Dyantha Brooks sloopt Insta-zieke Marije Knevel: ‘Pijnlijk wanhopig’

Dyantha Brooks geeft haar vroegere Shownieuws-collega Marije Knevel een behoorlijke tik op de vingers. “Kunnen we stoppen met dit soort stomme acties?”, zegt de SBS 6-presentatrice.

Marije Knevel en Dyantha Brooks © SBS 6

Wat is Dyantha Brooks lekker fierce als ze van haar hart geen moordkuil maakt: ze liet Douwe Bob al een keertje alle hoeken van de liveverbinding zien en nu is oud-Shownieuws-collega Marije Knevel aan de beurt. Zij doet een poging om van 73 naar 250 duizend Instagram-volgers te groeien (=meer inkomsten), maar die poging is nogal bedenkelijk.

Pijnlijk wanhopig

Marije, de dochter van Andries Knevel, stelt namelijk dat ze ten huwelijk gevraagd zal worden door haar vriend als ze dat volgersaantal haalt. Het komt haar op bijzonder felle kritiek te staan, waar Dyantha zich dus helemaal bij aansluit.

Het is gewoon sneu dat iemand dit doet, zegt Dyantha in haar Instagram-stories. “Kunnen we stoppen met dit soort stomme acties? Je bent meer dan het aantal volgers dat je hebt. Ik zie steeds meer gekke acties voorbij komen van influencers die dit doen. Het is een simpele truc om meer volgers te krijgen maar het ziet er pijnlijk wanhopig uit.”

Naar het altaar

Dyantha heeft 50 duizend volgers op Instagram en dat zijn er minder dan Marije er heeft. “Ik vind het ook superleuk als ik meer volgers heb want dat resulteert in meer bereik, betere cijfers en dus af en toe ook nog een centje aan Instagram verdienen wat weer meer vrijheid geeft om leuke content te maken.”

Maar, zo vervolgt ze: “Volg mij omdat je mij leuk vindt, mijn content leuk vindt en niet omdat mijn man bij een X-aantal volgers mij meeneemt naar het altaar. Want als dat ooit zijn voorwaarde was geweest, dan was de deal wat mij betreft sowieso off.”

Meer volgers

Opvallend genoeg plaatst Dyantha ook nog een reactie onder de post van Marije. “Alles voor meer volgers 🥲”, zegt ze. En dat duidt erop dat er misschien wat meer speelt tussen beide vrouwen.

Marije is het typische voorbeeld van waar we níet heen zouden moeten willen in de online wereld, vindt ene Maika, die ook nog reageert. “Meid, wat treurig, wat een humor tussen jouw en je vent. Vraag hem dan lekker ten huwelijk, hoef je dit soort infantiele filmpjes niet te maken. Maar dit soort treurige filmpjes joh, je bent toch geen 14?”

Huwelijksmoraal

Nederlands Dagblad-columniste Reina Wiskerke kan het niet geloven, laat ze weten op X. “Stel dat Marije Knevel wél de waarheid spreekt, dan is het nog erger: een vrouw die volgers moet werven om ten huwelijk gevraagd te worden. Hedendaagse huwelijksmoraal heeft (ook) vernederende trekjes”

EenVandaag-ster Lammert de Bruin leeft vooral mee met de vriend van Marije. “Kunnen we die meneer nog redden?”, zegt hij, eveneens op X.

Instagram

Het controversiële filmpje van Marije:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de kritiek van Dyantha Brooks op Marije Knevel terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen