Heftig gerucht over Gordon opgerakeld op SBS 6: ‘Nooit bevestigd’

Bart Ettekoven heeft in Shownieuws een pikant gerucht over Gordon opgerakeld. “Het gerucht ging dat hij er met pek en veren was uitgezet bij de verjaardag van Linda de Mol!”

Bart Ettekoven, Winston Gerschtanowitz en Gordon © SBS

De beruchte presentator Jan Roos riep in 2014 dat Gordon openlijk cocaïne zou hebben gesnoven op het vijftigste verjaardagsfeest van Linda de Mol, hij andere gasten daarmee lastigviel en vervolgens zou zijn weggestuurd. Gordon reageerde destijds met stomheid geslagen en overwoog zelfs een rechtszaak tegen de RoddelPraat-ster.

Cokegerucht

De juridische dreigementen maakten weinig indruk op Jan, want hij herhaalde het gerucht in 2020 en onthulde een jaar later de bron die hem dat toentertijd zou hebben ingefluisterd: zijn nicht Saskia Noort. De schrijfster, waarmee Jan volledig overhoop ligt, was destijds ook aanwezig op Linda’s verjaardag.

Gordon reageerde er in 2021 op in zijn toenmalige podcast GorDonDiablo Show. “Waar haalt hij het toch vandaan joh? Hij heeft me ook ooit beschuldigd dat ik coke heb staan dealen op het feestje van Linda de Mol. Als er iemand aan de coke zit is het Saskia Noort wel met ehhh… Hoe heet die andere schrijver? (…) Kluun.”

Tien jaar later

Het is overigens niet zo dat Jan de enige was die het gerucht verspreidde, want ook Henk Spaan kwam met deze roddel op de proppen. “Dat ontkent hij, en Linda ontkent het ook, maar dat is wel degelijk zo gebeurd, weet ik van mensen die daar waren”, riep hij stellig.

Het is inmiddels tien jaar later: Linda is inmiddels zestig en dat werd gisterenavond aangestipt in Shownieuws. “Als je je afvraagt of ze het vandaag heel groots gevierd heeft: nee! Zondag wel, in besloten familiekring. Noa, haar dochter, was er helemaal special voor teruggekomen uit Duitsland natuurlijk”, aldus showkenner Bart Ettekoven.

Opgerakeld

Collega Anouk Smulders merkt op: “Je bedoelt ‘niet groot gevierd’, omdat ze haar 50ste heel groot heeft gevierd?”

Dan rakelt Bart het gerucht over Gordon op. “Ja, precies, iedereen kan zich dat 50ste feest nog herinneren bij haar in de tuin. Iedereen zat daar toen aan lange tafels heerlijk te eten, René Froger kwam aan, Chantal Janzen en Gordon, waar later nog het gerucht van ging dat hij er daar met pek en veren uit was gezet.”

Tuinhuis

Winston Gerschtanowitz weet er kennelijk meer van. “O ja, dat-ie in dat tuinhuis of zoiets…”

Tuinhuis? Eh, dat was nog níet in de pers gekomen… Bart breekt hem af: “Ja, ik weet niet wat er allemaal gebeurd is, maar het kon het daglicht niet helemaal verdragen, maar goed: dat is nooit bevestigd door geen van de partijen.”

Winston: “Ja, ja, ja…”

Drama

Ditmaal heeft Linda géén BN’er-feest georganiseerd. “Misschien dacht Linda: nou, om zo’n drama te voorkomen… Nee, ze zit ook middenin de opnames van Gooische Vrouwen, dus misschien heeft ze er ook helemaal geen tijd voor gehad.”

Wel ging Linda naar de redactie van de LINDA. “Dus helemaal stilletjes voorbijgegaan is het ook weer niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie zou u eerder uitnodigen op uw verjaardagsfeestje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen