Dyantha Brooks heeft opeens groter voorhoofd: ‘Dit is waarom’

Dyantha Brooks is gisterenavond op televisie verschenen met een groter voorhoofd dan normaal. Althans, dat zegt ze zelf. Zit ze nog in de groei? Heeft ze hoofdpijn? Nee, dit is waarom…

Dyantha Brooks © SBS

Het is voor de BN’ers elke keer weer een struggle: hoe zien ze er die avond zo goed mogelijk uit op televisie? Ze zijn er de hele dag door mee bezig. Als ze niet aan een of andere vitamine-infuus zitten, dan liggen ze wel weer ergens met een naald in hun kin. En als ze daarmee klaar zijn, dan komen de nepnagels, extensions en poederdozen tevoorschijn.

Groot voorhoofd

Ook Dyantha Brooks, een van de presentatrices van Shownieuws, is er hártstikke druk mee. Ze heeft gisterenavond iets voor zichzelf overwonnen, want de SBS 6-ster is op televisie verschenen met een groter voorhoofd dan normaal (foto links: gisteren, foto rechts: eerder). Althans, zo lijkt het volgens Dyantha zelf. Wat is hier dan precies aan de hand?

De goede vriendin van Patty Brard legt uit op Instagram: “Voor het eerst sinds 100 jaar weer eens een midden scheiding in mijn haar. Heb ik nooit omdat ik een voorhoofd heb van 5 meter, geen 4-head maar een 5-head. Medestanders? Maar ach, weer eens wat anders. Goed verhaal, lekker kort, lekker belangrijk.”

Grote buik

Dyantha probeert zo goed mogelijk om in het tv-malletje te passen. Na haar zwangerschap baalde ze ook ontzettend van haar overtollige kilo’s; dat lijken er op televisie namelijk vaak net nog een paar meer. “Ik ben omgeven door vrouwelijke collega’s’ die na hun zwangerschap dezelfde week nog in hun oude spijkerbroek pasten”, legt ze uit in Beau Monde.

Ze vervolgt: “Naar Airen Mylene heb ik vol bewondering gekeken, want volgens mij is zij nooit een gram aangekomen. Dat streven had ik ook: weer topfit op de buis verschijnen, maar dat was niet voor mij weggelegd.”

Meer lijntjes

Inmiddels is het Dyantha gelukt om af te vallen, maar dat brengt weer andere nadelen met zich mee. “Ik heb weinig rimpels maar sinds ik ben afgevallen heb ik wel meer lijntjes in mijn gezicht. Dat maakt me niet onzeker, het is wat het is. Ik streef geen perfectie na.”

Ze is wél onzeker over iets anders. “Ik heb inmiddels twee borsten die op mijn knieën hangen na twee zwangerschappen en borstvoeding geven. Daar baal ik van. Een borstvergroting zou ik nooit nemen, maar het is wel in mijn hoofd opgekomen om ze omhoog te laten trekken. Mijn vriend heeft dat uit mijn hoofd gepraat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dyantha Brooks zegt dat haar voorhoofd nu groter lijkt. Ziet u het verschil?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen