Kan Ali B dure levensstijl volhouden? ‘Mogelijk verkeerde pad op’

De kans dat Ali B ooit nog zijn carrière in de showbizz kan oppakken is nihil en dat betekent dat hij een rem zal moeten zetten op zijn dure levensstijl. “Straks gaat hij de verkeerde kant op!”

Ali B © RTL

Ali B was als succesvolle bekende Nederlander gewend aan een zeer luxe leven vol dure auto’s, mooie reizen en al het andere dat zijn hart begeerde, maar dat is nu voorbij. De kans dat hij ooit nog geaccepteerd zal worden als mainstream BN’er is uitermate klein en dus zal hij flink moeten terugschakelen. Hoe zal hij daarmee omgaan?

Verkeerde pad op

Juist daar leven zorgen over bij de mensen, stelt Privé-sterjournalist Jan Uriot. “Ik zat van de week in een Amsterdamse tram, in lijn 12, en daar zitten twee Amsterdamse wijfies uit de Jordaan. Die zitten daar met elkaar te praten en de leukste gesprekken komen tot je in zo’n tram”, legt hij uit in de rubriek Wat Vindt Jan.

Wat zeiden die dames dan? “Zij zei dus, wat ik helemaal niet zo verkeerd vond: ‘Die Ali B gaat toch straks niet helemaal het verkeerde pad op, hè? Want met dat uitgavepatroon van hem, waar gaat hij dat geld dan vandaan halen?’”

‘Hoe nu verder?’

Jan maakt zich daar nu ook zorgen over. “Toen dacht ik: hé, ze zegt wel iets wat misschien toch speelt, want inderdaad: hij verdiende z’n centjes met heel veel. Een groot huis, een grote auto en nu al geen inkomsten gehad 2,5 jaar. Hoe gaat dat dan verder inderdaad?”

“Ik begrijp wel dat zo’n mevrouw in de tram dat zegt. Ik hoop niet dat hij straks op het verkeerde pad gaat, dat hopen we allemaal niet.”

Behalve Natacha Harlequin dan. Die heeft nog nooit zoveel geld verdiend met niets doen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mevrouw in tram bezorgd dat Ali B verkeerde pad op gaat. Maakt u zich ook zorgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen