Zoon Frans Bauer krijgt live op tv vraag over juice: ‘Niet verwacht’

Christiaan Bauer, de bebrilde zoon van Frans Bauer, krijgt live op televisie een vraag over de juice die hem heeft getroffen. “Ja, had ik ook niet verwacht, maar het hoort erbij ofzo.”

Frans Bauer en Christiaan Bauer © RTL

De zonen van Frans Bauer kiezen nadrukkelijk voor de spotlights en dan met name Christiaan en Frans jr. Vooral die laatste is nu flink te grazen genomen door het juicekanaal Juice Channel. De reden? Hij zou promiscue gedrag vertonen. Maar ook Christiaan, die gisterenavond samen met Frans in de talkshow van Renze Klamer zat, is aan de beurt.

Flirtgedrag

Christiaan zou zich volgens het juicekanaal flirterig gedragen en heeft naar een meid het volgende bericht gestuurd, met daarbij een fotootje waarop hij in bed ligt: “Hahaha ben wel benieuwd hoe jij de stad onveilig zou maken.”

Volstrekt onschuldig en acceptabel, maar er wordt een beeld geschetst alsof Christiaan shady bezig zou zijn. Eén ding is in elk geval wél zeker: de zonen van Frans Bauer zijn niet zo rooms als hun beroemde vader.

Renze vraagt

Gastheer Renze Klamer vraagt Christiaan op de man af naar de juice. “Christiaan, jij zit natuurlijk ook in die soap nu. We weten allemaal dat Frans er fantastisch mee om kan gaan. Hoe vind jij het om in een keer zo overal herkend te worden? Dat iedereen zo naar je zit te kijken en over je leven praat. Je stond zelfs op een juicechannel had ik nog gezien.”

Christiaan daarop: “Ja, had ik ook niet verwacht, maar ja, blijkbaar hoort dat erbij ofzo. Ja… Nou ja, ik krijg voornamelijk positieve reacties in de supermarkt. Meestal over de aflevering ervoor.”

Frans helpt

Frans schiet zijn zoon te hulp door eroverheen te praten. “Ik moest gisteren ook weer zo lachen. Ik moest optreden in Tilburg, ik stap uit de auto en met wie gaan ze op de foto? Hem! Met de kinderen, ja. Hahaha.”

Renze: “Maar een volgend seizoen van de soap, zou je dat zien zitten?”

Christiaan: “Ja, ik heb daar eigenlijk nog niet over nagedacht. Het is juist nu nog een beetje bezig met de nasleep van seizoen één, dus dat weet ik eigenlijk niet.”

Bekend worden

Tafelgast Wilfred Genee vraagt zich af of Christiaan dit soort bijeffecten wel leuk vindt. “Maar vind je het leuk om bekend te worden?”

Christiaan: “Nou ja, het is niet het doel op zich ofzo. Ik studeer gewoon ernaast. Ik doe Belastingrecht. Het is puur hobby ernaast. Op een gegeven moment maak je zoveel dat je denkt: ik wil misschien iets uitbrengen, en dat is deze vrijdag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Renze Klamer door had moeten vragen over de juice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen