André Hazes jr. begrijpt niet dat Rachel zo zwaar tilt aan h*ergrap

André Hazes jr. begrijpt niet dat zijn moeder Rachel Hazes en haar mediabestie Guido den Aantrekker zo zwaar tillen aan zijn h*ergrap. “Dit ligt bij ons thuis helemaal niet zwaar.”

André Hazes jr. en Rachel Hazes © Videoland, SBS

Eens ordinair, altijd ordinair: de familie Hazes is niet meer te redden. Ditmaal liggen ze met elkaar overhoop omdat André Hazes jr. de naam van zijn moeder tijdens een of ander optreden min of meer als synoniem heeft gebruikt voor een h*er. Ze was direct helemaal over haar toeren en haar mediabestie Guido den Aantrekker viel André keihard aan op tv.

‘Roep eens h*er!’

Wat vindt André van de ontstane ophef? “Wat een beetje fout is gegaan met het filmpje van Breda… De band is er gelukkig, dus die kan het beamen… Mijn vader heeft een liedje en dat is Een Vriend en dan zing je: ‘Hielp ik je daarom uit de goot?’, en dan zingt het publiek: ‘Uit de goot, h*er!’”, legt hij uit aan Shownieuws.

Maar, zo vervolgt André: “Mensen vinden dat altijd een beetje spannend om te doen, of ze daar goedkeuring voor krijgen om dat te mogen zingen. Dus van tevoren pep ik het publiek op om dat te roepen. Ik vraag ze: ‘Roep eens h*er!’ Dan moeten ze het herhalen, dan hebben ze het gehad en dan kunnen ze het in het liedje heel hard doen.”

Net als vrienden

André maakte er flink wat werk van. “Ik moet dat woord uit mensen trekken, snap je? Het is altijd voorzichtig k*t of verdomme ofzo, en in Breda was het zo dat er een man vooraan stond en die riep het meteen, vanuit zijn tenen.”

En toen? “Ik ga met het publiek om alsof het mijn eigen vrienden zijn, altijd. Mensen weten dat als ze naar mij toe komen, dat ik alles zeg wat in me opkomt en ik zit achteraf wel op de blaren. Als een vriend dit tegen mij zou zeggen, dan zeg ik: ‘H*er? Hoe noem je m’n moeder?!’ Voor de grap. Dat is wat daar ook gebeurde.”

Kwade bedoeling

Wat daar precies grappig aan is, is onduidelijk, maar kennelijk is dit in de vriendenkring van André dus een dijenkletser. “Natuurlijk nooit met een kwade bedoeling naar iemand toe.”

Wat vindt hij ervan dat Rachel en Guido er dan zo op aanslaan? “Ik weet ook dat ik de grap kan maken omdat ik uit dat nest kom en de humor weet die wij thuis altijd hebben gehad, dus ik weet dat dit niet zwaar ligt ofzo snap je? En dat was het gewoon. Voor de rest was het niet meer of niet minder eigenlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen