Natacha Harlequin ligt er mogelijk uit bij SBS 6: ‘Héél vage reactie’

Wat heeft Natacha Harlequin zichzelf ongelooflijk in de vingers gesneden met haar rare gedweep met Ali B. Het lijkt er volgens Tina Nijkamp op dat ze eruit ligt bij Shownieuws. “Heel vaag.”

Natacha Harlequin © SBS

Natacha Harlequin heeft haar collega’s bij Shownieuws ongelooflijk voor schut gezet met haar bizarre optreden in de showrubriek. Een week voor het grote proces tegen Ali B begon ze de rapper opeens helemaal op te hemelen aan de desk. De reden? Hij had haar plotseling aangenomen als media-advocaat en ze mocht facturen naar hem sturen.

Weg bij SBS 6?

De manier waarop Natacha aan de desk zat te dwepen met Ali was verschrikkelijk tenenkrommend. De kijker kreeg het gevoel alsof de rapper gewoon een plekje aan tafel had gekocht en dat was echt heel erg slecht voor het journalistieke imago van Shownieuws, dat toch al onder druk staat. Ligt ze er definitief uit?

Tina Nijkamp is jarenlang zenderbaas geweest van SBS 6 en vindt het opvallend dat Natacha ineens nooit meer aan de desk zit. “Natacha Harlequin is nog één keer te zien geweest bij Shownieuws na die uitzending die toch wel tot ophef leidde”, vertelt ze in haar podcast Tina’s TV Update.

Talpa is vaag

Wat zegt Talpa ervan? Tina heeft het even gecheckt. “Ja, ik heb dus gevraagd aan Talpa of we haar überhaupt nog wel terugzien bij Shownieuws en toen kreeg ik toch een heel vaag antwoord terug: ‘Ja, alleen we weten dat niet van tevoren, er moet een onderwerp zijn.’”

Oftewel: er wordt om de hete brij heen gedraaid. “Ik vond het heel vaag en ik denk dat SBS 6 er ook nog niet uit is of ze Natacha Harlequin weer aan tafel willen hebben of dat het gewoon over en uit is voor haar bij Shownieuws.”

Geen bevestiging

Het ziet er naar uit dat ze bij SBS 6 wel een beetje klaar zijn met de Ali-knuffelende Natacha. “Ik kreeg in elk geval geen bevestiging dat zij daar binnenkort weer aan tafel zit.”

“De agenda en wanneer zij daar dan weer zou zitten, want daar vroeg ik specifiek naar, kon niet overlegd worden. Ik vond het een vaag verhaal.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen