Roxy Dekker straks A-ster? ‘Ze wordt net zo groot als Gerard Joling’

Het lijkt erop dat de sterrenstatus van Roxy Dekker nog flink gaat groeien, want de Satisfyer-zangeres wordt volgens sterrenkundige Thomas Woolthuis ‘net zo bekend als Gerard Joling’.

Gerard Joling en Roxy Dekker © SBS

Thomas Woolthuis, die samen met onder anderen Liesbeth van Dijk tot de bekendste mediums en paragnosten van ons land behoort, voorspelt in Nieuwe Revu een gouden toekomst voor Roxy Dekker. “Zij is geen eendagsvlieg. Ze gaat zichzelf daadwerkelijk neerzetten voor het grotere publiek”, zegt hij in het tijdschrift.

Net als Gerard

Op dit moment is Roxy natuurlijk al hartstikke bekend, maar, zo zegt het medium: “Het duurt nog wel even voordat ze écht bekend gaat worden, misschien wel twee of drie jaar. Ik kende haar nog niet, maar ze gaat wel zo bekend worden als bijvoorbeeld Gerard Joling.”

Voor Roxy is dat ontzettend goed nieuws, want Gerard geldt in ons land als een triple-A-ster. “Ze is een vrouw die drommels goed weet wat ze wil. Ze heeft een heel stellige mening over bepaalde dingen en ze heeft leiderscapaciteiten.”

Intuïtie

Ook de paragnostenwereld is fan van Roxy. “Wat ik het allerleukste vind, is dat ze spirituele en paranormale eigenschappen heeft. Weliswaar is ze erg rationeel, maar ze laat zich ook wel leiden door haar intuïtie. Ik merk ook dat ze enorm wordt geholpen; vanuit de spirituele wereld of misschien via invloedrijke vrienden?”

“Ik weet niet of zij zelf haar teksten schrijft, maar haar eigen teksten zouden meer aanspraak kunnen maken op het gevoel en de emotie van mensen dan wanneer ze die door een ander laat schrijven. Ze schrijft haar eigen teksten? Voilà. Roxy Dekker is geen eendagsvlieg, het is geen tijdelijk succesje, dit is een blijvertje!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Roxy Dekker eens in een talkshow gaat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen