Gordon definitief weg uit Nederland, zet woning te koop voor 3,5 miljoen

Gordon kiest definitief voor een leven in Dubai. Het appartement dat hij vorig jaar kocht in Amsterdam na de verkoop van zijn villa in Blaricum, zet de entertainer daarom alweer te koop.

Gordon © RTL

Na een jaartje proefdraaien in Dubai weet Gordon het zeker: hij wil in het emiraat blijven. Hij maakt zijn emigratie nu definitief met de verkoop van zijn appartement in Amsterdam. Die kocht hij vorig jaar na de verkoop van zijn villa in Blaricum, die voor 2,9 miljoen euro te koop stond.

3,5 miljoen euro

Het appartement van Gordon in Amsterdam mag weg voor een bedrag van 3,5 miljoen euro, is te zien in de Funda-advertentie. En dat is niet het enige, want Gordon heeft ook besloten om zijn appartement in Kaapstad te verkopen. Dat moet omgerekend zo’n 720 duizend euro opleveren, ook geen verkeerd bedrag.

Gordon wil een beetje honkvast worden. “I moved on“, legt hij uit op Instagram. “Ik heb besloten dat het hebben van drie huizen in drie continenten een beetje te veel is. Ik heb mijn happy place nu gevonden en ik hoef niet verder te zoeken, want hier verlangde ik naar.”

Fonkelnieuw

Het appartement in Amsterdam is fonkelnieuw. “Ik heb daar amper gewoond, maar ik ben er zeker van dat mensen daar gelukkig zullen zijn, want dat was ik ook. Het zijn absoluut twee gems.”

Veel mensen wensen Gordon succes met de verkoop, al geven ze aan dit soort bedragen niet zelf te kunnen betalen. “Zo veel geld heb ik niet maar wel gelukkig en heel veel geluk voor je met het verkoop schat ik gun het je mooi weekend gr aan de honden dikke kus van ons ❤️🐾😘🌾🥰🥂”, zegt Gerrie.

Instagram

De Instagram-post van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon verlaat ons nu definitief. Toch wel jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen