Dyantha Brooks geeft Fajah Lourens bijna een klap: ‘Dit is waarom’

Dyantha Brooks vindt het heel erg teleurstellend als bevriende BN’ers net doen alsof ze niet te vertrouwen is als presentatrice van Shownieuws. “Ik heb Fajah nog net geen tik verkocht.”

Dyantha Brooks en Fajah Lourens © SBS, NPO

Als ze zichzelf durft te zijn, dan is Dyantha Brooks een behoorlijk pittige tv-vrouw, zagen we toen ze Douwe Bob een verbale stomp in zijn gezicht gaf. Het was buitengewoon geestige televisie, maar net als veel andere mensen in de showmedia gaat ook zij veel om met BN’ers die ze dan de hand boven het hoofd houdt. Vertrouwen die BN’ers haar?

Bevriend met BN’ers

Dyantha vindt het moeilijk om BN’ers die ze kent kritisch te bejegenen. “Ik vind het lastig als ik mensen persoonlijk goed ken. Zoals Glennis Grace. Zij is veel in het nieuws geweest, dus bij nieuws over haar belde ik haar van tevoren om dat even aan te kondigen”, vertelt ze in de Beau Monde.

Soms twijfelen vrienden aan haar loyaliteit. “Laatst was ik privé met Fajah Lourens aan het eten. Ze vertelde me een verhaal en vroeg daarna: ‘Dit zit vanavond toch niet in ‘Shownieuws’ hè?’”

Tik voor Fajah

Dyantha vindt het heel erg als zo’n vriendin als Fajah haar dan in twijfel trekt. “Ik heb haar nog net geen tik verkocht. Ik vind het belangrijk dat mensen mij kunnen vertrouwen. Als ze mij iets privé vertellen, zal dat nooit bij mijn werk terechtkomen.”

Ook met een aantal Shownieuws-collega’s is ze heel dik. Met wie doet ze de uitzendingen het liefst? “Bart Ettekoven en Patty Bard. We bellen elkaar als we wegrijden bij Shownieuws. Zij bestaan voor mij ook buiten Shownieuws om.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen