‘Gordon heeft rechtstreeks contact met John de Mol? Denk ik niet!’

Gordon stelt dat John de Mol zijn grootste fan is en dat de miljardair ‘onder tafel’ lag toen hij een stukje van zijn soap toestuurde, maar Evert Santegoeds is sceptisch. “Denk het niet.”

John de Mol en Gordon © NPO, SBS

Vanwege onmin met John de Mol vertrok Gordon vorig jaar nog met veel bombarie bij Talpa, maar nu maakt hij toch weer een soapserie voor SBS 6. “Je kan lullen van die man wat je wil, maar hij is altijd een van m’n grootste fans geweest. Ik stuurde hem van de week weer een filmpje op van de opnames en dan ligt hij weer onder de tafel”, stelt Goor.

‘Niet van overtuigd’

Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden vindt dit opvallend. “Ik hoorde hem afgelopen week op 538 weer vertellen over John de Mol. Nu hebben ze blijkbaar toch weer een goede relatie met elkaar”, merkt hij op in de podcast Strikt Privé.

Collega Evert Santegoeds, die voor Johns programma Shownieuws werkt, zegt daarop: “Nou, dat zei hij niet. Ik weet niet of zij weer de deur bij elkaar plat lopen. Sterker nog: ik ben er helemaal niet van overtuigd dat zij rechtstreeks contact hebben, want daar zit natuurlijk gewoon een producent tussen.”

Nog nooit gezien

Gordon wekt de suggestie een rechtstreeks lijntje te hebben met John, maar daar twijfelt de Privé-baas dus aan. “Er zijn wel meer mensen bij Talpa en SBS 6 die John de Mol niet spreken of nauwelijks spreken of zelfs nog nooit gezien hebben. De Meilandjes en John de Mol zitten volgens mij ook niet regelmatig bij elkaar.”

Hij vervolgt: “Het is een groot bedrijf internationaal, hè, vergis je niet. Hij kan zich vaak druk maken om hele kleine details, maar het is niet dat iedereen om de haverklap bij John op kantoor zit.”

‘Niet waarschijnlijk’

Het is behoorlijk zeldzaam om de hele tijd bij John op kantoor te zitten, weet Evert als deskundige van Shownieuws. “Dat zal voor Gordon ook niet gelden na alles wat er gebeurd is.”

“Vroeger waren ze wel bevriend. Nou, bevriend is misschien ook wel een groot woord, maar hadden ze met elkaar veel te maken omdat ze ook in hetzelfde dorp woonden. Maar dat die band weer hartelijk is na alles wat er gezegd is door Gordon, dat lijkt me niet heel erg waarschijnlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon stelt dat John de Mol zijn grootste fan is. Denkt u dat ook?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen