Linda de Mol wekt onbegrip: ‘Dit is typisch haar Gooise bubbel’

Linda de Mol is zonder make-up op de foto gegaan en ze doet nu net alsof ze daarvoor een apart lintje verdient. Gaat dit niet een beetje ver? Tina Nijkamp vindt van wel. “Gooise bubbel!”

Linda de Mol © Talpa

Nou, de handen op elkaar voor Linda de Mol. De geabdiceerde tv-koningin staat deze maand zonder make-up op de cover van de LINDA. – althans, er zit nog wel een restje eyeliner op – en ze doet daar heel hoogdravend over. “Schrok je? Moest je twee keer kijken? Snap ik, want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend natuurlijk.”

Tina zucht

Het is vandaag kennelijk No Make-up Day en dat is voor BN’ers iets heel bijzonders. “Daarom kondigen we het nummer aan dat een ode is aan pure schoonheid, zonder opsmuk. Want hoe lekker een laagje make-up kan zijn, met een blotebillengezicht is ook niks mis”, aldus het tijdschrift van Linda.

Kennelijk moeten we nu weer zien hoe alle BN’ers er zonder make-up uitzien, en dan horen ze natuurlijk graag van de mensen hoe goed het wel niet is en hoe dapper ze zijn. Zucht, denkt Tina Nijkamp.

Gooise bubbel

Tina begrijpt niet waar Linda en haar vriendinnen zich opeens zo druk over maken. “Ahum. Het is vandaag schijnbaar No Make Up-Day. Maar is dit niet heeeeel erg een tv/Gooise-BUBBEL-ding? Waar gaat dit over? Heb er serieus nog nooit over nagedacht om WEL make-up op te doen als ik de vuilnis wegbreng of de kids ophaal. Who cares?”

Normale mensen zijn hier helemaal niet zo obsessief mee bezig, aldus Tina. “Mijn moeder heeft zelfs haar hele leven nooit make up gedragen. Typisch Randstad-fenomeen dit volgens mij hoor! Gewoon jezelf zijn, zeiden mijn ouders altijd, dat is altijd ok. Met of zonder make-up dus. Om hier nou een hele dag van te maken?”

Make-up

Zelf draagt Tina wel graag make-up. “Ja, ik hou juist heel erg van make- up (en overigens ook van botox) maar het is toch totaal geen issue om zonder make-up de deur uit te gaan? De meeste mensen dragen vaker niet dan wel make-up denk ik. Ik wel in ieder geval.”

“In mijn omgeving speelt dit make-up/no-make-up totaal NIET in ieder geval. En ik laat het me liever ook niet aanpraten. Vooral dat er gedaan wordt alsof het MOEDIG is om zonder make-up te verschijnen vind ik raar. Het is toch vanzelfsprekend dat je gezien mag worden zonder make-up?

Linda’s gezicht

Het gezicht van Linda zonder make-up:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol nog een lintje moet krijgen omdat ze zonder make-up op de foto gaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen