Tom Egbers stiekem over de rode loper? ‘Met een plaksnor op!’

Tom Egbers is beretrots op zijn dochter, omdat zij een rolletje heeft bemachtigd in de nieuwe Pia Douwes-musical Masterclass. Toch misten de showmedia hem op de rode loper. “Plaksnor!”

Tom Egbers © NPO

Veel showmedia hoopten erop dat Tom Egbers gisteren op de rode loper zou verschijnen bij de musical Masterclass, omdat zijn dochter Amy Egbers daarin een rolletje speelt. Alle verslaggevers stonden klaar, maar Tom was nergens te bekennen. Hoe zit dit precies? Story-baas Guido den Aantrekker legt het uit aan de desk van Shownieuws.

Wachten op Ton

Presentatrice Annemarie Brüning stipt het aan. “Guido, daar op die rode loper had het ook een heel spannende avond kunnen worden.”

Guido daarop: “Ja, dat was omdat Amy Egbers, die de rol van sopraan Sharon speelt in deze voorstelling, de dochter is van Tom Egbers en Janke Dekker. Iedereen zat er dus toch een beetje op te wachten dat Tom en Janke zouden verschijnen als haar ouders, logisch.”

Plaksnor en sombrero

Tom was wél aanwezig bij de première, maar niet op de rode loper. “Het was extra druk aan de rode loper, maar wie er verscheen, in elk geval geen Tom Egbers. Die bleek uiteindelijk de artiesteningang gebruikt te hebben en is schielijk wellicht zelfs met een plaksnor en een enorme sombrero op binnengekomen om maar niet herkend te worden.”

Guido vindt het fijn dat het een van zijn verslaggevers is gelukt om toch even met Tom te spreken. “Gelukkig stond er toevallig een verslaggeefster van Story, Karin Riethoven, en die heeft hem nog net kunnen tackelen.”

‘Ik zeg niks!’

Tom heeft haar laten weten dat hij geen commentaar wil geven. “Zij heeft hem gesproken en aan Karin heeft hij ook verteld: ‘Ik ben er vanavond voor Amy, ik ga niks vertellen over mezelf, want anders werpt dat er maar een schaduw over.’ Hij kwam echt voor Amy. Goed dat we hem nog even gesproken hebben.”

De geplaagde Tom is van zijn sokkel gevallen na onthullingen over een affaire op de werkvloer, maar inmiddels zijn hij en de NOS tot een schikking gekomen. Daarom zal hij, voordat hij met pensioen gaat, tóch nog terugkeren op tv.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpelijk dat Tom Egbers via de achteringang naar binnen kwam?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen