Gordon verhuurt penthouse in Amsterdam: ‘7.500 euro per maand’

Gordon kiest eieren voor zijn geld: nadat zijn peperdure penthouse in Amsterdam twee jaar (!) in de verkoop heeft gestaan, is het stulpje nu de verhuur in gegaan. “7.500 euro per maand!”

Gordon © RTL

Het nieuwe Amsterdamse stulpje van de 55-jarige Gordon was twee jaar geleden nét af toen hij besloot om naar Dubai te emigreren, waarna het penthouse in de verkoop ging voor 3,5 miljoen euro. Een half jaar later besloot de entertainer om de prijs te verlagen naar 3 miljoen euro, oftewel: een korting van een half miljoen euro. Alsof het niets is.

Jaren te koop

Herhaalt zich hier het drama van zijn Blaricumse villa, die hij pas na acht jaar wist te slijten? Volgens het opiniërende weekblad Weekend was Gordon vorig jaar zomer ’ten einde raad’ en besloot hij daarom om het appartement tijdelijk van Funda te verwijderen.

Volgens een ingewijde wilde hij de prijs niet verder verlagen omdat hij niet met verlies wil verkopen, maar haalde hij het een tijdje van de markt om het later opnieuw te proberen. “Dat staat beter dan dan het jaren te koop staat.”

Dubbele lasten

Het is Gordon nog altijd niet gelukt om zijn penthouse te verkopen, maar de makelaar heeft nu iemand wel zo ver gekregen om het peperdure stulpje te huren, meldt dezelfde Weekend. De huursom is volgens het tijdschrift maar liefst 7.500 euro per maand. “Ik heb het verhuurd voor twee jaar”, bevestigt de entertainer zelf.

Een rekensom van Weekend leert dat de huurinkomsten niet hoog genoeg zijn om de hypotheek van 3 miljoen euro mee te betalen, maar, aldus Goor: “Het scheelt wel.”

Vervroegd eruit

Gordon wil nog wel steeds van het peperdure appartement af. “Gek genoeg blijft het penthouse vooralsnog ook te koop staan, en wel voor een kleine drie miljoen euro”, aldus het tijdschrift.

“Er zou dan iets in het koopcontract kunnen staan dat, als het verkocht mocht worden, de huurder er bijvoorbeeld vervroegd uit kan tegen een vergoeding.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon heropent deze zomer zijn koffiezaak in Blaricum. Kijkje nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen