Youp van ’t Hek poeiert Boulevard af: ‘Wat een zuur pak melk!’

Youp van ’t Hek krijgt een lelijke verbale krab in zijn gezicht omdat hij in het holst van de nacht niet zo’n zin heeft om met een mevrouw van RTL Boulevard te kletsen. “Zuur pak melk!”

Youp van 't Hek en Daan Nieber © RTL

Het was zaterdagavond dan eindelijk tijd voor de grote finale: Youp van ’t Hek gaf voor de aller-, allerlaatste keer een solovoorstelling. De cabaretier kreeg na afloop een applaus dat enkele minuten aanhield. Hij vertelde dat hij het besluit om te stoppen met ‘volle verstand’ heeft genomen. “Op een pak melk staat ten slotte ook een houdbaarheidsdatum.”

Holst van de nacht

Youp is na afloop van zijn laatste voorstelling nog héél lang in Carré gebleven, maar een verslaggeefster van RTL Boulevard gaf niet op. Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte in de showrubriek: “In het holst van de nacht verlaat Youp zijn geliefde Carré via de achteruitgang, maar niet voordat wij hem nog heel even spreken.”

De cabaretier staat de verslaggeefster netjes te woord. Hij zegt: “Ik heb gespeeld bij mijn laatste voorstelling, zoals ik beloofd had hem te spelen en afscheid genomen. En dat was het. Maar goed, ik heb het 51 jaar gedaan, dus het is ook wel mooi.”

Eén vraag

Als de Boulevard-reporter door blijft vragen, ook over het slotfeest, dan is voor Youp de maat vol: “We zouden toch één vraag doen?”

Zij: “Haha, sorry.”

Hij: “En een feestje is weer gewoon privé, toch?”

Zij: “Dat is helemaal waar.”

Zuur pak melk

Youp besluit dan om het gesprek af te kappen. “Ja, dus dat hou ik gewoon voor mezelf.”

Zij: “Dat snap ik volkomen. Dankuwel.”

Hij: “Oké, hoihoi.”

En dat is tegen het zere been van Boulevard-presentator Daan Nieber. “Nou, dat pak melk waar je het over had dat is zuur geworden duidelijk. Over datum”, sneert hij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpelijk dat Youp van ’t Hek middenin de nacht geen zin heeft in de pers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen