEN BANGERIK. SCHAKELT METEEN COMMENTS UIT BIJ INSTAGRAM. HIJ IS EEN HOER.

 75. Realist

  @ Kolme.
  Vooral veel NPO kijken en met name het NOS Journaal. Daar vertellen ze de waarheid toch? en vooral bang binnen blijven want buiten is het gevaarlijk totdat je bent ingespoten met de rommel van B.Gates.

 76. Dennis

  Helemaal eens met Jack.

 77. Dirk

  Noemt MC die querulanten BN-ers?
  Ik ken er geen een van en ik denk dat dit opmerkingen zijn van mislukte artiesten zijn, waar geen hond belangstelling voor heeft.

  De Media courant vind ik best soms interessant, maar ik zou hen willen adviseren wat minder aan “bladvulling” te doen door geen aandacht meer te schenken aan onbetekenende figuren zonder enige toegevoegde waarde.
  Ik lees soms namen van mensen , die niks voorstellen en denk dan, wie is dat in godsnaam.
  2e advies: “hou ook eens op met aandacht schenken aan die vreselijke, maar niet uit de kast komende, mislukte Tv programmamaker Arie Boomsma.” Een pure nihilist.

 78. Gerda

  Nou noem Arie maar een nihilist, heb je zijn boerderij gezien?

 79. Guttegut

  @Realist. Nee joh, kijk jij lekker naar je completdenkertjes op het internet zoals Jensen en consorten. Maar laten we wel afspreken dat, indien jij ooit op de IC behandeld moet worden, je helemaal de tyfus kan krijgen.

 80. Kolme

  @Realist

  Jammer dat je me allerlei dingen moet toedichten die helemaal niet op mij van toepassing zijn. Ik kijk vrijwel geen NPO, zo nu en dan een serie. Het NOS Journaal zie ik letterlijk nooit. Maar zo werkt het met lui als jij, die moeten zichzelf wel leugens vertellen, want aan de hand van feiten kunnen ze zichzelf niet boven de rest plaatsen. Sowieso is het natuurlijk sneu als je het nodig hebt om jezelf zo op te hemelen, jezelf wakker te noemen en op de borst te kloppen.
  Ik ben ook niet bang. Ik zat net toevallig De Jensen Show 201 te kijken, waarin je grote vriend juist beweert dat hij bang is en zijn kijkers dat ook zouden moeten zijn. Dus ik zou maar gauw bang worden, Realist!
  En waar komt dat Bill Gates-fetisjisme toch vandaan? Ik hoor niemand over die man, behalve allerlei zichzelf wakker noemende types, die graag met hun vingertje naar anderen wijzen en dan heel hard roepen dat het Gates-schapen zijn. Word je niet moe van jezelf? O nee, natuurlijk niet, want jij bent en blijft “wakker”!

 81. Donald Dumb

  Wel opmerkelijk dat juist het C garnituur der Bnners zich met name laat horen. Begrijpelijk, want die zullen geen goedbetaalde schnabbels meer hebben en krijgen. Is trouwens die Famke Louise niet geestelijk gehandicapt? Zo ziet ze er wel uit…
  Wat hebben ze allemaal uitgebracht trouwens? Tim Douwsma is toch een presentator ergens van? Geen zanger…

 82. robb

  Ze zijn te dom om voor de duvel te dansen werd er vroeger gezegd .

 83. Weg Ermee

  Wat is die talentloze Famke L. een dom wicht zeg.
  Zag haar al afgaan bij Ranking The Stars en nu dit weer.
  Terwijl deze domme doos een paar maanden geleden, voor een bak belasting geld, aan een pro coronaregel spotje van de overheid heeft meegewerkt..

  Ik zeg inleveren die gage!!!!!

 84. Realist

  @Kolme. Volgens mij zit je iets dwars anders had je niet zo’n lang verhaal getypt.
  @Guttegut. Geloof maar lekker wat de MSM en regering vertelt. Dat is immers de waarheid. Ze hebben het beste met je voor toch?

 85. Kolme

  @Realist

  Nee, je kinderlijke domheid zit vooral jouzelf dwars.

 86. Geronimo

  Eigenlijk zegt Cheque van Geld hier: ‘Wie het niet met me eens is, moet dood.’

 87. Remco

  Ik wordt zo antizionistisch van deze man. Thomas is een top gozer!

 88. Van Jack mag je letterlijk stikken

  Jack van Gelder presenteert zich hier als een wreed monster. Oog om oog, tand om tand. Niet erg christelijk en moslims en socialisten schat ik ook nog hoger in dan Jack.

  Een andere reageerder liet het woord zionist vallen. Misschien is dat verhelderend.
  Zou Jack van Gelder een donor codicil hebben?
  Als hij zijn organen niet afstaat, zou hij er dan weleens over nagedacht hebben, dat hij ook andermans organen niet per se hoeft te accepteren? Een ander voor laten gaan, mag ook.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.