Liefje Linda de Mol ontspringt de dans: ‘Maar hij blijft vieze vent’

Jeroen Rietbergen, het liefje van Linda de Mol, lijkt de vervolgingsdans te ontspringen, maar zijn imago ligt voorgoed aan gort. “Het blijft gewoon een vieze vent”, aldus Yvonne Coldeweijer.

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol © NPO

Het is nu dik een maand geleden dat het OM heeft laten weten Jeroen Rietbergen tóch niet te vervolgen voor verkrachting. Er is niet genoeg bewijs voor het misbruik van Nienke Wijnhoven, maar dat er iets gebeurd is, daar is het OM wel van overtuigd. En het liefje van Linda de Mol heeft zijn Voice-wangedrag aanvankelijk ook toegegeven.

‘Slim van Jeroen’

Mediajournalist Mark Koster vond die aanvankelijke bekentenis van Jeroen slim. “Ja, wat ik slim aan Rietbergen vond, is dat hij meteen toegaf: ik ben grensoverschijnend bezig geweest. Dat was wel slim van hem”, zegt hij in zijn podcast met Yvonne Coldeweijer.

Yvonne is het daar niet mee eens. “Dat was zo dom. John de Mol vond dat zo kut. Dat was zo dom dat hij dat had gedaan. Hij kon beter even niks zeggen, want daarna moest John dus gaan ontkennen dat hij dat wist. En Linda.”

Hitsige vent

Mark kijkt er anders naar. “Ja, zijn eerlijkheid maakte hun probleem. Dat is waar. Dat is een managementprobleem. Het gaat mij even om de waarheid. Het is een hele hitsige vent ook. Vieze Jeroentje.”

Yvonne: “Dit is zo’n vieze vent. Ik ken zoveel verhalen over hem.”

Mark: “Ik ken ook heel veel verhalen, ja. Die dateren al van voor de eeuwwisseling, hè? Voor de eeuwwisseling! Toen was die gozer conservatoriumstudentje in bandjes.”

Geen verkrachter

Yvonne is het er helemaal mee eens. “Ah, dat is echt een vieze vent.”

Mark: “Ja, maar ik zeg: die is geen verkrachter per se.”

Yvonne: “Nee, dat denk ik dus ook niet eerlijk gezegd. Maar die zijn zo high op hun eigen hitsige… Die lopen heel de dag, dat heb ik toch wel eens gezegd over die foto van dat kleine meisje met Ali en Marco… Die lopen heel de dag met een boner daar zo rond, want dit is hun speelterrein, hun jachtterrein. Walgelijke mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jeroen Rietbergen een vieze vent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen