Floortje Dessing al hele jaar niet op televisie: ‘Waar is die vrouw?’

Floortje Dessing is al het hele jaar niet op televisie verschenen. Althans, alleen maar in herhalingen. En dat werpt bij Tina Nijkamp de vraag op: waar is die 53-jarige vrouw eigenlijk?

Floortje Dessing © Tom Cornelissen

We zien haar al jaren over het scherm dartelen terwijl ze op de meest exotische bestemmingen is: Floortje Dessing. Ze reist voor de televisiekijker, en vooral voor zichzelf, de hele wereld over en geniet daar met volle teugen van. Maar nu hebben we haar al een hele tijd niet meer op televisie gezien en dus is de grote vraag: waar hangt ze uit?

Waar is Floortje?

Tina Nijkamp, kijkcijferautoriteit en oud-SBS-bazin, brengt het ter sprake in haar podcast Tina’s TV Update. “Waar is Floortje Dessing gebleven? Ja, Floortje Dessing is dit jaar helemaal niet op televisie geweest, behalve in herhalingen van haar Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.”

Achter de schermen is ze druk bezig, weet Tina. “Zij schijnt bezig te zijn met een serie over de oceaan, dus niet dat RTL 4-programma, maar een serie over de natuur en de oceaan, dus daar is ze mee bezig. Ja, dat is wat ik ervan weet.”

Sabbatical

Het is evident dat Floortje het wel héél rustig aan doet met de voorbereidingen daarvan, aldus Tina. “Misschien heeft ze even behoefte aan een sabbatical gehad of om het even wat rustiger aan te doen, maar dat is wat ik ervan weet. Zij is bezig met een serie over de oceaan en dat is dit najaar dan te zien op NPO 1.”

Weten we dat ook weer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Floortje Dessing op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen