Ali B woest: ‘Hij wil geen zaad van Ronnie Flex in bed, daar bidt hij’

Ali B ontkent zijn vermeende slachtoffer Naomi te hebben verkracht terwijl ze het bed deelde met Ronnie Flex, maar bevestigt wel dat er een akkefietje was. “Hij bidt in die kamer!”

Ronnie Flex en Ali B © RTL

Naomi, een van de vrouwen die zegt te zijn misbruikt door Ali B, heeft tijdens een schrijverskamp het bed gedeeld met haar idool Ronnie Flex. Ali B zou zijn binnengekomen en zijn vingers in haar hebben gestoken. Dat heeft Ronnie niet bevestigd in zijn verklaring, maar wel spreekt hij van een ‘akkefietje’ toen Ali de kamer binnen kwam lopen.

Ali ontkent

Rapper Bokoesam heeft ook een verklaring afgelegd, schrijft NU.nl. Hij zegt dat hij Ali B met Naomi naar boven heeft zien gaan. “Bokoesam sprak daarna nog met Naomi. Ze zou boos zijn geweest dat ze door Ali B werd weggestuurd en dat er iets was gebeurd tussen hen waar ze geen toestemming voor heeft gegeven.”

Ali ontkent dat het misbruik heeft plaatsgevonden. Zijn advocaat Bart Swier zegt dat Naomi sterk wisselende verklaringen heeft afgelegd en dat de jonge vrouw ernstige psychiatrische problemen heeft. “Ik ontkom er niet aan om dat te zeggen.”

Waarom boos?

Wel bevestigt Ali dat er een akkefietje heeft plaatsgevonden. Waarom? Omdat Naomi en Ronnie toen op zijn kamer zouden zijn.

Volgens Swier was Ali B vooral boos dat Ronnie Flex en Naomi in zijn bed lagen, schrijft rechtbankverslaggever Saskia Belleman op X. “Dat is de kamer waar hij ook bidt. Dan wil je geen sperma van een andere man in je bed vinden”, aldus de advocaat van de rapper.

Verbijstering

Gezien het moreel verwerpelijke gedrag van Ali zorgt juist die uitspraak nu voor veel verbijstering bij mensen die de zaak volgen. “Dus als hij zelf in dat bed overspel pleegt, is dat geen probleem voor zijn gebed?”, schrijft Wilma op X.

Ene Mary: “Wuhahaha 😂. De kamer waarin hij bidt dat zijn seksuele escapades niet worden ontdekt?”

En Kikie: “Hij had toch drugs en drank gebruikt en twee andere vrouwen daar gedaan? Ineens bidt-ie er. Yeah right 🤔.”

Showbizz

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het bespottelijk. “Showbizz in Nederland”, schrijft hij cynisch. “Vlek op vlek.”

Rob vindt het hypocriet: “En hoe staat deze vrome biddende man tegenover veelvuldig overspel plegen?!”

En Bianca: “Ach ja, maar twintig jaar je vrouw ontrouw zijn mag gelukkig wel van je geloof.”

X

De tweet van Saskia Belleman:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ook al is er geen genoeg bewijs om Ali B te veroordelen: vindt u dat hij dan alsnog gecanceld moet blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen