Gordon overweegt verhuizing naar Bonaire: ‘Heel mooi eiland’

Gordon overweegt om Dubai te verlaten en te emigreren naar Bonaire. Hij zal dan op en neer pendelen naar Nederland, waar hij een aantal horecazaken runt. “Erg mooi eiland.”

Gordon © RTL

De laatste tijd is Gordon weer erg veel in Nederland te vinden, omdat hij de Blaricumse vestiging van Blushing heropent. De mensen in dat dorp zijn er razendenthousiast over, net als de entertainer zelf. Hij deelt op Instagram volop hoe het met de voorbereidingen gaat en dat is allemaal in kannen en kruiken. Gaat hij nu ook weer wonen in het Gooi?

Verliefd op Bonaire

Nee, Blaricum wordt niet zijn vaste verblijfsplaats, zegt Goor in de Weekend. “Niet definitief. Dat wil ik ook écht niet meer. Ik kan niet meer met het Nederlandse weer omgaan, ik zweer het. Dit weer, ik kan het niet aan. Verschrikkelijk. Ik ga zoveel mogelijk heen en weer reizen.”

En Dubai dan? “Ik twijfel wel of ik in Dubai blijf, ik weet nog niet of dat nou mijn eindbestemming is. Ik ben verliefd geworden op Bonaire. Echt heel mooi.”

Vreselijk eind vliegen

Bonaire is nog niet definitief, want er heerst nog wat twijfel bij Gordon. “Het is alleen een vreselijk eind vliegen. Dubai is zes uur vliegen, dat doe je zo, en er is ook weinig tijdsverschil. Op Bonaire heb je toch weer die jetlag, en als je ouder wordt, wordt dat toch steeds minder makkelijk.”

En Zuid-Afrika dan, waar hij voorheen woonde? “Ja, dat heeft geen tijdsverschil, maar dat is óók zo’n takke-eind. En het is er niet veilig. Het is keuzestress, maar dat zijn allemaal luxeproblemen. Volgende week verhuis ik in ieder geval wel parttime naar Blaricum, want daar heb ik een pand gehuurd. Daar ga ik gedeeltelijk in wonen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar zou u Gordon adviseren om te gaan wonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen