Gordon heeft geen spijt van explosie: ‘Respectloos van Aran Bade’

Gordon heeft geen spijt van zijn woede-explosie aan het adres van Aran Bade. Hij is er boos over dat de RTL Boulevard-ster hem ‘labiel’ heeft genoemd. “Echt respectloos.”

Gordon en Aran Bade © RTL

Het verbaast veel mensen hoe Gordon uit zijn plaat ging tijdens de première van de bioscoopfilm Yamas. Hij bleek echt heel erg boos te zijn op Aran Bade, de sterverslaggever van RTL Boulevard. Waarom? Omdat hij de zanger ‘labiel’ heeft genoemd. Terwijl dat toch wel bij de minst erge kwalificaties hoort die Gordon naar zijn hoofd geslingerd krijgt.

Respectloos

Gordon vertelt in de nieuwste Party dat hij een grens heeft getrokken. “Iedereen roept heel veel dingen over mij en ja weet je, ik weiger gewoon nog om met iemand te praten die mij op televisie labiel noemt, zoals Aran Bade van RTL Boulevard heeft gedaan. Ik ga met zo’n iemand geen leuk gesprek meer hebben.”

Hij vervolgt: “Het is gewoon respectloos wat hij gezegd heeft en daarom heb ik zoiets van: niet meer in mijn buurt komen. Ik hou mijn mond niet meer dicht. Er is niemand die voor mij opkomt, dus moet ik voor mezelf opkomen.”

‘Ik ben mens’

Waarom denkt Gordon dat mensen hem moeten hebben? “Ik heb geen idee. Ik snap niet waarom. Maar ze vergeten dat je een mens bent en dat dat soort dingen gewoon heel veel pijn doen. Vooral ook als het door mensen gedaan wordt die ik ken, uit het verleden, van vroeger. Waarom doe je dat, denk ik dan. Waarom zeg je dat soort dingen…”

De meeste BN’ers laten dit soort kritiek gewoon van zich af glijden. Waarom doet Goor dat niet? “Dat is dus het ding. Iedereen zegt altijd van: ‘Hij staat zijn mannetje wel!’ Maar schat, geloof me, het komt allemaal binnen en ik zit soms huilend thuis. Zo van: waarom zeggen mensen dat?”

Toegankelijk

Nee, Gordon accepteert het niet meer. “Waarom doen mensen zo? Ik snap het echt niet. Luister, ik ben de meest toegankelijke persoon die er is, alleen ja, als je dat soort dingen over mij gaat roepen, moet je er wel rekening mee houden dat ik niet meer met je praat.”

En daarmee is het L-woord dus de ticket naar Gordons zwarte lijst geworden. Men is gewaarschuwd…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon explodeert als iemand hem 'labiel' noemt. Lichtgeraakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen