Floor Bremer verbijstert haar criticus: ‘Waar is die boze juf nu?!’

Floor Bremer is een tijdje geleden echt bij de enkels afgezaagd door de beruchte mediacriticus Victor Vlam, maar hij komt nu terug op zijn kritiek. “Waar is die boze juf gebleven?”

Floor Bremer © RTL

Het zal voor Floor Bremer ontzéttend hard zijn aangekomen: ze werd drieënhalve maand geleden op een snoeiharde wijze gefileerd door Victor Vlam, misschien wel de beruchtste mediacriticus van ons land. “Ze is echt een soort van boze juf die je aan het toespreken is op een chagrijnige manier. Waarom altijd zo boos, Floor? Doe nou eens vriendelijk!”

‘Het gaat beter!’

Kritiek is natuurlijk het meest pijnlijk als er een kern van waarheid in zit en Floor zal dit commentaar ongetwijfeld hebben meegekregen. En of het nou bewust of onbewust is, volgens Victor is er gedurende de afgelopen maanden toch iets veranderd bij Floor. Ook afgelopen week zat ze weer heel breeduit te lachen aan tafel bij Renze Klamer.

Mooi nieuws, vindt Victor het. Hij zegt in zijn podcast De Communicado’s: “Ik heb best wel harde kritiek op haar geleverd. Ik heb haar een chagrijnige, boze juf genoemd, want zo kwam ze echt heel vaak over in talkshows. Ik vond haar echt best wel storend, eerlijk gezegd. Maar sinds die kritiek is geuit door mij, moet ik wel erkennen dat het beter gaat.”

Minder zuur

Victor vindt dat de gezichtsexpressies van Floor vriendelijker zijn. “Ze kijkt echt minder zuur, valt me op. Het valt me al een tijdje op. Ze probeert meer te glimlachen. Ze komt vriendelijk over. Ze praat af en toe wat meer mee. In het algemeen komt ze frisser, fruitiger en vrolijker over en ik vind ook dat ze haar uiterlijk heeft verbeterd.”

“Ze lijkt betere kleding te dragen. Ze heeft haar haar vaker los. Dat zat vroeger altijd in een soort van paardenstaart. Dat gaf haar ook een beetje dat strenge imago. In alle opzichten is het er echt op vooruit gegaan en ik denk nog steeds dat ze niet iedereen z’n cup of tea zal zijn, dat hoeft ook helemaal niet, maar ik vind het wel een compliment waard.”

‘Complimenten!’

Wat is precies een compliment waard? “Nou, dat ze aan zichzelf heeft gewerkt. Ze lijkt de eerdere kritiek ter harte te hebben genomen. En nogmaals, dat is iets wat niet iedereen doet. Sommige mensen gaan om zich heen slaan of die reageren juist heel defensief.”

“Als mensen, ook al is het harde kritiek, dat wel oppakken en daar hun voordeel uit halen, vind ik dat iets om complimenteus over te zijn. Dus wat dat betreft, compliment voor Floor Bremer en haar werkelijke transformatie. Ik sta echt best wel met enige verbazing te kijken.”

Instagram

Eén en al positiviteit:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u ook het gevoel dat Floor Bremer aaibaarder is geworden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen