Ali B niet naar uitspraak: ‘Als hij bak in moet, wil hij niet op camera’

Ali B heeft drie zittingsdagen lang popiejopie door de gangen van de rechtbank gelopen, maar op het moment suprême laat hij verstek gaan: de rapper komt níet naar de uitspraak toe.

Ali B © RTL

Het wordt hem kennelijk allemaal een beetje te heet onder de voeten: Ali B komt vrijdagmiddag niet opdagen bij de uitspraak van de zedenzaak tegen hem, bevestigt zijn advocaat Bart Swier aan RTL Boulevard. En dat terwijl hij tijdens de drie zittingsdagen nog prominent aanwezig was, jolig met de pers praatte in de gangen en alle camera’s toestond.

Voorgrond

RTL Boulevard-misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp vindt Ali’s afwezigheid opvallend, omdat hij er eerder juist bewust een heel mediacircus van maakte. “Ali plaatste zichzelf tijdens het proces op de voorgrond. Dat begon al op dag één, toen hij met een lach en vol vertrouwen de parkeergarage uit liep en interviews gaf.”

Hij vervolgt: “Pas op de derde dag van het proces remden zijn advocaten hem af. Misschien dat ze hem nu hebben geadviseerd om niet te komen. Want als hij veroordeeld zou worden, zouden de interviews heel ongemakkelijk worden.”

Drie jaar

Het zou zomaar kunnen dat Ali B veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en als hij daarmee naar buiten loopt, dan heeft hij kennelijk niet meer zo’n zin in de verslaggevers van RTL Boulevard en Shownieuws.

Mocht de rapper veroordeeld worden, dan heeft hij al aangekondigd in hoger beroep te gaan. Of we hem tijdens die zittingsdagen wél weer te zien krijgen, is nog onduidelijk.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B hangt drie zittingsdagen lang de clown uit, blijft weg bij uitspraak. Laf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen