Joost Klein zorgt voor fikse irritatie bij Angela de Jong: ‘Get over it!’ 

Joost Klein zorgt voor fikse irritatie bij Angela de Jong. De opiniediva van het AD is nu echt helemaal klaar met zijn aanhoudende gezemel over het Songfestival. “Get over it!

Angela de Jong en Joost Klein © NPO

Het was een tijdje hot news, maar het begint nu echt bloedsaai te worden: Joost Klein die niet wil praten over het Eurovisie Songfestival, maar wel steeds opzichtig allerlei hints laat vallen in een poging om de mensen nieuwsgierig te houden. Nu heeft hij weer gesuggereerd dat hij graag namens België mee zou doen aan het liedjesfestijn.

Hengelende Joost

Presentator Manuel Venderbos brengt het ter sprake in de AD Mediapodcast, de podcast die rondom Angela de Jong heen is gebouwd. “Wat vinden jullie er dan van dat Joost Klein loopt te hengelen om via België nog weer mee te doen aan het Songfestival?”, zegt hij.

Angela loopt daar niet warm voor. “Laten we nou eerst maar even afwachten wat er uit die zaak komt tegen hem, denk ik dan. Toch? Je kan wel zeggen: ik vind het heel leuk als die jongen volgend jaar meedoet en gerechtigheid, maar we weten feitelijk nog steeds niet wat er gebeurd is daar achter die schermen.”

‘Get over it!’

Mediajournalist Marcus den Blanken wordt er moe van. “Wat ik wel een beetje vind: laat Joost Klein gewoon lekker gaan optreden en even niet over het Songfestival. Hij begint nu ook wel… Volgens mij gaat het bij de jongeren nog goed, maar bij iedereen die ouder is dan ik – ik ben 33 – begint hij toch een beetje tegen de irritatiefactor aan te schoppen.”

Angela wil het niet eens meer over Joost Klein hebben, zo klaar is ze ermee. “Get over it, denk ik dan. Óf geef een fatsoenlijk statement. Dat zou ik ook wel eens graag willen weten in plaats van dit soort vaagheden”, besluit ze.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u nog interesse in Joost Klein en zijn Songfestival-avontuur?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen