Praten Gordon en John de Mol weer met elkaar? ‘Viel van m’n stoel’

Gordon is met flink wat bombarie vertrokken bij Talpa, maar nu krijgt hij er toch weer een reallifesoap. Hoe is het contact met John de Mol inmiddels? “Ja, ik viel echt van mijn stoel.”

John de Mol en Gordon © William Rutten, YouTube

De terugkeer van Gordon naar SBS 6 heeft vriend en vijand verrast: hij zal er in het najaar te zien zijn met een soap. En dat terwijl hij er vorig jaar nog met zoveel bombarie vertrok. De entertainer riep de vlag uit te hangen na het verlopen van zijn contract. Waarom? Hij beweerde dat John hem op de strafbank had gezet vanwege een kritische mening.

Trammelant

Gordon heeft nu een comebackinterview gegeven aan Radio 538-dj Frank Dane, die bekendstaat om het knuffelen van BN’ers. “Wacht heel even, de vlag hangt hier halfstok nu!”, grapt Goor aan het begin van het gesprek.

Frank: “Gordon, hoe kun jij met zóveel trammelant weggaan bij Talpa…”

Gordon breekt hem af: “Trammelant?”

Frank: “Hahaha. Nou ja, je wil zeggen dat je lieve dingen hebt gezegd over John?”

‘Enorm geërgerd’

Gordon ziet dat anders. “Nou, dat viel toch wel mee? Ja, jeetje, ik heb wel ergere dingen gezegd in m’n leven. Ja, weet je? Dat was toen een tijd dat ik echt blij was dat het contract was afgelopen. Ik moet ook echt zeggen: dit is gewoon echt een contract voor een seizoen. Een vast contract wil ik gewoon niet meer ook.”

Frank: “Maar Gordon, ik heb zóveel respect voor jou. Jij hebt dat hele contract uitgezeten in Dubai, gewoon maandelijks een fortuin opgestreken, je hebt geen reet ervoor gedaan…”

Gordon grapt: “Nou, dat is dus niet helemaal waar natuurlijk. Ik heb me enorm geërgerd.”

‘Viel van m’n stoel!’

Frank begrijpt er niks van. “Jij komt uit dat contract, iedereen is blij: Talpa is blij dat ze van jou af zijn, jij bent blij dat je van Talpa af bent en we zijn een maand verder en je komt terug.”

Gordon: “Weet je wat het is? Een paar maanden geleden zei ik tegen iemand – ik ga niet zeggen wie, maar een bekende van John: ‘Ik ga Blushing weer heropenen in Blaricum.’ ‘Nou’, zegt ze, ‘moeten we dat niet filmen dan?’ Ik zeg: ‘Leuk, maar ik zit er niet op te wachten, maar wie zou dat willen doen dan?’ ‘Nou’, zegt ze. ‘John.’ Toen viel ik echt van m’n stoel. Hahaha.”

Grootste fan

Het is weer dikke mik, zegt Goor. “Weet je wat het is? Kijk, het gekke is: wij hebben enorm veel respect en waardering voor elkaar, maar er zijn de afgelopen jaren alleen dingen gebeurd die beloofd zijn en niet zijn nagekomen. Daar ga ik het ook over hebben in de soap. Ik heb ook gezegd: ik hou m’n mond niet, ik ga geen dingen zeggen die niet waar zijn.”

Wat was er loos? “Die teleurstelling was zowel bij hem als bij mij. Het werd niet het succes wat hij ervan had verwacht en wat ik ervan had verwacht, maar weet je wat het leuke is? Ik weet gewoon zeker: er is één iemand die áltijd fan van me is geweest en dat is John de Mol.”

Wisselend contact

Het lijkt erop dat John en Goor zelfs weer appcontact met elkaar hebben. “Je kan lullen van die man wat je wil, maar het is gewoon waar. Hij is altijd een van m’n grootste fans geweest. Ik stuurde hem van de week weer een filmpje op van de opnames en dan ligt hij weer onder de tafel.”

Er is dus contact? “Alleen wisselend contact hebben we. Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Gordon-soap een kijkcijfersucces wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen