Johan Derksen in de bres voor inval-Pauw: ‘Afkraken zó makkelijk’

Johan Derksen springt in de bres voor Tim de Wit, die straks de late avond van NPO 1 gaat presenteren als Jeroen Pauw op zijn strandbedje op Curaçao ligt. “Afkraken is zó makkelijk.”

Tim de Wit, Johan Derksen en Jeroen Pauw © BnnVara, SBS

Eva Jinek kreeg in haar tijd bij RTL 4 altijd het verwijt om haar oren dat ze vaker op vakantie was dan dat ze haar talkshow presenteerde en het lijkt erop dat haar oud-mentor Jeroen Pauw nu gaat proberen om haar vakantierecord te overtreffen. Er is zelfs een invaller aangetrokken om hem te vervangen tijdens zijn uitjes naar Curaçao: Tim de Wit.

‘Een schande!’

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt Tim echter een verschrikkelijk slechte keuze, omdat hij een vreselijk saaie man zou zijn. Behoorlijk pittige kritiek, merkt Wilfred Genee op in Vandaag Inside Oranje. “Tim de Wit wordt nu helemaal afgefakkeld, hè?”, legt hij voor aan zijn collega’s.

Johan Derksen daarop: “Nou, dat vind ik een schande.”

Tafelgast Olcay Gulsen: “Ik vind hem heel goed.”

Niet saai

Johan prijst Tim. “Ik vind hem ook heel goed en Tim is van alles, maar hij is niet saai. Het is een heel vriendelijke jongen, breed georiënteerd, hij kan overal over meepraten. Het is niet iemand voor het harde interview, maar het is een hele fijne prettige jongen aan tafel.”

Olcay: “Inhoudelijk supersterk.”

Johan: “Ja. Maar ik vind het ook al zo makkelijk om voordat iemand begonnen is, hem af te maken.”

Oppositiepartijen

Wilfred vindt het wel een beetje hypocriet van Johna. “Ja, dat zouden wij aan deze tafel nooit doen.”

Johan trekt tot slot een parallel met de politiek. “Hetzelfde is het met die oppositiepartijen, weet je wel. Die zijn niet bezig met: Nederland moet weer vooruit en bestuurd worden. Zij hebben maar één doel: dit kabinet kapotmaken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jeroen Pauw evenveel kritiek gaat krijgen op zijn megavakanties als Eva Jinek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen