Slechte foto Wendy van Dijk op cover Weekend: ‘Stress eist tol’

Wendy van Dijk loopt deze week met buikpijn langs het tijdschriftenrek in de supermarkt, want ze staat met een wel héél onvoordelige foto op de cover van Weekend. “Stress eist tol.”

Wendy van Dijk © SBS

Het is voor BN’ers een plaag: er kan tijdens een nietsvermoedend moment in de buitenlucht altijd ergens een paparazzo in de bosjes liggen. En ook Wendy van Dijk, die eindelijk weer aan het werk gaat na een lange ziekteperiode van haar dochter, heeft daarmee te maken. Ze is afgelopen week vastgelegd door Weekend-fotograaf Reni van Maren.

Koude kleren

Wat er opvalt aan de foto’s? Dat Wendy nou niet bepaald net bij haar levende poederkwast Mari van de Ven op bezoek is geweest. En zo wil je als poldercelebrity natuurlijk écht niet op de cover van Weekend (zie onderstaand) terechtkomen.

Hoe kwalificeert Weekend het huidige uiterlijk van de SBS 6-presentatrice? “De onzekere periode waar Wendy van Dijk doorheen gaat, is de SBS-ster duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.”

Stress eist tol

Waar is Wendy precies gespot? Op het terras van een goede vriendin, die haar een ‘stevige, troostende knuffel’ gaf. “Nu, een paar maanden later, is goed te zien dat de onzekerheid en intensiteit van het traject hun tol eisen van Wendy.”

Wendy komt bezorgd en behoorlijk vermoeid over op de paparazzofoto’s. “De presentatrice ziet er aangeslagen uit als ze steun zoekt bij een goede vriendin.”

Fragment

De nieuwste Weekend met daarin de onvoordelige foto’s van Wendy:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het gemeen dat Weekend deze foto van Wendy op de cover zet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen