René van der Gijp ondanks alles fan van Promenade

De mannen van Veronica Inside werden anderhalve maand geleden op hilarische wijze compleet belachelijk gemaakt in Promenade, maar desondanks is René van der Gijp groot fan van de satirische talkshow. Dat gaf hij maandagavond aan in VI. René keek zondagavond ook naar de seizoensafsluiter, toen Ton Kas in de huid kroop van Johan Derksen. “Die gozer speelde jou gisteren, ha ha. Die Ton Kas speelde hem! Ha ha. En ik moest er heel erg om lachen“, aldus René.

Het was een leuke persiflage, vindt hij. “Vooral toen hij die mop vertelde. Daar moest ik heel erg om lachen.

Promenade is echt om te lachen, aldus René. “Ik moet jou heel eerlijk zeggen: het is niet zo dat ik een half uur gillend voor mijn stoel lig, maar ik vind dat Promenade wel leuk. Het is absurdistisch, maar het is wel leuk.”

Ze hadden gisteren echt een leuke uitzending en dat had ik al een paar keer. Ik hoop echt dat ze volgend jaar doorgaan, laten we hopen.”

De mannen van Veronica Inside werden anderhalve maand geleden in Promenade neergezet als ‘ruggengraatloze wijven’. “Veronica Inside gaat dus gewoon weer door, hè? Wat een stelletje wijven of niet? Tsjongejonge“, klonk het bijvoorbeeld.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen