Johan Vlemmix pleit voor vergeven Ali B: ‘Nu wel genoeg gestraft’

Johan Vlemmix, die betrokken is bij de revival van Te Land Ter Zee en in de Lucht op RTL 4, pleit voor het vergeven van Ali B. “Hij is nu wel genoeg gestraft”, aldus de BN’er.

Ali B en Johan Vlemmix © RTL

Het Openbaar Ministerie wil hem voor jaren en jaren achter de tralies hebben: Ali B. Of dat gaat lukken, weten we over zo’n tweeënhalve week. Eén ding is zeker en dat is dat het er niet goed uitziet voor de rapper. Ook al is er niet genoeg bewijs voor een veroordeling, iedereen is het er wel over eens dat zijn gedragingen moreel verwerpelijk zijn.

Genoeg gestraft

Johan Vlemmix, die bekend is van Te Land Ter Zee en in de Lucht en ook door RTL 4 is ingehuurd voor de revival van dat programma, vraagt Nederland echter om het vergeven van Ali.

Hij zegt in de Story dat Ali nu wel genoeg straf heeft gehad. “Ja. Ik heb het allemaal gevolgd en hij zal dingen gedaan hebben die niet correct zijn. Daarnaast is hij al genoeg gestraft omdat het zo lang geduurd heeft. Ik blijf zijn platen draaien.”

Saskia & Serge

Die vergevingsgezinde uitspraken doet Johan als onderdeel van het Story-prominentenpanel. Slechts één ander lid daarvan, namelijk Saskia & Serge, vindt ook dat Ali B zijn carrière weer moet kunnen oppakken.

De twee zeggen: “Ja. Als je straf krijgt en je hebt die uitgezeten, kan je je beroep weer oppakken. Dat is onze wetgeving. Alleen hoge bomen vangen veel wind. Dus of het lukt, is een ander verhaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verdient Ali B de vergiffenis van het grote publiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen