Gordon begrijpt kritiek op uiterlijk niet: ‘Ik zie er beter uit dan ooit’

Gordon begrijpt helemaal niets van de kritiek op zijn uiterlijk. Hij vindt het flauw, maar bovenal ook onterecht. “Ik vind zelf dat ik er beter uit zie dan ooit”, zegt de SBS 6-realityster.

Gordon © SBS 6

Het was vlak voor de jaarwisseling even enorm schrikken toen Gordon zijn comeback maakte: hij zag er net uit als Bob de Rooij, een oud typetje van Paul de Leeuw. Niet veel later vond hij zijn föhn gelukkig weer terug en tegenwoordig ziet hij er best weer goed uit voor een 55-jarige man. Toch is er ook nu weer kritiek, heeft de Weekend ontdekt.

Koning Gordon

Een journaliste van Weekend legt het aan Gordon voor. “Je hebt een nieuwe look. Op Instagram zei iemand dat je op Willem-Alexander lijkt.”

Nou, dat vindt Gordon dus niet leuk. Hij antwoordt: “Wat een flauwigheid allemaal. Ik vind het zo bizar dat mensen maar van alles over anderen denken en dan ook opschrijven wat ze denken. Wie maakt het wat uit hoe ik mijn haar draag? Ik vind het leuk en daar gaat het toch om.”

Lekker in vel

Gordon vindt juist dat hij er geweldig uitziet. “Ik vind zelf dat ik er beter uitzie dan ooit. Sterker nog: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik zit lekker in m’n vel, sport vier keer per week en ben ruim 28 kilo afgevallen.”

Dat is echt ontzettend veel. “Ja, ik kan je een foto sturen van voor en na, dan schrik je je echt te pletter! Ik ben dus veel gaan sporten, maar het komt ook wel door een gebroken hart – dat werkt wel met gewicht kwijtraken.”

Gavin

O ja, dat is ook zo. Hoe zit het inmiddels met zijn liefdesverdriet na de break-up met Gavin Rozario? “Ik heb vorig jaar mezelf gehaat, omdat ik zo ontzettend naïef en blind ben geweest met Gavin. Daarvoor heb ik mezelf wel echt voor m’n kop kunnen slaan. Dat ik het niet door heb gehad, niets heb gezien.”

“Ze zeggen weleens: de tijd heelt alle wonden, dat doet het ook – en je leert ook van heel veel dingen, maar ik dacht echt dat ik mijn lesje na zoveel relaties wel had geleerd. Dit was wel echt heel heftig, moet ik eerlijk toegeven. Zó onder de gordel, dat ik dacht: jeetje mina. Maar goed, ik ben eroverheen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Goede zaak dat John de Mol rasentertainer Gordon op de buis houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen