Lieke van Lexmond onthult gratis variant van peperduur BN’er-dieet

Je hoorde er een tijdje geleden bijna élke BN’er over: het nieuwe sterrendieet Dag Eén. Ook Lieke van Lexmond heeft het gevolgd, maar volgens haar kunnen ook mensen zónder geld dit doen.

Lieke van Lexmond © Blue Circle

BN’ers lopen elkaar vaak als echte kuddedieren achterna: als de één iets doet, dan moet de ander het ook. Afgelopen winter zaten ze elkaar allemaal op te poken over het nieuwe BN’er-dieet Dag Eén. Het is een dieet voor de rich and famous: voor 2.499 euro krijgt je één cursusdag, daarna wat online coaching en ook nog een serie recepten.

Google-dieet

Waar al die BN’ers dan zo heilig in geloven? Een soort Google-dieet. “We zijn heel veel gaan googelen en lezen en uiteindelijk vielen de puzzelstukjes in elkaar”, zei Patrick Janssen, die dat dieet samen met zijn vrouw heeft bedacht, een tijdje geleden in het AD.

Maar goed, volgens Lieke van Lexmond werkt het dus wel. Zij vertelt in de nieuwste LINDA.: “Ik heb me er twaalf weken volledig op gestort en eerlijk, het resultaat is verbluffend. Ik ben tien kilo kwijt, heb de energie van een dertigjarige en slaap veel beter.”

Elke dag wijn

Lieke is momenteel 42, maar voelt zich dus twaalf jaar jonger. “Het kan dus echt dat je richting de overgang gaat en invloed kunt uitoefenen op de vorm van je lichaam. Ik heb de gewoonte van elke dag een glas wijn doorbroken, eet veel gezonder en ook lekker, doe vijf keer per week aan krachttraining en zet elke dag tienduizend stappen.”

Veel beter, vindt Lieke. “En bij het hockeyveld en de tennis sta ik in het weekeinde niet brak langs de lijn. Zo’n work-outprogramma had ik nooit kunnen doen met een vol medialeven. Ik had nu de tijd om mezelf een schop onder mijn kont te geven.”

Goedkope variant

Maar zo’n dieet van duizenden euro’s is voor Mien uit Assen toch helemaal niet te betalen? “Mensen zeggen dan: ‘Jij hebt makkelijk praten, jij kan het betalen’, maar dat is echt gelul”, meent Lieke.

Dan onthult de actrice waar dat peperdure dieet in de kern op neerkomt. “Stop met snoepen en alcohol en begin met bewegen. Moet je kijken wat er dan gebeurt.”

Nou, Mien uit Assen bedankt haar hartelijk voor de tip. Scheelt weer 2.500 euro.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'er-dieet Dag Eén: gebakken lucht of miraculeus effectief?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen