André Hazes jr. afgeslacht op tv, Rachel he-le-maal door het dolle

André Hazes jr. is in Shownieuws afgeslacht door Guido den Aantrekker, de trouwe mediabondgenoot van Rachel Hazes. En dat terwijl de heren er een paar dagen eerder nog naast elkaar zaten…

Guido den Aantrekker en Rachel Hazes © SBS

Er zijn weinig mensen zó trouw aan Rachel Hazes als Guido den Aantrekker. De hoofdredacteur van Story neemt het steevast op voor de eeuwige weduwe, die tegenwoordig in de clinch ligt met haar beide kinderen. En ook in die ruzie kiest Guido partij voor haar, ondanks dat André Hazes jr. hem ooit heeft gevraagd zijn stiefvader te worden.

H*er

André en Guido zaten afgelopen donderdagavond toevallig nog naast elkaar in Shownieuws, maar de volgende dag heeft hij bij een optreden in Breda iets uitgehaald waar Guido en Rachel woest over zijn. Daar vroeg de zanger het publiek wat ze zoal roepen als ze woest zijn op iemand.

Als de volkszanger het woord h*er hoort, doet hij net of dat synoniem staat voor Rachel. “‘Klootzak’? En wat zei jij? ‘H*er’? Hè, wat zeg je over m’n moeder? Nee, grapje! Geintje! Mag ik zeggen! Die was voor mij zelfs heftig! Hahaha. Ik zie mensen gewoon in shock! Nou, dat ben ik ook! Ja, ik weet niet wat me overkwam!”

Geschokt

Guido vindt het om te kotsen. Hij slacht André vollédig af in Shownieuws: “Hij schrok er dan in zekere zin zelf ook een beetje van, maar ondertussen heb je het wel gezegd en het feit dat je het natuurlijk kunt bedenken vind ik al vrij rottig. Op sommige momenten denk ik: nou, André was zelfs toen hij zwaar verslaafd was nog beschaafder dan dit.”

“Dit doe je gewoon niet. Maar hij was niet de enige die ervan schrok, want ook Rachel was wel verbijsterd dat ze feitelijk gewoon voor hoer werd uitgescholden op dat podium indirect.”

Wat zegt Rachel?

Rachel is over de zeik. Zij zegt: “Ik denk dat onze kinderen allebei heel blij moeten zijn met de uitspraken die zij continu publiekelijk over mij doen. Dat dit heel stuitend en onnodig grievend is. Ook moeten ze zeker allebei heel blij zijn dat ze met mij te maken hebben en dat ze zulke dingen nooit gedurfd of gedaan hadden als André nog geleefd had. Die had deze uitspraken nooit getolereerd, van helemaal niemand niet.”

“Er komt een dag dat voor heel veel mensen in Nederland echt alles duidelijk gaat worden. Ik probeer zolang mogelijk mijn mond te houden, maar ik kan niet beloven dat ik dit nog lang volhoud. Ik wil ook zeker benadrukken dat ik mijn beide kinderen nog steeds al het geluk van de wereld toewens.”

Kritisch

Guido zat de dag voor dat optreden nog gezellig zij aan zij met André. “We hebben hem hier donderdagavond in de uitzending gehad en ik ben erg gesteld op André, maar ik ben kritisch. Je merkt gewoon nu, en laat ik af en toe die rol maar op deze plek invullen, dat hij vanaf zijn tiende een vaderfiguur heeft gemist.”

Het gaat helemaal mis met André, suggereert de Story-baas. “Je merkt aan André, die eigenlijk een ontzettende lieverd is met een klein gouden hartje, dat hij nu omringd wordt door een andere entourage (…) en hij krijgt heel weinig tegengas.”

Opblazen

Presentatrice Dyantha Brooks vindt dat Guido overdrijft. “Maar Guido, maak je dit niet iets te groot? Was het niet gewoon een slip of the tongue, zoals we André kennen? Absoluut, je mag dit niet zeggen over je moeder, maar blaas je het niet op?

Guido: “Als iemand jouw moeder nou een h*er noemt… Je zegt dat gewoon niet over je moeder. (…) Ja, maar Dyantha… Ik weet niet zeg maar waar de grenzen van jouw normen en waarden liggen, maar als je publiekelijk je moeder feitelijk voor hoer laat uitmaken…”

Dyantha: “Ik vind dat jij het heel erg opblaast, want staat deze situatie niet op zichzelf? Zijn er zoveel dingen de afgelopen tijd gebeurd? (…) Guido, ik begrijp jou helemaal en ik denk dat iedereen het met je eens is dat hij dat absoluut niet had mogen zeggen, alleen ik ben wel weer bang dat je dat aangrijpt om het op te blazen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen