Noa Vahle in één klap miljonair: ‘Vastgoedcadeautje van mama’

Noa Vahle is dik een half jaar geleden in één klap miljonair geworden door een vastgoedcadeautje van haar moeder Linda de Mol. “Ze kan het hele bedrag op haar rekening krijgen!”

Noa Vahle © SBS

De kinderen van Linda de Mol hebben dankzij hun welvarende familie niet de problemen die hun leeftijdsgenootjes ervaren op de huizenmarkt. Zowel Noa als Julian kregen een paar jaar geleden allebei een woning cadeau van hun moeder. Die van Noa, in het centrum van Amsterdam, werd een paar jaar geleden voor 875 duizend euro aangekocht.

Schenking

Linda werd voor 27/40ste deel eigenaar van de woning en dochter Noa voor het resterende gedeelte, weet BekendeBuren, dat op dit gebied gezaghebbend is.

De journalisten van die vaksite hebben echter ontdekt dat er nieuws is. “BekendeBuren heeft ontdekt dat Linda de woning eind november vorig jaar aan haar dochter heeft geschonken.”

Alles voor Noa

Oftewel: het resterende deel is nu óók van Noa. “Op dat moment werd de waarde van de woning vastgesteld op 1.084.000 euro en het schenkingsgedeelte op 731.700 euro.”

Dat is dus het 27/40ste deel van de waarde in november, aldus BekendeBuren. Wie de schenkingsbelasting en de overdrachtsbelasting heeft betaald? “Die kwamen op rekening van Linda.”

Rekening

Er heeft nooit een hypotheek gerust op de woning. De huidige waarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro. “Dat betekent dat Noa bij verkoop dit hele bedrag op haar bankrekening tegemoet kan zien en daarmee in één klap miljonair is.”

“Met dank aan mama.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Noa Vahle op termijn een eigen talkshow kan dragen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen